Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

@student -E to, pad će biti velik sigurno, a ništa ne nervira toliko nego brz pad a ti ne možeš da odreaguješ. I ja prodao baš sinoć 100 na 0,015 pa sam danas kupio nazd za skoro isto toliko, ali pitanje šta raditi dalje :). Verovatno će do kraja fascinantnog maintenance-a biti oko 1,9$ ne verujem manje ali posle pad na 1,5 i manje je neminovan.
btw - 99% ništa od ltc-a sutra tako da treba pametno prodati, pre pada

I ja mislim da bi trebalo prodati u nekom trenutku jer ocekujem pad ali isto treba kupiti opet pre nego sto skoci. Ali to je rizik, dali cete stici da odreagujete itd. Ja ne verujem da cu biti pored kompa toliko dugo tako da cu verovatno ici na sigurnu varijantu i cekati rast, kao sto sam rekao, do proleca ako treba.

ajde malo da licitiramo sa cenom, ako bi izasao na MtGox u prvih par sati bi moga ja mislim i do 0.05BTC-a da stigne ???

Ko to zna sigurno do preko 5$... sa padovima, dugorocno ko zna, jer ne zaboravite NIJE poenta kakav je GOX vec kad LTC bude imao leglanu berzu tada ga bitpay, paymet procesori mogu usvojiti za regularne trgovce koji koriste berze da ga odma pretvore u $

Ne bih licitirao jer na spomen cifri tipa 0.05 svima pocinje da nam curi voda niz usta i moze nam pomutiti razum u ovim odlucujucim trenucima :D

Ali se slazem da moze da explodira za jako kratko vreme, jer sam ranije vec video kojom brzinom cena raste kad se pomene gox...

Sto se mene tice, ja cu naviti sat da ispratim, cisto da me posle ne grize savest...

Zdravo rudari, nisam pratio rudarske novosti 2 meseca, pa me zanima šta se desilo da je ovoliki hajp sad nastao?
Šta raditi sada da li pretvarati sav Btc u Ltc ili

Ako imas BTC siguran tip ti je kupovina LTC-a sada. Sto pre. Od 5 ujutro pratimo finale...Skakace po fazama.

i raste

nego pitanje :
jel ima neki provereni bot za vircurex posto nismo svi u mogucnosti da pratimo i budemo za racunarom non stop???

Poslednja izmena:
Mesecima cuvam LTC i danas par minuta nakon sto sam deo zamenio za BTC, da smanjim rizik krene pump. ..:D Srecom, nisam tu puno izgubio, ali ono na sta sam zaboravio je da ce svi bezati iz ostalih alt coina u LTC. Solidan deo mi je bio zarobljen u IFC-u, pa sam padom cene sve sto sam u poslednje dve nedelje zaradio time anulirao. :(

Mada, samo neka LTC gruva, svi cemo na kraju biti u plusu.

Jedno pitanje u vezi kupovine LTC preko Vircurex-a

Postavio sam da kupujem po ceni koja je veća od one u ponudi, ali nikako da se završi razmena, ili ja to pogrešno tumačim?
Prvi put koristim Vircurex.
Pogledajte prilog 125184

Još jedno pitanje, da li radi Nushor's LTC Pool, ne mogu da se ulogujem na pool, da prebacim LTC, probao sam i sa promenom pass-a, ali ista priča

Sorry na zilion pitanja

Poslednja izmena:
pa moras da kliknes na release

A najzad malo dobrih vijesti. Smorili ste sa onolikom kuknjavom kako ce LTC propasti :D
Kad nije propao WDC nece ni LTC.

Koliko vidim tesko ce ovo preko 2$, a posto osvane "novi " gox posle maintenance-a pasce samo jos. Na koliko ste recimo stavili da prodajete? Ja cu verovatno staviti malo vecu cenu pa cu da legnem, samo ako ne prodje ima da me saceka 1,4$ ujutru a moji ltc-ovi neprodati :).

Vrv nisi daleko od istine

uglavnom najvece oscilacije cene se desavaju odmah nakon objave neke vesti..

Koliko vidim tesko ce ovo preko 2$, a posto osvane "novi " gox posle maintenance-a pasce samo jos. Na koliko ste recimo stavili da prodajete? Ja cu verovatno staviti malo vecu cenu pa cu da legnem, samo ako ne prodje ima da me saceka 1,4$ ujutru a moji ltc-ovi neprodati :).

Ja cu poceti oko 6:30 na sell strani po 100-200 komada po ceni iznad najnize. Da ode sve do 7:00. Ako osvane na Goxu, kupujem odmah ponovo. Prodajem za BTC, ne za usd, posto je lakse manipulisati btc-om na btc-e marketu.

Dobro da, ti imas dosta ltc-a pa moras/mozes iz delova. Ja trenutno stavio na optimisticnih 0.019 al cu videti pre nego sto legnem, al svakako cu probati da ustanem ranije nego obicno, bar u pola 7 ;).

Poslednja izmena:
Dobro da, ti imas dosta ltc-a pa moras/mozes iz delova. Ja trenutno stavio na optimisticnih 0.019 al cu videti pre nego sto legnen, al svakako cu probati da ustanem ranije nego obicno, bar u pola 7 ;).
Kad kreneu trolovi i ludilo to ide na 0,025+ bez problema. Vec vidjeno pre manje od 30 dana kako skace za 30% u kratkom roku.

I to je tacno, treba samo to pratiti, al nesto nemam snage da celu noc pratim :). Uskoro istocnjaci ustaju pa ce malo oni da muljaju, a ameri vec sada mogu :D

Nazad
Vrh Dno