Koliko ja znam, neZekaleon je napisao(la):Slackware 10.1
Razmisljam da li da predjem na SuSe 9.3 pro zbog gomiletine softvera...
Jedna od lepih stvari kod Slack-a su "poruke dana" koje se dobijaju svaki put kada se startuje shell. Ponekad covek ne moze a da ne vristi od smeha kakve sve poruke/citate moze da dobije.
BTW, jel ima to u jos nekoj distribuciji?
Jesi li siguran?Zekaleon je napisao(la):Slackware 10.1
Razmisljam da li da predjem na SuSe 9.3 pro zbog gomiletine softvera...
ivan_s je napisao(la):ja bih se sada odlucio za Debain ili Gentoo iako vidim da su najnepopularniji na ovom forumu.
Bas si ga potrefio. Od pre 2 dana imam Gentoo na laptopu i nema shanse da ga menjam. Simply the best linux experience!trx je napisao(la):Gentoo moze biti nepopularan samo kod ljudi koji ga nisu probali![]()
ivan_s je napisao(la):Pa fedora je uopste razocaranje, ja bih se sada odlucio za Debain ili Gentoo iako vidim da su najnepopularniji na ovom forumu.
Decko, da li se mi mozda poznajemo?kUdtiHaEX je napisao(la):Ma bre ti ni modem ne znas da instalirasa kamoli da dajes neke komentare poput ovog
![]()
Uf, kako si ovo lupio i ostao ziv.ivan_s je napisao(la):Pa fedora je uopste razocaranje, ja bih se sada odlucio za Debain ili Gentoo iako vidim da su najnepopularniji na ovom forumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari