Stvarno me nerviraju ovi sa ovim wall-ovima, LTC je trebao do sada biti 1.5, i manje, ali zbog ovih pojedinih mahalaša nema šanse zaraditi nešto konkretno...
Ltc je do sada trebao biti min 4$, ali ga manipulatori drze na ovako niskoj ceni samo da bi sto vise kupili jeftino, da bi zarada bila posle veca
da nije bilo vesto od Gox-a da rade na midas-u i sinoc da napreduju po pitanju banaka...
Ma *ebem im ja njihov napredak. Već 3 meseca čekam da mi isplate pare. Pre dve nedelje su mi ponudili ako mi je hitno za novac da mi odrade uplatu ručno, ali da će da mi njihova banka uzme još 5% provizije. Ja pristao i na to i od tada mi se više ne javljaju. Smradovi lopovski.
A jel neko slao neki veci iznos (par hiljada $) preko Bitsamp-a? Zanima me jel banke prave problem, konkretno Inteza.
Moze odgovor i na PM.![]()
Zato jedino ako ste bolesni stavljate da je prihod.... ako vec ne dizete na druge nacine i drugih poznatih osoba![]()
jesi ih kontaktirao ponovo posle toga?
Druze moj, od toga nema nista. Ponisti to, prebaci na bitstamp coine i uzmi pare.
Druze moj, od toga nema nista. Ponisti to, prebaci na bitstamp coine i uzmi pare.
ima li neko jednotarifno brojilo u nekom od rudnika?
pitam jer sam se iznenadio septembarskim rachunom za struju u vikendici.
u avgustu je bilo ~10 000, a sada ~14 000.
jer, secam se pre par meseci kada sam ishao na kalkulator EPS-ov, otprlike je isto izlazila cifra za npr 1600kwh
za obe vrste brojila, a sada je 20% vishe na jednotarifnom....mozda je i gore obzirom da sam ubedjen da je potroshnja malko spala u septembru.
Prebacio sam se ja na Bitstamp ali kako da uzmem pare kada traze autentifikaciju?
Ja bih SEPA transfer ali vidim njima nije dovoljno da im skeniram pasos nego jos hoce zadnji racun od struje, gasa, vode....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari