Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK, može da ima, ali malo upada u oči: UK Price (as Reviewed): £565.60 (inc. VAT) .....

Ovo nema šanse da je taj fleš ... oni beše imaju i lifetime warranty?

И поврх свега постоје људи који лицитирају. Невероватно! :confused:

Nisi u pravu, to dugme sluzi za ukras. LT navodno kasno vidi prijavu i tad je vec aukcija zavrsena, neko je prevaren i nikom nista. Zato se mi ovde ne raspravljamo, nego samo ukazujemo na prevarante i prevare, a cini mi se da je to ovde i tema.

Bitno da su meni poništili aukciju u roku od odmah zato što sam u opisu naveo da robu šaljem posle uplate, što je protivno pravilima... A takvih aukcija koliko hoćeš... Valjda kako ko naleti ;)

Sta ste se svi napeli na taj limundo nitko vas ne tera,ali izgleda vi sami hocete pa vam djavo kriv.

Ljudi ne ulazim u raspravu ali limundo je za sitnu raju,narod kupuje ko blesav i tu nema price.Sa obzirom na nas standard limundo je na pravom mestu u pravo vreme,hteli mi to ili ne.Isto tako mac sa dve ostrice tako da tu i nema mnogo lazi i prevare.Mozes ti da dizes cenu koliko hoces ali pitanje je dal ce onaj da kupi za te pare a tebi je u cilju prodati.Ja razmisljam tako,a sad manipulacija ce uvek biti to ne osporavam.

Da dodam na kolegu schnappy:u pravu si tera sve igrice doduse ne na max ali kad se smanji malo rezolucija,senke,i ostalo da ne nabrajam znate i sami moze da se igra,nazalost to je surova istina za male pare kupiti racunar da poterujes najnovije igre.Sigurno je da ce narod navaliti da kupi.

Poslednja izmena:
A nameran naslov aukcije gde se pominje 250GB, je cisto da prikaze prevaranta kao nekog ko je "neobavesten".
Са USB fleševima je увек лутрија ако гледаш саму количину слободног простора. Ако гледамо рецимо флешеве од 16GB,некада добијеш код једне фирме 15,1 gb,код друге 14,7... Код већих капацитета "мазну" ти свакако више.
То није до продавца,већ до произвођача.

Bitno da su meni poništili aukciju u roku od odmah zato što sam u opisu naveo da robu šaljem posle uplate, što je protivno pravilima... A takvih aukcija koliko hoćeš... Valjda kako ko naleti ;)
Moja су искуства добра,чак и на жалбе су ми из Лимунда коректно одговарали. Баш су скоро избрисали неутрални поен који сам добио из реваншизма,одмах,без икаквих проблема.
Продаваца свакако има разних,превара такође...
Изгледа да су проблем они преваранти на велико,овим мањим се некако и уђе у крај.
Да ли си их питао зашто су ти укинули ? Дозвољено је да се шаље после уплате,али то можеш навести тек после одређеног броја позитивних оцена коју ће ти неко дати приликом куповине/продаје.
Са колико негативних се банује члан ?

Poslednja izmena:

Pa ja bih ti odmah obrisao aukciju. Ko si ti uopste da ja tebi na lepe oci uplatim pare??? Boze...

Ja te aukcije sa uplatom pre slanja ignorisem. Ne vidim u cemu je problem da platim kada mi postar ili brza posta donese kuci?!

Meni se jedan prodavac pravdao da nece da placa proviziju :)

U vezi sa gornjim postom.

Pre se plaćala provizija, na štetu prodavca, kada limundo prebacuje pare sa svog računa na prodavčev.

Sada, ako prodavac ima u intezi, mislim da je besplatno.

outlaw, nije protiv pravila, ako imaš dovoljno staža.

Ako nemaš, i imao si samo opciju LimundoCash, a ti si i mimo toga napisao u aukciji da šalješ samo posle uplate, onda jesi prekršio.

Mada, i LimundoCash je upravo ta opcija, kupac mora prvo da uplati, Limundu, pa kad od njih dobiješ zeleno svetlo da šalješ, tek onda šalješ robu.

Ma ajde...svi oni dodaju tih 50 ili 80din na ukupnu cenu bas iz tog razloga. Ja cu rado da dam tih 80din, pre nego da nekom koga u zivotu nisam video saljem pare na lepe oci.
Ma ajde ti... A zasto bi neko ko tebe u zivotu nije video, slao tebi nesto na otkup, ti ne preuzmes, pa on placa duplu otkupninu da mu se vrati posiljka? Ja licno vise volim da prodavcu uplatim na tekuci racun pre slanja i nikad nisam imao problema. Na osnovu ocena i komunikacije mozes da pretpostavis ko je kakav.

