Pratio ja ovo kuciste
http://www.limundo.com/kupovina/Rac.../Kucista/ThermalTake-Xaser-V-kuciste/20514521
par sati pred kraj licitacije eto ti njega na kupujemprodajem, cini mi se po ceni od 50e, slike iste. Sta da pomislim nego da ce prodavac ogradjuje dvojnim nalogom i da ne bi gubio vreme postavlja pre isteka aukcije oglas na kp. Prijavim ga, da provere sta nije ovde u redu, slike iste a dva razlicita prodavca.
Prodavca na KP kontaktiram i raspitam se zasto su slike identicne sa ovima na limundu, kaze covek nemam ti ja nalog na limundu, ovo je moje kuciste i krene on da me zapitkuje koliko bi ja dao za kuciste i td. Polako iz dana u dan krene da obara cenu na KP da je na kraju kuciste stiglo na 2000 din. Pobednik tog kucista na licitaciji (
kvrgavi) je u medjuvremenu licitirao i pobedio kod mene

(dosla maca na vratanca) , nema covek para, aj ok hocu da ispadnem covek ignorisem rok od 10 dana, prodje 2 nedelje da bih ja video slike sa moje licitacije na njegovom
KP nalogu kako prodaje cooler koji jos nije ni preuzeo od mene (svi oglasi su mu pobrisani sada)
Juce nakon 17 dana mi "kao" uplatio , meni ne stize izvestaj, zatrazim sliku uplatnice, od nje nista i ja lepo danas njemu dam negativnu koju je pre mene dobio i od prodavca kucista.
Ovo jos nisam imao priliku da vidim. Razumem da ljudi kupe pa preprodaju, ali da radi prodaju predmeta koji jos nije ni stigao do njega, sta reci. Na kraju cooler ili to kuciste koje je "kupio" ne bi ni zavrsili kod njega, vec bi prodao i prosledio da se posalju na drugu adresu, novog kupca. On mu dodje neki prosrednik u transakciji koji bi da uzme svoj deo kolaca a ni ne dodje u dodir sa robom, njenom proverom. Ili je ukapirao da nema para pa daj brze da se resi .
ps. najvise me je iznerviralo kad sam video da je napisao na kp kako je cooler nov, a sa slike se vidi da sam sekao kabl i dodavao konektore :wall: ,briga me za zavlacenje, novac ali kad tako laze ...