Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ljudi umrijeh od smijeha procitavsi zadnjih 10-ak postova...odosmo iz ozbiljne teme u nesto neozbiljno,ali malo osmijeha na licu nikad ne skodi! :D

Evo ja sad gledam ovu zayebanciju na Limundu sa A4 papirom.

Clan koji je okacio aukciju, ako sve bude islo po pravilima, ce morati da ugasi nalog - jer su mu clanovi sa negativnim ocenama digli cenu na par miliona dinara.

Oni nece naravno kupiti, "dobice negativnu ocenu" a na Limundo racunu korisnika FoxMoldera ce se pojaviti minus od nekih xyz dinara, sto ce mu onemoguciti da vrsi dalje prodaju dok ne dopuni svoj racun.

Limundo tim ce verovatno napraviti presedan pa ce pred kraj da ponisti aukciju ili slicno, ali bila bi fora da mu se ostavi taj minus neko vreme, pa da vidimo ko se zadnji smeje ;)

Ниси у праву. Ако не дође до трговине кривицом купца, продавац му даје негативну оцену и аутоматски му се врши повраћај новца (провизије). Тако да ће он врло лако опет бити у плусу...

Oni ako ne kupe, on prijavi limundu, njegova negativna ocena i provizija se brisu, a limundo prosledjuje upozorenje onom ko nije uplatio, svi srecni i zadovoljni :)

Sta ako neka strana digne tuzbu zbog cifre? Tipa, prodavac insistira da mu se plati :)

Mislim da tako nesto nije moguce ni na ebayu, odnosno u americi.

HAHAHAAAA! Papir dostigao cenu od 15.000.000.001 din. Baš su likovi. I naravno da su prekinuli aukciju.

Meni nije jasno, odakle vam hrabrost da JMBG tako javno ostavljate nekome koga nikada u zivotu necete videti.
Mislim, kada se registrujete na ovim trange-frange sajtovima.

I šta taj neko može da uradi sa mojim JMBG-om, majke ti?

npr. otvori novu lk i za svaki prekrsaj tebi stizu kazne

Znaci svaki radnik u banci, bibliotekar, profesor, asistent na fakultetu, radnik u teretani, radnik koji iznajmljuje bicikle, lik iz video kluba... moze da "otvori" novu licnu kartu na tudje ime. Interesantno.:laugh:

Pa dobro, vidite valjda da je to Iznogud, jasno je da troluje ;)

Od nedavno je doslo do naplacivanja cetvrte i svake sledece postavljene fotografije na Kupindu! Ja imam nekoliko oglasa koji imaju vise od tri fotografije, koje sam pokrenuo pre dva meseca ali su bili neaktivni u periodu kada je odluka o haracu doneta i sprovedena. Danas, nakon sto sam aktivirao te oglase, uspeli su uredno da mi naplate svaku fotografiju, a pritom pri samom aktiviranju nisam bio upozoren! Upozorenje postoji samo pri predaji fotografija u okviru novog oglasa! Da li je ovo propust ili su ogradjeni nekim ugovorom i slicno? Ako nista drugo barem da nekoga ne za**** kao mene! Ovo me podseca na ono kada u marketima vidite veliku kartonsku tablu AKCIJA, sa primamljivom cenom, a onda vam na kasi opale redovnu, akcija je zavrsena ali nismo stigli da uklonimo tablu! Izvinjavam se ako je offtopic...

Poslednja izmena:
Jel ima neko informaciju dokle se stiglo sa famoznim clanom KAFANAMARKOVIC ? :)

Six feet under... :p

postali su vrlo bezobrazni, i ja cu ih definitivno zaobilaziti. naplacuju paprene provizije a ukoliko dodje do nekih problema oni su zasticeni kao beli medvedi. desilo se da je mene neko prevario pa sam citao malo i video da u njihovom "pravilniku" pise da svakoga mogu da odstrane sa limunda bez ikakvog obrazlozenja i razloga, i u tom slucaju zadrzavaju sredstva na racunu. wtf??

Poslednja izmena:
I jopet....
Bez uvrede, ali stvarno je potrebna poprilična doza mazohizma da bi neko još uvek bivstvovao na Limundu/Kupindu.
Stvarno mi nije jasno šta više tražite tamo, a ovde se non-stop žalite na njih. Pa naravno da će sebe da zaštite kao bele medvede, da li ste možda očekivali da će da zaštite vas????
Meni je sistem rada Limunda u zemlji Srbiji u startu ulivao sve samo ne sigurnost, zato nikada nisam ni trgovao preko njega (iako sam registrovan član).
Ebay da, Limundo... Hvala, ali NE!

Ni meni nije jasno, toliko kukanja i drame, da bi na kraju ponovo ljudi išli i trgovali preko tog Limunda, znači da su ljudi upoznati sa time kako Limundo ne rešava ili rešava situacije kada je neko prevaren i da su pristali na taj oblik trgovine. Samim tim ne vidim šta ovde ima da se više ljudi žale kada 57 strana samo negativnih iskustava i prevara nisu dosta da se ljudi okanu Limunda. Mislim njihov novac i ono bitnije njihovi živci, pa ko voli nek izvoli.

Ljudi vole da misle da su zasticeni i zato idu na Limundo. Kada shvate da se Limundo ne razlikuje od bilo kog drugog mesta za kupoprodaju i da ako se sami ne stite niko drugi nece, onda ce i moci da nesto kupe/prodaju povoljno.

Jednostavan je razlog zasto stvari stoje tako, imaju previse korisnika i mogu da rade sta hoce! Ako nastave ovako, ne pise im se dobro...

ebayou.jpg

Car .... da okačim na Limundo sličnu foru? Da vidimo koliko bi ih se navatalo?

Poslednja izmena:
Limundo je baza prevaranata i lopova i to ovih koji rade unutra. Meni su sa 250 pozitivnih i jednom neutralnom ocenom (covek slucajno stavio neutralnu, a napisao reci pohvale), ugasili nalog, zato sto sam postavio sliku sa tri iste majice, ali razlicitih boja i napisao da je aukcija za jednu majicu. Njihovo obrazlozenje je bilo to da je to reklamiranje, a kao takvo je najstrozije zabranjeno. Najgora stvar je ta, sto sam 3. put dao istu aukciju, posto se pre toga nije prodala ni jedna majica ??? Uredno su skidali proviziju za pokretanje aukcije, a onda su me izbacili. Nije mi jasno da niko ne stane na "rep" tom gazdi Limunda, ocito otima provizije svakog dana i bogati se, a svaki mesec samo povecavaju proviziju i neke dodatna naplacivanja uvode. Ono sto me je najvise iznerviralo, sto je na jednoj mojoj aukciji covek imao 17 negativnih ocena i dalje kupuje nesmetano...Mene sa ni jednom negativnom, odmah izbacili.
Po meni-LOPOVI i treba ih izbegavati u sirokom luku

Malo mi je teško da poverujem da su ti ugasili nalog i izbacili te samo zbog toga ...... Mora da si izrevoltiran slao malo uvredljive poruke ....

Nije mi jasno da niko ne stane na "rep" tom gazdi Limunda, ocito otima provizije svakog dana i bogati se, a svaki mesec samo povecavaju proviziju i neke dodatna naplacivanja uvode.

Mislim da stranci drze to sada, ne znam kako bi to islo, ispravite me ako gresim. Ali da postaje bezobrazluk iz dana u dan, postaje! Monopol i moc je cudo!

Limundo je baza prevaranata i lopova i to ovih koji rade unutra. Meni su sa 250 pozitivnih i jednom neutralnom ocenom (covek slucajno stavio neutralnu, a napisao reci pohvale), ugasili nalog, zato sto sam postavio sliku sa tri iste majice, ali razlicitih boja i napisao da je aukcija za jednu majicu. Njihovo obrazlozenje je bilo to da je to reklamiranje, a kao takvo je najstrozije zabranjeno. Najgora stvar je ta, sto sam 3. put dao istu aukciju, posto se pre toga nije prodala ni jedna majica ??? Uredno su skidali proviziju za pokretanje aukcije, a onda su me izbacili. Nije mi jasno da niko ne stane na "rep" tom gazdi Limunda, ocito otima provizije svakog dana i bogati se, a svaki mesec samo povecavaju proviziju i neke dodatna naplacivanja uvode. Ono sto me je najvise iznerviralo, sto je na jednoj mojoj aukciji covek imao 17 negativnih ocena i dalje kupuje nesmetano...Mene sa ni jednom negativnom, odmah izbacili.
Po meni-LOPOVI i treba ih izbegavati u sirokom luku

Isto kao i moj slucaj, bukvalno prekopiran, niko nije slao nikakve mailove ili slicno, jednostavno, najeli su se para i to je to...Ali izbacuju pozitivne clanove, a ostavljaju ljude sa dosta negativnih ocena koji svesno potkradaju ljude. Sto je neko napomenuo, ja sam kupio nesto i preko ebaya i nikada mi nije stiglo...Znaci, muvanja koliko hoces...

Prilozi

• limundo.jpg
    limundo.jpg
    55.2 KB · Pregleda: 355
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno