Pozdrav svima. Dugogodisnji sam clan limunda, kupovao i prodavao, nagledao se raznih stvari. Poslednji put sam kupio xbox 360 konzolu od clana ujcemika. Uplatu sam izvrsio odmah , konzolu dobio nakon par dana. Prvo me je clan slagao za datum kada je poslata konzola, pri prijemu konzole video sam da se datum ne poklapa sa onim na adresnici. Otvorim konzolu, vidim nema AV kabla koji je trebao ici uz nju. Nabavim av kabl, prikacim je kad ono nema sanse da procita nista. Cujem se sa clanom, on kaze da kod njega radi ali da mu posaljem, vratim konzolu i platim postarinu. Nakon 4,5 dana mojih zivkanja on tek preuzme konzolu. Prizna da i kod njega ne radi. Posto nije imao vise flesovanih konzola, pristanem da mi posalje onu koja nije flesovana. Posle 4,5 dana stize paket, otvaram kad nema napajanja i hard diska. Zovem ga on izgubljen kao ajde poslace. Posle jos par dana stize napajanje samo bez hard diska. Povezem konzolu, kad se ona cuje kao da unutra ima mlazni motor, doduse cita diskove. Zalepim negativnu i onda krece zivkanje od strane ujcemike. Posto je bio jako uporan javim se i napravim gresku. Poverujem mu na price o bolesnoj majci, o tome kako je koznoli pojacan cooler, kako ce izvrsiti zamenu samo da stignu nove itd. Posle rasprave sa limundom shvatim da tih 3300 nije vredno mog vremena i pristanem da se ta ocena prepravi da me vise ne bi smarao. Onda pre par dana vidim jos jednu konzolu drugog clana, ispratim do kraja i vidim sledece. 3,4 naloga dizala cenu, svi po vise uzajamnih ocena sa ujcemikom i kod njega po 20 od njih. I eto danas me zove brat, kaze cuvaj se citao sam o nekom ujcemiki i konzolama, pa da se ne za..... E vec sam se zaj......