Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Desilo se da vec 2 dana ne odgovaraju nista, videli da samnom te fore ne prolaze i da ne prihvatam nepravedno etiketiranje, a da prevarant ne dobije ni brisanje oglasa bar je sramota...

Ja ne mogu da verujem da se vi opste bakcete sa tim i trosite vreme na te gluposti,imaju nadlezne institucije koje to resavaju,a ako oni nece ili ne mogu to da rese necete sigurno ni vi,pricam vam iz iskustva.

ahahahahhahahahaahahha ladno si slao nekome busom.....oterao bi ga u ***** kad bi mi trazio da idem na stanicu da mu posaljem autobusom

Eee nekada se samo busom i radilo, danas to nema smisla osim ako nesto mora isti dan da stigne, a kasno je za uslugu danas-za-danas.

@parni valjak
Pretpostavljam da si nekome slao autobusom, a on navodno nije dobio predmet?
Jedino sto je u tom slucaju moglo da posluzi kao neki dokaz je isecak od prtljaga, da su ti isti nalepili na paket.

Ja sam ranije mnogo, baš mnogo slao busom.

Ili pošalje pare po vozaču, uzmem pare i dam robu.

Ili uplate pare, pa šaljem robu. Nikada nisam imao problem, jer to je vozačima extra zarada koja se većinom nigde ne prikazuje. ;) ;)

A jedan od najbržih i najjeftinijijh sistema slanja.

I stvarno ne vidim razlog da nekoga teram u (negde) ako pita, njegovo je da pita, moje je da kažem hoću/neću/mogu/ ne mogu ....

Ali da, lakše je da odma nekog oteraš ...

Skocilo aukcija dosta za vikend besplatnog postavljanja ...

Eee nekada se samo busom i radilo, danas to nema smisla osim ako nesto mora isti dan da stigne, a kasno je za uslugu danas-za-danas.

@parni valjak
Pretpostavljam da si nekome slao autobusom, a on navodno nije dobio predmet?
Jedino sto je u tom slucaju moglo da posluzi kao neki dokaz je isecak od prtljaga, da su ti isti nalepili na paket.

Nenene, stigao paket. Kad je paket predat kondukteru on je reko "Hmmmm 300din!"... ja reko dobro. Naravno nikakav papir nisam dobio, priznanicu itd. Kad je liku stigao paket, kondukter kaže da nije plaćeno i odrao ga je sa 200 din.
I sad lik neće da mi plati tih 300 din. A slao sam liku hard za laptop. Što je najgore, kupac je eksplicitni retard, pojavilo mu se u MHDDu dva crvena sektora <500ms kad je stigao hard kod njega. I onda sad želi da mu ja vratim pare i da mi on vrati hard, usput preti sa batinama i tako dalje. :D Kad sam mu rekao da uradi lowlevel i da će nestati ta dva crvena sektra on je meni napisao kako ja vodim teoriju zavere protiv njega i da se hard diskovi lowleveluju kad se uvaljuju nekome i kako su ta dva crvena potencijalni bad sektori i taaaaaaaaaaaaaaako....

Nazalost, hoce kondukteri/vozaci to da rade.

Inace, meni se samo jednom desilo da lik preti da ce da mi dodje na adresu pa mi je bilo zao sto mu nisam platio i kartu da dodje, skoro svi u ekipi su u 100+ kategorji (ukljucujuci i mene naravno) :D Nije umeo da zakaci kuler na plocu, evo ga jos sljaka kod mene. Problem je sto mene bes drzi min-dva, posle se smirim pa se vise ne nerviram zbog budale sa kojom pricam.

USB 512 GB

Još jedan :) :)

KOja sam ja budala, kupujem rack, koristim spoljni HDD, a mogu ovo da kupim , popravim, i milina da gledaš.

Procitao sam prvih par komentara/odgovora i crk'o sam od smeha :)
Mrzelo me dalje ali cim mi prvi put bude dosadno procitacu sve :D

Meni nije jasno, odakle vam hrabrost da JMBG tako javno ostavljate nekome koga nikada u zivotu necete videti.
Mislim, kada se registrujete na ovim trange-frange sajtovima.

pffffft. Isto kako i milionima koji ostvljaju JMBG za ovlašćenja za vožnju kola ili raznorazne kupoprodajne ugovore. Previše se tome daje značaja.

Ali odgovori i pitanja su carski :)

Aktuelna ponuda: 667 din
Moja ponuda: _________
(min. 677 din)

Hah, ludilo

Ovo je zalosno. Trenutno je na 1500rsd...***, to je pravi biznismen, ne mogu da verujem da ima na svetu takvih koji jos licitiraju...neko nemoze normalnu robu da prodaje bez bezobraznih ponuda a neke prodaju obican papir za 1500+rsd...neznam dali da smejem ili da placem...

Covek zasluzuje te pare makar zbog odgovora koje daje, a kupac neka urami taj papir i stavi na zid :)

Sramota....mislim, jos samo fali da neko stavi koriscene prezervative na sajt...

Vecina se seca prodaje cackalice, nazalost vise nema te aukcije u bazi iz 2010g je.

Ovo je zalosno. Trenutno je na 1500rsd...***, to je pravi biznismen, ne mogu da verujem da ima na svetu takvih koji jos licitiraju...neko nemoze normalnu robu da prodaje bez bezobraznih ponuda a neke prodaju obican papir za 1500+rsd...neznam dali da smejem ili da placem...

ja ne mogu da verujem da postoji neko ko misli da ovde neko stvarno prodaje/kupuje papir. Ovo je *******cija, prodavac ce da plati proviziju, kupac u najgorem slucaju da dobije neagtivnu ocenu i to je to, do neke sledece kese iz maxija ili tako necega :D

ja ne mogu da verujem da postoji neko ko misli da ovde neko stvarno prodaje/kupuje papir. Ovo je *******cija, prodavac ce da plati proviziju, kupac u najgorem slucaju da dobije neagtivnu ocenu i to je to, do neke sledece kese iz maxija ili tako necega :D

Nije poenta u tome...ali ocegledno nisi shvatio...

Bila je i aukcija za nevidljivi ogrtac Harija Potera ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno