Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Neki info, otkud skok LTC-a?

od cega zavisi broj invalid/stale share-ova?

od kako kopam na give me coin, napravio sam Valid Paid: 785644 i Invalid (Not Paid): 8186 (1.04%)

da li je ovo normalno ili se moze smanjiti ovaj broj neplacenih share-ova?

Neki info, otkud skok LTC-a?

http://coinmarketcap.com/ Ovde ces videti vrednost kapitala u valutama.E sad u BTC je ulozeno $ 12.5 milijardi,to se promenilo na $ 13.5 milijardi.Dok u LTC je bilo nesto vise od $ 800 miliona, a sada je 979 miliona skoro milijarda. Sto vise svezeg novca u igri,to veca cena koina.Znaci juce-danas je usao svez novac od oko 150 miliona u LTC,sto naspram ukupne kolicine novca iznosi oko 19%,sto se odrazava odmah povecanjem cene od 32$ na 38$. Dok u BTC juce-danas uslo oko jedne milijarde,ali naspram kolicine novca to iznosi oko 8,9%, pa se tako i cena od 1150$ povecala samo na 1200$.A to sto kazete LTC prati BTC,to je zbog toga sto investitori ulazu i u jedan i drugi coin paralelno.

http://coinmarketcap.com/ Ovde ces videti vrednost kapitala u valutama.E sad u BTC je ulozeno $ 12.5 milijardi,to se promenilo na $ 13.5 milijardi.Dok u LTC je bilo nesto vise od $ 800 miliona, a sada je 979 miliona skoro milijarda. Sto vise svezeg novca u igri,to veca cena koina.Znaci juce-danas je usao svez novac od oko 150 miliona u LTC,sto naspram ukupne kolicine novca iznosi oko 19%,sto se odrazava odmah povecanjem cene od 32$ na 38$. Dok u BTC juce-danas uslo oko jedne milijarde,ali naspram kolicine novca to iznosi oko 8,9%, pa se tako i cena od 1150$ povecala samo na 1200$.A to sto kazete LTC prati BTC,to je zbog toga sto investitori ulazu i u jedan i drugi coin paralelno.

Gresis sinko, U BTC nije ulozeno ni priblizno 12.5 milijardi, to je kapitalizacija prema broju novcica i trenutnoj vrednosti, realni fiat ulozen se ne zna, i to je jedna od nepoznanica u celoj jednacini posto sistem nije transparentan :) To sto ti vidis tesko da moze biti novac koji je usao/izasao posto ne postoji centralna institucija ili entitet koji to prati i objavljuje. Sve ovo oko BTC/LTC je spekulacija (nagadjanje) u stvari kocka i igra se sa poverenjem u "nesto" kad bi se objavio realni ulaz/izlaz u BTC/LTC sve bi izgubilo smisao.

Kao i dolar, a i mnogi drugi "papirici". Kad nemaju pokrice u zlatu, vrednost je u glavama ljudi, nigde vise.

Da li neko koristi middlecoin.com pool i da li imate povremenih prekida? Nesto bas i ne radi stabilno, vidim da se dosta cesto zakucava, pa dolazi do failovera u cgmineru.

Resio sam da sacekam da odnos LTC/BTC bude 0.1 :D Tek onda mozda prodam deo novcica

Kupio još 3 LTCa za eure, *** uplatio lovu prije 2 dana a dok je ovo sjelo na vircurex LTC narastao za 10$. Mogao sam dobiti još jednog da je lova odmah sjela.

ja sam danas prodao jedan deo za 31e, nisam hteo da skidam ponudu... ipak se nesto zaradilo.

Izgleda da ce sledeci diff opet preko 10%.

Poslednja izmena:
Da.

difficulty ili skraceno diff je tezina u kopanju novcica... sto je veci broj rudara koji kopaju to je teze doci do novcica.

Ovdje svi kopaju? Zašto nitko ne ulaže eura/dolare u coinse? Jel isplativije kopati ili je razlog što večina nema novaca?

Tesko je prebaciti vecu kolicinu novca na neku mjenjacnicu plus sto postoji malo veci rizik nego sa kopanjem.

A hw ce se uvijek voljeti :)

samo? ja imam 1230 :)

Nazad
Vrh Dno