Paz te sad ovo sta se meni sve izdogadjalo.Dosta ljudi koje ja znam nisu se nikad susretali sa takvom prodajom pa me zamolili da im otvorim naloge sto sam ja naravno uradio.Ljudi dosli do mene i ja ih registrovao sa moje ip adrese.Nikad od tih ljudi nisam upoterbio nalog za dizanje cene,a registrovao sam preko deset sigurn

ko 600 ocena pozitivnih i naravno susretao sam se sa prevarantima medjutim nisu mogli da prodju kod mene tako da su uglavnom dobili negative,ja platio ponovo postarinu i tu se zavrsilo.Kad pre otprilike dva meseca na mom nalogu zabranjen pristup.Pitam ih zasto i zamislite oni meni odgovore da sam organizovano sticao dobit sto apsolutno nije tacno.Posle toga zovu me ljudi koje sam registrovao sve ih iskljucili samo zato sto sam ih registrovao sa moje ip adrese.Sta tu ima vise da se prica,naravno kad je nalog storniran licitacije bile u toku odmah posle toga prevaranti podelise negativne jer nisam mogao da se branim.Njihova je volja jer su se ogranicili zakonom i ne mozete im nista imaju sve prvo cim ste dobili verifikacioni kod.Poceli su da tonu svojom greskom tako da je pitanje vremena samo kada ce da potonu potpuno.