Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Kako god bilo, ja danas posle posla gasim mašine, ako ne krene nešto za mesec dana gore, prodajem....valjda će izaći gta u međuvremenu mamu mu :D

Ja sam mojih 400 ltc-a prodao po 2.7 i otplatio hardver i ostavio asus 7970 dc II da se igram slaba je vajda od ovoga sada ocekivali smo rast cene ali nista a da placamo struju pa cuvamo lct ko moze svaka cast ali ja sam pre da se ode negde i potrosi taj novac neznam to je samo moje misljenje.

Pa kad bi ljudi znali svi bi prodali LTC i cekali da uvate 20-30% pa da se vrate... nejde to bas tako lako, vecina ce se zestoko opeci (pohlepa...) oni sa botovima i koji vise 24h uz komp za njih nebrinem oni ce 99% prvi reagovat dok ce sitna riba kao i uvek u panici cutat :)

Stos e tice LTC ja bar jos dve nedelje ne ocekujem neke vesti... a za BTC mislim da niko nezna sta je sledece 150 ili 250

Takodje kontam i sguran sam da su manipulatori veci sa LTC uglavnom sad 80+% (fontas najvljuje rakete za BTC, davidpate je odavno bez LTC-a, itd...) u BTC-u kojeg nemagu da regulisu i samo cekaju momenat....

Poslednja izmena:
Tesko je prognozirati bilo sta ali ltc ne moze jos puno dole...ili stagniranje ili talasanje

Najvise zavisi koliko ce BTC uspeti da odrzi konstantan pump... jer to tera one koji drze LTC da rizikuju, na duzem koraku koliko cemo jos cekat na novu vest iz Gox-a, i sta tacno ceka BTC-china da bi uvela LTC... izgleda svako ima neki svoj pozadinski plan za koji mi smrtnici neznamo

Inace ako BTC ode na 300, ja realno cekam 20-50$ za LTC tamo 2014/2015 :)

Poslednja izmena:
moguce i ranije cak...da btcchina je postao opasan igrac od kako je asic-a. Mnogi scenariji su tu moguci. Uglavnom strpljivo samo.

Pa koble je rekao uskoro ide da poseti brata koji je CEO BTCchine, kao uvesce LTC ali kao BTC china prvo ima neke svoje probleme da rese... tako da opet nemozemo da spekulisemo o datumu

Ja kontam da datume nikad necemo ni videti jer se radi o spekulativnoj berzi, vec ce se jednostavno promene desiti preko noci

Poslednja izmena:
BTCe je uveo ltc samo tako, ne verujem da je to problem i kod drugih. Potrebno je to toliko tizerovati da pocne da utice na cenu a pre toga kod holdera da imaju te LTC-e pa da ih mogu trgovati.

Pa sad ne bi rekao da su ga stvorili, vec su jednostavno najvise profitirali na njemu, da nemaju LTC bili bi niko i nista.... (to i njihova cena BTC pokazuje...)

Nisam to rekao, da mi nije jasno. Ideja je da se zaradjuju pare, a to se moze raditi i na drugim berzama sa LTC-om. Prica o namestanju servera je komicna, ili nemaju dovoljno investitora ili ne zele da daju gas BTCe-u?!

ja se izvinjavam, dugo nisam pratio, koliko moze da se zaradi sad sa 4 7950?

I to bez da su puter ili integralne kifle, za njih ne moze. Moze za obicnu pekarsku kiflu i jogurt od 200ml...

Konacno lep dan za litecoindzije :) Ja se naostrio, odvojio jedno 2K US$ da kupim LTC kad krene BTC pump, stavio buy na 1.56 k'o juce, al corak. Iznenadio LTC totalno, a BTC puvnuo, nema pumpa...

Neko je uleteo da kupi, nesto pricaju neka leva kineska berza radi sa LTC-om nemam pojma koja kinezi su cutljivi... moguce da padne ako BTC ode ali svaka cena iznad 200$ je balon

Sinoc mi najzad verifikovali acc na bitstampu (valjda sam ih smorio :D ) i crce dslam u posti pa sam do skoro bio bez neta. Prepao sam se da ce cijena pasti ali na srecu raste i dalje jos da mi craptsy posalje novcice i super. Inace mcxnow mije poslao btc na racun gotovo instant, bter-u je trebalo par minuta a za craptsy izgleda treba dosta dosta duze. Vec sat cekam i nema depozita. Nego izgleda da ltc krece lagano na gore ili je trenutno.

Oglasi puni kartica,sad ce diff dole,a cena gore.Ostace samo oni sa celicnim zivcima ;)

Na LTC forumu, ima onih koji su izjavili da se spremaju da kupuju jos LTC jer je badava... moguce oni ili neko ko je dumpovao odlucio da se vrati u LTC

Nazad
Vrh Dno