Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ajmo ta 10-ka cekam je vec mesecima, cekacu je ako treba jos godinu dana ali cu da je docekam! :D

Ja cu na 10$ maksimalno prodati pola a ostalo stekam za sledecu godinu kad bude 50$ ;)
Tj. prodacu samo onoliko koliko mi para bude trebalo, ne vise od toga.

Auu pa vi ste bas optimisti :), ne kazem da nije moguce jer ovde se "cuda" desavaju, ali vise od 10 je mega dobro. Sad mi i 3 izgleda sasvim ok da kopanje bude iplativo bar ;).

Ajmo ta 10-ka cekam je vec mesecima, cekacu je ako treba jos godinu dana ali cu da je docekam! :D

Znas onu staru narodnu. "Ko ceka taj se i naceka" :d

Ja cu na 10$ maksimalno prodati pola a ostalo stekam za sledecu godinu kad bude 50$ ;)
Tj. prodacu samo onoliko koliko mi para bude trebalo, ne vise od toga.

Na 10 prodas koliko ti bude trebalo za jahtu a onda cekas 50 za neku vikendicu na karibima, hahaha....

tako se pricalo i za BTC, pa se sada grizu za dupe oni sto su dzabe prodali svoje BTC-ove
mada bice ovde jos skokova i padova

Svi smo prodavali btc izmedju 16 i 17$, nema tu sta da se krije ali meni nije krivo nimalo. Ta varijanta kad gledas unazad koliko smo mogli da zaradimo... Pa isto je i kad vidim izvucene brojeve za LOTO. Eh da sam uplatio bas te brojeve.. bla bla bla Niko nije mogao tada ni da nasluti sta se sprema.
Naravno da ce biti jos skokova i padova. Ja samo znam da necu dzaba davati svoje coine, prodavacu samo koliko moram a ostalo ide u stek i ceka neke ludje dane. Neko je na onim nasim coinima napravio milione, ja sad hocu svoj deo i ne planiram da prodjem ispod par hiljada eura. Haug!

Ma zezam se ja za 10$ (10$ je vanrealna cena al nikad ne reci nikad :p ), prodacu ja to verovatno dosta ranije ali kazem cisto da sam cekao dugo al ako treba cekacu i jos dok ne uleti fina cena. :)

Dobar deo trgovaca je dumpovao LTC tako da interesanata za kupovinu ima na tonu, jedino sto im se nesvidja cena.. :)

Ja iskreno neverujem da cemo pre kraja novembra dobiti i jedan pozitivan nagovestaj o LTC-u, realno je ocekivat da decembra bude vise informacije o LTC na Gox-u i ostalim berzama, po meni 2014 ce biti godina LTC-a

Iako ovde logika slabo pomaže, meni deluje da je BTC naduvao svoje i da sada sledi brža ili sporija stagnacija, a logično je da će se kabare izmestiti u smeru LTC-a. Dakle rast sličan kakav je beležio BTC koga će sad zadesiti ista priča kao prethodno LTC. Ako statitstički parametri na to ukazuju to samo potkrepljuje logiku.

Poslednja izmena:
Ja ozbiljno razmišljam da batalim ikakvo trgovanje, da se narudarim za sve pare LTC-a, i čekam cenu kada bude bila isplativija od potrošene struje. Ovako se samo nerviram, gubim vreme na BTC-e, i rizikujem i ovo malo što imam.

Cena 2.22
OKCoin uveo LTC, nikad čuo za menjačnicu, ali dobro, kineska je :D

Nisam bas u toku, ali ako kinezi kupuju btc, to moze samo da bude dobro ne samo za btc nego i za ostale valute jer ce se to indirektno odraziti i na njih...

Sto vise svezeg novca u sistemu kriptovaluta to bolje...

LTC se razgoropadio žestoko. Šteta samo što sam u ovom ludilu prethodnih dana nakon trista transakcija kad se sve podvuče izgubio deo LTC-a, ali nema veze, nadoknadiće se.

wemineltc meni sad trenutno baca ~2% mozda vise jer je juce bacao 1%, moguce da je ddos napad na ltc poolove

litepool.eu ne radi a tamo imam edno 20 komada :(
sta ce biti videcemo

kod mene wemineltc 0.3-0.4% reject ali imam neki osecaj da malo krade za razliku od litepool.eu

Meni sve ok na wemine...
Pa i kod mene je sad sve u redu..ja uveče i ujutro pogledam, upišem i izračunam koliko je bilo A i R (cgminer) za to vreme kao i novčića na pool-u. Tako sam i dobio da je danas u toku dana bilo preko 10% R na wemine...možda su imali neki problem u toku dana a možda je bio problem i do mog kompa, neta ili nešto treće....

kod mene wemineltc 0.3-0.4% reject ali imam neki osecaj da malo krade za razliku od litepool.eu
Inače i kod mene je u proseku oko 0,5% reject na wemine

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno