Morala sam da podelim sa vama svoje iskustvo. Pre nekoliko dana su mi trajno ugasili nalog. Jos ne mogu da se opasuljim zasto. Prilicno detaljno sam procitala nihove uslove koriscenja i nisam prepoznala nikakvu nepravilnost u svom ponasanju. Jedna stvar se zapravo desila neposredno pre gasenja,pa me zanima sta mislite da li to mozda razlog. Kupila sam nesto na Limundu za svog brata. Posto nisam mogla da odem do banke da uplatim zeni novac,unapred,zamolim brata da ode on,i kazem mu da preko svog kompa udje u moj nalog,dam mu sifru...kako bi procitao broj racuna,da ja ne bih pogresila prilikom diktiranja. Novac uplacen,ja zeni jaljam,i zamolim je da ne salje na moju vec na adresu koju joj napisem(mog brata). Sve bude ok.Zena nikakav problem nije pravila,cim joj legne novac ona salje. Medjutim ,ovi majmuni mi ugase nalog"zbog grubog krsenja pravila Limunda". Zovem ih,oni kazu da odgovorim na mail koji su poslali. Ja im odgovori,objasnim...i danas mi stigne mail,da sam trajno ugasena. Srecom,zena je bila korektna,pa je poslala paket,inace da je bila neka budala,nikad je ne bih ujurila za pare. Ima li neko predstavu o cemu se radilo ili mozda ima slicna iskustva? Sve u svemu,bas sam se osecala nekako bedno....imala sam 15 pozitivnih ocena.bez negativni,,,trudial se da budem korektna,pa cesto i rizikovala zbog toga....a majmuni me ugasice🙁 a ostalo mi i 23dinara na racunu🙂 mogla bih da ima trazim da mi vrate pare🙂