Meni nije jasno da je limundo napravio takvu gresku kao sto je nemogucnost uvida u to ko je sta kupio i prodao sto otvara prostor prevarantima.
Mislim da ce ih stici sudbina allegra.
suplementi, droge, lekovi i slicno se ne mogu prodavati zbog ociglednih razloga. A radar detektor spada pod opremu za izvrsavanje potencijalnog krivicnog dela, kao i noz i puska. Ne branim limundo ali i ja da imam aukcioni sajt isto ne bih te stvari dozvoljavao.
Meni je jasno da nama ne odgovara, ovde smo to svi apsolvirali, ali ne kapiram kako menadzmentu odgovara. Koliko li su samo potencijalnog prihoda izgubili ovom merom, ljudi manje kupuju zbog nesigurnosti, broj transakcija opada, manja zarada Limunda
Taj koji je doneo odluku napravio je cist gubitak i stetu za Limundo, ja bih ga otpustio :d
A koji su te ocigledni razlozi da nemozes prodati suplemente, ako je uvozeno u srbiju i ima etiketu?!
Stani malo, mozes da udjes u pansport i kupis suplement ishrani koji ima sve ateste za slobodnu prodaju u Srbiji a na limundu ne mozes, koji su to ocigledni razlozi? Lekovi i droga ok, ali suplemente ishrani ne mozes stavljati u isti kos sa time...
Nije tačno, ali jeste tačno da je zabranjena prodaja i to članom 29. Zakona o bezbednosti saobraćaja.
Po tvojoj logici ni noževi za kuhinju ne bi smeli da se prodaju...
Meni je jasno da nama ne odgovara, ovde smo to svi apsolvirali, ali ne kapiram kako menadzmentu odgovara. Koliko li su samo potencijalnog prihoda izgubili ovom merom, ljudi manje kupuju zbog nesigurnosti, broj transakcija opada, manja zarada Limunda
Taj koji je doneo odluku napravio je cist gubitak i stetu za Limundo, ja bih ga otpustio :d
Hmmm... Anonimnost za šverc, prodaju ispod tezge, fake robu,...????:zgran:
Da li si ti pročitao ono šta si napisao?
Da Limundo treba da sakrije crno tržište?
Mislim...:wall:
Nisam rekao da ne bi voleo da ljudi vide sta prodajem, jer i meni je u plusu kad neko zna da nesto valja... zato kazem sistem treba menjat ali vracat ga na stari je malo preterano
Ja za sad nisam neki velik prodavac i nemam nameru da budem, ali da imam 1000 ocena znam da bi me bar 2% likova odvade prijavilo (nemam pojma kome)...i tada bi itekako strepeo da se sve moje prodaje vide
Jel nekom potrebno da mu bane neka mafijaska inspekcija na vrata sa nalogom? NIJE
Secam se 90tih lika u BG koji je prijavio kradju CD-ovca praznih i poslali mu inspekciju i posle prijave sto njega kradu, njemu inspekcija sve zaplenila, mozda ga neki odavde i znaju, smesno! (legalno tada CD nisi mogao kupiti u srbistanu!) bio kod Vuka, zato i akzem da LT treba nuditi i odredjen stepen anonimnosti i fleksibilnosti
Zašto bi strepeo ako bi te neko prijavio? Osim ako ne "valjaš" crnu robu.
Da bane mafijaška inspekcija???
Da ne komentarišem dalje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari