D
Deleted member 46590
Guest
Upravo sam posle dužeg vremena pregledao napajanja i video karte, pobogu, skoro ničega više nema, samo malo đubreta ostalo. Možda ima Tangi ali mi ne stoje dobro.
Pa i samo sakrivanje, čak i dobrovoljno, je dovoljno da izazove sumlju u dotičnog (Mora da nešto krije pa je sumljiv). Najbolje je da sve što se tiče specifične kupovine/prodaje, kupca/prodavca vidi jasno i glasno pa ko hoće da se krije nek stavi masku i šeta po buvljacima.O cenama i kupovnoj moci je Dzekson pisao nekoliko strana ranije. To je surova realnost, ne samo kod nas.
@Limundo:
Sumirao sam sta da uradite da bi i oni koji zele privatnost zavrsenih aukcija i oni koji zele da pokazu sta su prodali / kupili bili zadovoljni. Nazalost, ne umem da pojednostavim predlog. Sustina je da prodavac i kupac pored ocenjivanja imaju opciju da prikazu / sakriju zavrsenu aukciju u svom profilu u listi ocena.
Ja ček i kada sumNJam, ne licitiram.Tako je, ako sumLJas - onda ne licitiras...![]()
Izvinjavam se, nisam ovo baš shvatio, ako može pomoć.
Izvinjavam se ako smo napravili grešku. Tu smo da je ispravimo. Zamolio bih za vaše korisničko ime kako bih mogao da proverim o čemu se tačno radi. Hvala.
Jel moze neki odgovor zasto tako radite i odbijate bilo kakvu logiku prilikom komunikacije, vec konstantno dajete unapred napisane odgovore bez obzira na sadrzaj kontakta korisnika .. ?
Evo ja ću da ti odgovorim.
Zato što je verovatno operater plaćen bedno za svoj posao i šište mu jajca i za tebe i za Limundo, radi svoj posao pravolinijski i ne pada mu na pamet da se udubljuje više od 2 milimetra.
Sa takvim stavom ja sam baja i od mene živite, bi kod mene stao opet na kraj reda sa zahtevima. Da ne zarađuješ ne bi uplaćivao. Šta se razlikuje tvoj zahtev od zahteva onog što je dobio pocepanu salvetu pa dao negativnu?
Oke, izvinjavam se na svom ostrom stavu. Pogresio sam jer sam napisao arogantno. Konkretno sam misljenja da iako mnogi tvrde da "svaka roba ima svoga kupca", odredjena roba ne bi trebalo da se pojavljuje na aukcijskom sajtu, bar ne u toj meri da zagusi sve ostale korisne predmete svojom ucestalom pojavom. Pritom mislim na predmete kao sto su salvete, hemijske, bizuterija kineske proizvodnje, udzbenici iz 70ih, osamsto hiljada semenja na aukcijama (za to se daje fiksna cena), i SRAF i slicno ..
Oke, izvinjavam se na svom ostrom stavu. Pogresio sam jer sam napisao arogantno. Konkretno sam misljenja da iako mnogi tvrde da "svaka roba ima svoga kupca", odredjena roba ne bi trebalo da se pojavljuje na aukcijskom sajtu, bar ne u toj meri da zagusi sve ostale korisne predmete svojom ucestalom pojavom. Pritom mislim na predmete kao sto su salvete, hemijske, bizuterija kineske proizvodnje, udzbenici iz 70ih, osamsto hiljada semenja na aukcijama (za to se daje fiksna cena), i SRAF i slicno ..
Milos i Vladan, evo ogromnog problema sa vasim sajtom, ovo je zapravo vise frustrirajuce od svega ostalog. Dajem prepisku sa Limundo operaterom na chat opciji na kontakt stranici, interpretirano:
JA: Pozdrav Limundo, dobio sam negativnu, koja je pritom neopravdana,
a ni clan nije postupio po pravilniku da me prvo kontaktira za potrebe reklamacije,
te vas molim da mi sto pre uklonite negativnu jer iako znam da sve mora po redu,
ja sam jedan od vasih jacih prodavaca i uplacujem vam na racun 2000 dinara
nedeljno te vas stoga molim da moj slucaj napravite kao prioritet sobzirom da sam
clanu momentalno ponudio mogucnost reklamacije, koja je opet po pravilniku
u obavezi da prihvati.
Limundo operater: Pozdrav, posaljite kontakt formu i slucaj ce biti resen u najkracem roku
JA: Izvinite, nismo se razumeli, zapravo vas molim da urgirate, na konto cinjenice da
sam jedan od jacih prodavaca, i dok vi odgovorite svim ovim silnim prodavcima
koji prodaju markice, salvete i gumice, meni ce biti narusen ugled kao prodavcu podosta
Limundo operater: Cim vasa kontakt forma dodje na red, bice regulisano
Ja: Molim vas ne odgovarajte kao robot, jel shvatate sta vam pisem ? dakle MOLIM vas
da me preko reda regulisete, ponavljam da sam jedan od jacih prodavaca i da na osnovu toga
imam valjda neku privilegiju da mi izadjete u susret, i pritom vas MOLIM da to uradite ?
Limundo operater: vas zahtev ce biti obradjen u toku dana, i ako je sve kako ste napisali
ocena ce biti uklonjena
...
Ovo je uvreda inteligencije. Dok je sve ovo limundo operater kuckao samnom, mogao je ko od sale da pronadje moju kontakt formu i da regulise problem. Ovo je zapravo gore nego da komuniciram sa Bot-om. Ja ne razumem kako vi u timu imate ovakve ljude koji ignorisu bilo kakav razum, i ko da rade u logoru odgovaraju iskljucivo zapamcen tekst. Znaci 3 godine sam na Limundo-u, nijednom nisam dobio odgovor koji nije vec u napred napisan. Jel moze neki odgovor zasto tako radite i odbijate bilo kakvu logiku prilikom komunikacije, vec konstantno dajete unapred napisane odgovore bez obzira na sadrzaj kontakta korisnika .. ?
Ovo je greska i prodavca u opisu i tvoja u rezonu, ovo po meni NIJE sraf nego osovine tocka motocikla verovatno (preduge za bicikl), to kosta vise stotina dinara komad, i recimo u mom rodnom kraju ne bi mogao da nadjes da kupis, nego bi morao do prvog veceg grada (31, 35 odnosno 36km bilo koji veci)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari