Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav svima
evo moje lepe strane limunda . moze lio neko da mi objasni da li je ovo normalno. pogledajte ocene ob
https://www.limundo.com/Clan/GoranKliska
ja kupim memoriju od njega 4g ,platim postarinu, on mi posalje memoriju od 1g sa nalepnicom stampanom na stampacu ,koja i ne lici na memoriju u oglasu, vratim mumemoriju, opet platim postarinu dam mu negativnu ocenu, kad limundo obrise njemu negativnu i prebaci je meni???? i poslen sat i nesto raspravljanja preko limundo chata skinu mi negativnu i banuju me sa foruma. natravno njermu su ostale sve pozitivnre i pehar za uglednog prodavca ??????
verujem da ce mi i nalog biti obrisan u narednih dan dva zato sto necu da odustanem od toga da njemu daju negativne ocene za sve memorije koje je prodao ovako a ima ih poprilicno

Pretpostavljam da si nov clan ili nalog sa malo ocena ? Ne bi mene nista zacudilo od njih da rade, sve su to lopovi.

Pa ne znam sta si i kako si radio, ali trebao si da se ogradis ako si vec dobio stvar koju nisi licitirao/kupio.
Kada ti je stiglo to trebao si da kontaktiras prvo limundo i kazes o cemu se radi, onda ce ti oni reci da kontaktiras prodavca da se dogovorite to jest da mu vratis robu a on tebi novac, ja koliko znam ti kao kupac bi trebao da uzivas vecu zastitu u tom slucaju.

Kakva zona sumraka. Gledam i ne verujem očima šta čitam.

Sent from Tunguzija.

limundo menja tekst to je sigurno...covek je ocigledno nasao sistem gde kaci neku memoriju koja mozda radi i stavlja da nema prava na reklamaciju i da ide kao neispravna i stampa nesto na obicne memorije koje sigurno ne rade ili su daleko manjeg kapaciteta...

Covek prodaje 4GB DDR2 memorije i ovako je se ogradio:

-računar može da je uopšte ne prepozna 
-može da je prepozna kao 512mb 
-može da je prepozna kao 1GB 
-može da je prepozna kao 2GB 
-može da je prepozna kao 4GB 
-sva ova prepoznavanja mogu da imaju bag navodno, ili da rade potpuno normalno sa prepoznatom količinom memorije, i takođe može i različite frekvencije da čita 

Hahahahahaha, znaci ne verujem...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Moze biti da uopste ne moze da se stavi jer je od papira na kome je napisano 4Gb

Kod:
https://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-oprema/Tastature-i-misevi/Tastature/TRI-TASTATURE/52314671

j43MHrh.png

3koNThQ.png

Prilozi

• nekorisceno_1.png
    nekorisceno_1.png
    339.1 KB · Pregleda: 115
  • nekorisceno_2.png
    nekorisceno_2.png
    371.4 KB · Pregleda: 112
Viđao sam manje udarane poker aparate stare desetak godina[emoji23]

sent from plastique

Pa tastatura se ne koristi trenutno, šta je tu čudno? [emoji1]

Haha 'ton' poruke mu je kao za 'africku sljivu' :D

Poslednja izmena:
999 dinara za neispravnu ploču. Ma čim vidim opis i pismenost u njemu, ne moram ni gledati dalje.
Sent from Tunguzija.

Ne znam da li je pisano negde, ali skoro sam čitao o nekoj novoj prevari koju sprovodi neko sa Limunda/Kupinda sa knjigama. Meni se upravo desilo ali nisam naseo. Kupio sam neku knjigu i novac uplatio na tekuci racun, krenuućete sada odmah sa pitanjima zašto i slično - zato što je knjiga 100 dinara, a slanje pouzećem isto toliko i pritom prodavac ima 1433 pozitivnih ocena! Knjiga je naravno stigla post expressom uz otkup od 1300, odmah mi je sve bilo jasno. Poštaru sam se zahvalio i rekao da ne želim da preuzmem paket. Zvao sam ovoga 10x i slao mu poruke i na kupindu i putem sms-a, i ne odgovara. Samo da navedem podatke njegove pošto se radi o prevari da znaju i drugi:
Milan Ilic
Dunavska 36c, 21203 Novi Sad-Veternik

na Limundu / Kupindu:
Veka64 (1433)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno