Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Haha, pa naravno da ti treba racun i boraviste u EU. Ovo je prica kako da verifikujes acct iz Srbije.

Jos malo mi nece nista znaciti verifikovan racun, jer nema sta da se podigne :D

Ode LTC u tri lepe.

Dumpuj sve LTC-ove i otkupi ih posle duplo više.

Poslednja izmena:
Eee ko je menjao za 0,03 ili tako nešto pa sad prodao btc lepo zaradio..

Ma fontas dumpuje LTC jer ocekuje da ce BTC ici na preko 200 ili tu negde pa onda dumpuje BTC nazad u LTC i tako u krug..... lako njemu kad ima tonu LTC i 1-2K BTC-a, taklodje ima botove koji kad vide pad sami dumpuju jos je uvek uz komp... pa sad ga pratite ako mozete, samo vecina njih ce se opeci

Poslednja izmena:
*** i ja uglavnom kontra :(, jedino sam trećinu ltc-a menjao ali nikako na 0,03 već mnogo kasnije tako da sam daleko od dobre zarade. A tako lepo se može zaraditi na berzi, da kopanje postane nepotrebno smaranje samo, pogotovo sa ovakvim odnosom :). "Samo" treba znati ili imati sreće ;).

Ko je lepo kupio po 75$ ...pre desetak dana.....i ni ne zna kao izgleda rig...taj je bio genius.....a ne mi....oprema,struja,hladjenje...LTC,FTC,BTC....provizije...banka...dolari....euri.....ma sto stvari....i na kraju kesa....ajd ovaj mesec sto nisam josh prodao ovih par BTC-a...bar donekle da iscupam malo parica....

kako ljudi ne kontaju.
berza je kocka, ne postoji savrshen sistem i da se uvek bude u plusu.
ili pak, ako neko ima vishe srece i da kazemo da je u plusu, neko drugi ce biti u minusu.

ja sam napravio dve fatalne greshke.

jedna je prodaja 107btc-a na 13e u januaru februaru beshe (manje vishe vecina ljudi :D), i drugi put u maju kad sam se igrao berze i kockao sa svim shto imam, nije bilo loshe, zaradio sam 5btca za 2-3 dana, a potom dva losha poteza u par dana, prodaja ltc-a po npr 0.026, pa krenulo da skache nenormalno i u piku cene sam kupio na 0.0365 misleci da izlazi na gox i da je to smao pochetak pump-a...chim sam to uradio krenulo je nizbrdo, a ja i dalje tvrdoglavo drzim sve u ltc.
i sada umesto da ima npr 50btc ili pak ltc-a u toj vrednosti imam 3x manje :D...nisam u minusu, ali sam mogao da imam mnogo vishe...***...

Poslednja izmena:
kako ljudi ne kontaju.
berza je kocka, ne postoji savrshen sistem i da se uvek bude u plusu.
ili pak, ako neko ima vishe srece i da kazemo da je u plusu, neko drugi ce biti u minusu.

ja sam napravio dve fatalne greshke.

jedna je prodaja 107btc-a na 13e u januaru februaru beshe (manje vishe vecina ljudi :D), i drugi put u maju kad sam se igrao berze i kockao sa svim shto imam, nije bilo loshe, zaradio sam 5btca za 2-3 dana, a potom dva losha poteza u par dana, prodaja ltc-a po npr 0.026, pa krenulo da skache nenormalno i u piku cene sam kupio na 0.0365 misleci da izlazi na gox i da je to smao pochetak pump-a...chim sam to uradio krenulo je nizbrdo, a ja i dalje tvrdoglavo drzim sve u ltc.
i sada umesto da ima npr 50btc ili pak ltc-a u toj vrednosti imam 3x manje :D...nisam u minusu, ali sam mogao da imam mnogo vishe...***...

Bas tako, ali berza je zlo...Provodim veoma mnogo vremena za kompom, cak i na telefonu chekiram stalno, a i kad se desava nesto lepo (kao danas ili u subotu) sve se neckam i radim samo sa delicem ukupnog kapitala. Sve vise kontam da izadjem...Evo djavo me naterao da jutros ponovo uletim u BTC, sa pola para, zaradio super, prodao pa kupio ponovo a sad blejim u Gox da li da prodajem ili da cekam. Robija i droga.

Poslednja izmena:
da se i ja pridruzim nasoj maloj grupi :)

Pa u toj grupi su svi. Jednostavno ne postoji osoba koja nije kiksnula, ali ta naknadna pamet i nije neka pamet. Ako smo rudarili i prodavali, pritom isplatili opremu i zaradili ohohoho preko, u parama i zaostalim coinima, onda ne treba biti proklet i zaliti sto se nije zaradilo vise. Dakle nije se izgubilo (u tom slucaju), samo se moglo zaraditi vise. A to niko, podvlacim, niko ne moze da uradi idealno, pogotovo ne vise puta uzastopno. Sigurno imam nekoliko stotina transakcija od kada trgujem i prvi put sam u subotu utrefio apsolutni peak, zapravo 0.001$ ispod maximuma.

ja koliko sam do sada skontao, nakon ovih godinu i neshto, uvek treba raditi suprotno od onoga shto bi trebalo (od onog shto je logichno i shto bi vecina uradila) :D

ja koliko sam do sada skontao, nakon ovih godinu i neshto, uvek treba raditi suprotno od onoga shto bi trebalo (od onog shto je logichno i shto bi vecina uradila) :D

Tako je i moras uvek imati i BTC i USD, jer to ide svuda. Jedino sto ostaje je vecito pitanje kada staviti sell a kada buy :)

Znaci svi smo manje vise tu, neko lepo zaradio ali se kaje sto nije 10x vise ( i ja se kajem ali nisam jos ni lepo zaradio :d) a neko na pozitivnoj nuli itd.
Pa evo i ja u subotu mislio konacno malo da se smirim posto sam u blagom plusu, zapravo na nuli jer je ltc otisao u podrum u poslednjih par nedelja, i danas opet kupim deo btca nazad i ide ono sto kazes robija i droga :). Da sam u aprilu bio pametniji sada bih ipak bio mirniji no ne i miran jer bih onda sa vise $/btc-a muljao :D

@demios - preko 100btc za 13e? uh..da takve stvari bole, ja sam oko 27 za oko 16e. al znas sta mi nije jasno, zasto nisam kasnije kupio nazad deo bar?! sad kupujem i po 120 a tad nisam za 25 recimo. e *** sta ces, lakse je biti pametan posle svega ;)

Poslednja izmena:
Ako vec nemas nikakav racun na tvoje ime mozes da odes do neke prodavnice, zamolis da ti naprave predracun sa tvojim podatcima i to slikas i posaljes. Ja sam na taj nacin resio problem.

Bas smaraju sa tom verifikacijom. Ja poslao uputnicu za doktora ali ne prolazi. Struja nije na meni a ni telefon.

Bas smaraju sa tom verifikacijom. Ja poslao uputnicu za doktora ali ne prolazi. Struja nije na meni a ni telefon.

Mogu proci komunalije, vodovod, telefoni, fixni, gas, struja... Mora nesto da se vodi na tebe. :)

ako imas ravun na tboje ime sa kompjuterskom lpremom moze i to

Probaj ovo, jer tog ko ti napravi predracun to nista ne kosta.

Probacu i to.

Mogu proci komunalije, vodovod, telefoni, fixni, gas, struja... Mora nesto da se vodi na tebe. :)

Nista se ne vodi na mene :) Mobilni mi je pripejd.

ako imas ravun na tboje ime sa kompjuterskom lpremom moze i to

Imam neku fakturu za napajanje staru 5 dana probacu sa njom.

Smijesno mi sto za prebacivanje novcica na bitstamp treba verifikacija.

Probacu i to.

Nista se ne vodi na mene :) Mobilni mi je pripejd.

Imam neku fakturu za napajanje staru 5 dana probacu sa njom.

Smijesno mi sto za prebacivanje novcica na bitstamp treba verifikacija.

To se zove know your customer - kao sto je obavezno na paypalu, tako je i ovde. Moraju da se znaju tokovi novca

Hoće li i diff za ltc početi uskoro da pada munjevitom brzinom ko i njegova vrednost? Ima neko prognozu? :)

Hoće li i diff za ltc početi uskoro da pada munjevitom brzinom ko i njegova vrednost? Ima neko prognozu? :)

Koliko ja vidim, mreza za ltc samo raste :). Oni sto podrzavaju ltc mu dodju kao "tvrdo" krilo neke stranke, nikad ne odustaju

Nisam baš siguran u to tvrdo krilo, jer sami kopači najviše i ruše cenu ltca, odmah ga se rešavaju bez obzira na cenu... Da neke lični i ne znam teško bi mi u ovo bilo poverovati. To je kao da sečeš granu na kojoj sediš zbog neke kratkoročne dobiti...

Vrh Dno