Oglasi puni kartica,sad ce diff dole,a cena gore.Ostace samo oni sa celicnim zivcima![]()
nesto ih i nema puno?
Oglasi puni kartica,sad ce diff dole,a cena gore.Ostace samo oni sa celicnim zivcima![]()
nesto ih i nema puno?
Ajmo ta 10-ka cekam je vec mesecima, cekacu je ako treba jos godinu dana ali cu da je docekam!![]()
Ja cu na 10$ maksimalno prodati pola a ostalo stekam za sledecu godinu kad bude 50$
Tj. prodacu samo onoliko koliko mi para bude trebalo, ne vise od toga.
Ja iskreno neverujem da cemo pre kraja novembra dobiti i jedan pozitivan nagovestaj o LTC-u, realno je ocekivat da decembra bude vise informacije o LTC na Gox-u i ostalim berzama, po meni 2014 ce biti godina LTC-a
Do jutros bilo sve normalno ...sad kad sam pogledao...:hair:wemineltc meni sad trenutno baca ~2% mozda vise jer je juce bacao 1%, moguce da je ddos napad na ltc poolove
Pa i kod mene je sad sve u redu..ja uveče i ujutro pogledam, upišem i izračunam koliko je bilo A i R (cgminer) za to vreme kao i novčića na pool-u. Tako sam i dobio da je danas u toku dana bilo preko 10% R na wemine...možda su imali neki problem u toku dana a možda je bio problem i do mog kompa, neta ili nešto treće....Meni sve ok na wemine...
Inače i kod mene je u proseku oko 0,5% reject na weminekod mene wemineltc 0.3-0.4% reject ali imam neki osecaj da malo krade za razliku od litepool.eu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari