Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ne prestaje da pada odnos (ok skace btc) ali cena isto pada.

Nista strasno, panika svi zele da zarade na brzinu........ jedino LTC daje tu mogucnost jer pada kad BTC raste, i raste kad BTC pada.... ostali mrtvis shit coin-i to ne daju i zato trgovina FTC->BTC->FTC bi na primer donela samo gubitak

Stvarno me nerviraju ovi sa ovim wall-ovima, LTC je trebao do sada biti 1.5, i manje, ali zbog ovih pojedinih mahalaša nema šanse zaraditi nešto konkretno...

Ltc je do sada trebao biti min 4$, ali ga manipulatori drze na ovako niskoj ceni samo da bi sto vise kupili jeftino, da bi zarada bila posle veca

Pa valjda gledamo u suljpa :d

Stvarno me nerviraju ovi sa ovim wall-ovima, LTC je trebao do sada biti 1.5, i manje, ali zbog ovih pojedinih mahalaša nema šanse zaraditi nešto konkretno...

pa trenutno bas i nema velikih manipulacija, nekima je rizican BTC naduvan i ulaze u LTC dok drugi iskacu i verbaju sansu da zarade dodatno...
da nije bilo vesto od Gox-a da rade na midas-u i sinoc da napreduju po pitanju banaka... LTC bi verovatno pao i na 1.5$

veliki igraci kao fonas imaju i jedno i drugo, david pate znam da jos cega da kupi blizu poka miliona LTC-a... itd

realno ko je u LTC duzi period u minusu je bar 50% ako sad izleti i ne vrati se na vreme onda ce biti jos u vecem minucu sto nije iskoristio sansu... sto neznaci da je nemoguice da za 2 nedelje ltc bude 1.5$ ili za mesec dana 7$

Poslednja izmena:
Pa nek gleda malo u svoj ako ga nije pojeo :d
Ja vise nemam u sta da gledam, svoj pasulj sam posadio, sad samo mesecinu cekam.

pa vi razumete one grafike, skoro sam tek ukapirao da sam gledao pogresnu stranu za buy/sell order, bilo je obrnuto od onog sto sam gledao :d

Ltc je do sada trebao biti min 4$, ali ga manipulatori drze na ovako niskoj ceni samo da bi sto vise kupili jeftino, da bi zarada bila posle veca

To stoji manipulatori su gurali dole sa 2.4 na 2$ jer je poverenje puklo jer gox 3 meseca nije dao ni jedno obavestenje, sad kad BTC ide gore vise nemaju potrebe da guraju jer kontam da vecina manipulatora trenutno ima jako malu kolicinu LTC-a pa bas i nemogu raditi vece dumpove

da nije bilo vesto od Gox-a da rade na midas-u i sinoc da napreduju po pitanju banaka...

Ma *ebem im ja njihov napredak. Već 3 meseca čekam da mi isplate pare. Pre dve nedelje su mi ponudili ako mi je hitno za novac da mi odrade uplatu ručno, ali da će da mi njihova banka uzme još 5% provizije. Ja pristao i na to i od tada mi se više ne javljaju. Smradovi lopovski.

Ma *ebem im ja njihov napredak. Već 3 meseca čekam da mi isplate pare. Pre dve nedelje su mi ponudili ako mi je hitno za novac da mi odrade uplatu ručno, ali da će da mi njihova banka uzme još 5% provizije. Ja pristao i na to i od tada mi se više ne javljaju. Smradovi lopovski.

Druze moj, od toga nema nista. Ponisti to, prebaci na bitstamp coine i uzmi pare.

To bih ti i ja savetovao,dva puta sam ih cekao po 2 meseca i nista,na kraju povukao uplatu.To ti odrade odmah.

A jel neko slao neki veci iznos (par hiljada $) preko Bitsamp-a? Zanima me jel banke prave problem, konkretno Inteza.

Moze odgovor i na PM. :)

Isto pitanje, al cemo da se istresemo

A jel neko slao neki veci iznos (par hiljada $) preko Bitsamp-a? Zanima me jel banke prave problem, konkretno Inteza.

Moze odgovor i na PM. :)

Ne pravi banka nikakav problem, potpises papir i sto se njih tice sve je OK. Oni papir predaju poreskoj i to je to. Sad ako te poreska priupita odakle ti onda je to druga stvar. U ostalom tvoja je duznost da prijavis prihod i da platis porez. Mozes probati da ne prijavis i da ne platis, ali onaj papir sto si potpisao u banci je kod njih (poreska). Samo je na njima odluka da li je dovoljno veliki iznos da ti traze porez + kaznu jer nisi isti SAM prijavio, a bio si duzan po zakonu kao svaki punoletni gradjanin. Naravno da im sitni iznosi nisu zanimljivi, ali oni od par hiljada svakako jesu.

Poslednja izmena:
Zato jedino ako ste bolesni stavljate da je prihod.... ako vec ne dizete na druge nacine i drugih poznatih osoba ;)

Hvala i tebi i clanu koji mi je preko PM objasnio. :)

Slao sam sa bitsampa pare nekoliko puta na devizvi u intezi, ali su to bili sve manji iznosi (500e max), nekoliko puta sam i na devojcin racun slao, samo se nadam da necemo zavrsiti u zatvoru pocetkom godine. :d Zato i pitam kako stvari stoje sa vecim iznosima.

jesi ih kontaktirao ponovo posle toga?

Nisam, rekli su da će da mi jave kad prenesu. Pisaću im ovih dana ponovo

Druze moj, od toga nema nista. Ponisti to, prebaci na bitstamp coine i uzmi pare.

Sačekaću da vidim šta će sledeće da mi odgovore, pa ako ne bude ništa onda poništavam. A kad pare više ne budu kod njih tako ću da im se nakršim da vide koliko sočnih psovki znaju Srbi. Mada neko reče da sada i na bitstampu kasne, da više nije nekoliko dana već najmanje dve nedelje.

ima li neko jednotarifno brojilo u nekom od rudnika?

pitam jer sam se iznenadio septembarskim rachunom za struju u vikendici.
u avgustu je bilo ~10 000, a sada ~14 000.

jer, secam se pre par meseci kada sam ishao na kalkulator EPS-ov, otprlike je isto izlazila cifra za npr 1600kwh
za obe vrste brojila, a sada je 20% vishe na jednotarifnom....mozda je i gore obzirom da sam ubedjen da je potroshnja malko spala u septembru.

Imam ja i meni je septembarski racun bio 14900 , da ti bude lakse :)

Lakshe mi je shto nisam jedini i ako ti je avgustovski rachun oko 10k :)
Ako je tako...onda su digli dosta cenu jednotsrifnog sistema :(

Ne znam koliko koshta i da li je izvodljivo menjanje u dvotarifno?

Prebacio sam se ja na Bitstamp ali kako da uzmem pare kada traze autentifikaciju?
Ja bih SEPA transfer ali vidim njima nije dovoljno da im skeniram pasos nego jos hoce zadnji racun od struje, gasa, vode.... :(

Pa sta ti tesko? Ja uslikao racun od struje i u roku od ~10h mi aktivirase acc.

ima li neko jednotarifno brojilo u nekom od rudnika?

pitam jer sam se iznenadio septembarskim rachunom za struju u vikendici.
u avgustu je bilo ~10 000, a sada ~14 000.

jer, secam se pre par meseci kada sam ishao na kalkulator EPS-ov, otprlike je isto izlazila cifra za npr 1600kwh
za obe vrste brojila, a sada je 20% vishe na jednotarifnom....mozda je i gore obzirom da sam ubedjen da je potroshnja malko spala u septembru.

pardon, za 40%

Prebacio sam se ja na Bitstamp ali kako da uzmem pare kada traze autentifikaciju?
Ja bih SEPA transfer ali vidim njima nije dovoljno da im skeniram pasos nego jos hoce zadnji racun od struje, gasa, vode.... :(

Ako vec nemas nikakav racun na tvoje ime mozes da odes do neke prodavnice, zamolis da ti naprave predracun sa tvojim podatcima i to slikas i posaljes. Ja sam na taj nacin resio problem.

Nazad
Vrh Dno