Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Gox je pod pristiskom velikim koliko su oni krivi neznam, da li su se zezali sa amerima pa im ovi sad sve kontrolisu u dlaku ili jednostavno ovi ih pritiskaju bez razloga, to mi neznamo...

I dinkic je bio pod pritiskom kad se vracao sa kipra pa je skoknuo do svice da polozi srpske pare u svoj sef... I notroll.in je bio pod velikim pritiskom 100% pa je uradio ono sto je uradio... I nije morao da svraca do svice posto zivi tamo :). Tako je i gox pod pritiskom, para nikad dosta, jahta i avion su malo daj da kupim jos queen mary i nista mi vise ne treba. E sad cijim parama to je pitanje? Ja mislim nasim.

opet srpska paranoja, da je tako pukli bi za 24h, ovako ko zeli moze da prekide povracaj para kupi BTC i povuce sa mtgox-a niko se jos nije zalio da nemoze, sve sto se desava ide na stetu Gox-a oni su zbog toga vec milione izgubili....

Citao sam o sporu sa coinlab-om oni su ih zestoko zavrnili i zeznuli.... jasno kao dan, prvo su usli sa njima u dil sa tim sto je coinlab rekao da ima dozvolu za trgovinu $, kad se to ispotavilo da nemaju Gox je raskinuo ugovor a ovi su ih tada opljackali i odbili da predaju 5 miliona depozita dolara...
Tu je krenuo pad gox-a

Poslednja izmena:
Pa ja posto sam prodao nadam se da ce nastaviti da pada :p

samo da ne bude nekakve vesti ili sam ga poduvao

Neko odrzava cenu ltc bot-om na 1.95 - 1.975 ???
Samo sto neznam da li dumpuje ili je veca sansa da kupuje :(

Poslednja izmena:
Morao sam da kupim za 1.99$ ide pump, sutra konferencija o LTC-u, buy volume je veci za 250% na 3300BTC nije bio ovoliki jos od pre 2-3 meseca...

david pate za sada se povukao iz LTCa koliko vidim ne bi trebalo da vidjamo vise one velike zidove

Povukao se djavola. On je sigurno gadljiv na lovu. Pa dal je moguce da nasedas na to? :)

Ma jok to je moja predpostavka... pukao je juce dosta, dumpovao je na 100K na 1.7$, cak verujem da on danas i dalje dumpuje, kupio je mcx fee za 1600BTC-a

david pate mi nije jasan, on gura tamo gde on zeli iako sve pokazuje suprotno, zato ga vidim na mcxnow da pumpa shit coin-e

a sta je taj mcxfee, nisam ukapirao u prethodnim postovima

bolje da neznas...

mcx net aka realsold prodaje akcije sajta, stancuje koliko ti treba cena po komadu 1btc

Prodao je 5000 akcija za 0.1 btc. Mislim da se upravo zbog tih akcija pumpaju alt coini sto meni svakako odgovara iako nemam ni jednu akciju (mojom greskom naravno).

I treba da propadne. Autor nije znao da napravi genesis block, pa ga iskopirao od LTC-a i kao sad odjednom zna sve. :beat:

ljudi kopam ltc vec duze vreme... nakopah negde oko 300 ltc.... zamenio bih za btc... ranije sam to radio na BTC-e... ali ovaj odnos ltc/btc nas unakazi... sada je 0.0146... postoji li bilo kakva mogucnost prebaciti svoje ltc sa BTC-e na neki drugi sajt gde ih mogu zameniti za btc po malo boljim uslovima?

ljudi kopam ltc vec duze vreme... nakopah negde oko 300 ltc.... zamenio bih za btc... ranije sam to radio na BTC-e... ali ovaj odnos ltc/btc nas unakazi... sada je 0.0146... postoji li bilo kakva mogucnost prebaciti svoje ltc sa BTC-e na neki drugi sajt gde ih mogu zameniti za btc po malo boljim uslovima?

Nazalost ne druze :(, jedino da cekas bolje dane

Racunajte da je Midas ~1-2 meseca udaljen, definitivno pre nove godine

pu majku mu ja samo ltc i ftc imam

ima jako mnogo ljudi koji imaju samo LTC

ali ko ceka taj i doceka

samo da ne bude posle , joj sto sam prodao po 10$ , a sad je 40$ , kuku lele, kao neki ljudi koji su gomile BTC-a prodali u februaru po 11-13$, a mesec dana kasnije je bila 20x veca vrednost, a sve ovo veoma lici na vec vidjeno stanje stvari, pa i sa BTC-om je prosle godine u ovo vreme bilo povuci -potegni (mnogi i odustali), pa se posle kajali, nadamo se svi da ce kod LTC-a biti strpljen-spasen :)

Pa za nas jedino nada i ostaje :d.
Ali jeste, baš sam juče gledao cene od pre god-godinu i po dana cena za BTC nešto smešto, bilo i oko 4$ , ko je bar pola čuvao i prodao na 100+ taj je bio pametan. Al takva scenarija se ne dešavaju uvek, ali naravno da očekujem minimalno 4-5$ AKO ikad osvane na Goxu ltc ;).

Poslednja izmena:
Cek , cek da li je to ironija ili neki sarkazam , kad najveci P.R. za LTC govori tako ;)

Cek , cek da li je to ironija ili neki sarkazam , kad najveci P.R. za LTC govori tako ;)

Pa treba nadonaditi 400LTC-a cena pada dok BTC raste jos malo dumpa i tu smo :)

Mada ako BTC nastavi da raste moguc je pad LTC, mada i ako BTC padne pasce i LTC u dolarima ali ce mu se odnos u odnosu na BTC popraviti... tako da... sve je rizik

Poslednja izmena:
Pa treba nadonaditi 400LTC-a cena pada dok BTC raste jos malo dumpa i tu smo :)

Mada ako BTC nastavi da raste moguc je pad LTC, mada i ako BTC padne pasce i LTC u dolarima ali ce mu se odnos u odnosu na BTC popraviti... tako da... sve je rizik

Evo uskoro ces moci da kupis LTC-a mnogo...ako i dalje mislis da je to u ovom trenutku pametno...

Teska su vremena ali preguracemo mi to zajedno :) Ja od svega imam po malo tako da sam se tu donekle obezbijedio jedino sto je i zarada sitna al sta da se radi.

Teska su vremena ali preguracemo mi to zajedno :) Ja od svega imam po malo tako da sam se tu donekle obezbijedio jedino sto je i zarada sitna al sta da se radi.

Ja pokupovao malo NMC-a, TRC-a, NVC-a i XPM-a po ovim diskontnim cenama, jedno petinu portfolia :).2/5 mi je BTC a 2/5 USD. Dolare ne diram, to je za svaki slucaj, ostalo je podlozno prelasku iz jednog u drugo-trece-...:)

Nazad
Vrh Dno