A ko kaze da ce onaj komp biti ispod 20000 dinara? Mozda nece moci da se igra sve na max, ali svakako na high

ti ne preuzmes, pa on placa duplu otkupninu da mu se vrati posiljka?

Kakvu duplu otkupninu? Plaćas duplu poštarinu na neuručeni paket, u svakm slučaju tvoj rizik se svodi na max 2000 dinara, dok rizik kupca može biti i 20k dinara. Ja plaćanje unapred više nikad neću izvršiti preko postneta posle iskustva sa jednim muljatorom iz Niša već lepo preko tekući račun se sve svrhom plaćanja sa brojem aukcije. Najsigurnije je tako, imaš tačne podatke prodavca a imaš i priznanicu sa svrhom uplate pa ako negde zapne...

Ma ajde ti... A zasto bi neko ko tebe u zivotu nije video, slao tebi nesto na otkup

On preuzima na sebe mnogo manji rizik, u rangu od 300din, dok ja moram da gatam u mlad pasulj da li ce neko koga u zivotu nisam video imati dobre volje da mi posalje nesto sto sam mu platio na lepe oci 5, 10 ili 20 hiljada dinara.

Obe varijante imaju i za i protiv.
Najbolje na osnovu komunikacije i event ocena proceniti dal je bolje ovako ili onako plaćanje.I izbegavati aukcije gde se nudi samo i isključivo avansno plaćanje PostNet-om.Em uopšte nije jeftina usluga em neko može da te oladi samo tako :wall: .

Edit
Tatko na aždaje :laugh::laugh::laugh:

Poslednja izmena:
Pogledajte ovo'

`bem li ga...

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...X-PCI-E-512MB-DDR3-TV-OUT-2DVI/4861349/Ponude

Pobednik ove aukcije je clan Zeus29, a istu karticu repariranu prodaje clan csongor6

http://www.limundo.com/kupovina/Gainward-9800-GTX-512-MB-256-BIT-DDR3-/5073603

OPET ista prica:

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...-kartice/GeFORCE-8800-gt-512mb/4556060/Ponude

na licitaciju je pobedio Zeus29 a istu karticu na kupindo prodaje clan csongor6

http://www.kupindo.com/Graficke-kartice/10192753_BFG-8800-GT-512-MB-256-BIT-DDR3-OC

Svasta...mislim, da ga neko prijavi, LT ce odgovoriti: ``nema nikakvih dokaza`` da su oni isti ``clanovi`` jer im nije ista adresa stanovanja.... LOL

Da, mislio sam na postarinu, lapsus. Pa nije bas 300 dinara rizik za kutijesinu od desetak kg. 10000-20000? Pa naravno da cu ici na licno preuzimanje kod takve kupovine, a ne posle da mi kafanamarkovic bude kriv :) ***, pamet u glavu, a od palamudjenja ovde nema bas puno koristi

Tačno.Dupla poštarina je 200-300 kinti za neke sitnice a za veće pakete,tipa 5+ kg je glat 1.000 pa i više.

@schnappy ,kako si zaključio da im je ista adresa kad Zeus nema ni jednu prodaju,samo kupovine :trust: ?
Nema tu direktnog dokaza mutljavine :wall: ...

@schnappy ,kako si zaključio da im je ista adresa kad Zeus nema ni jednu prodaju,samo kupovine :trust: ?
Nema tu direktnog dokaza mutljavine :wall: ...

Gde sam ja zakljucio da im je ista adresa? Ako za tebe nema bilo direktnog ili indirektnog dokaza samo ti kupuj` od njega...

Što se tiče poštarine kod postexpressa ako pošiljalac plati poštarinu onda se pri povratu paketa ne naplaćuje poštarina, tj. platite samo jednu, a naravno otkup uvećate za cenu poštarine.

Pa ja bih ti odmah obrisao aukciju. Ko si ti uopste da ja tebi na lepe oci uplatim pare??? Boze...
Ja te aukcije sa uplatom pre slanja ignorisem. Ne vidim u cemu je problem da platim kada mi postar ili brza posta donese kuci?!

Samo ih ti ignoriši i dalje, ko si ti uopšte da tebe neko nešto pita?! Bože...

MagicMaster je napisao(la):
outlaw, nije protiv pravila, ako imaš dovoljno staža. Ako nemaš, i imao si samo opciju LimundoCash, a ti si i mimo toga napisao u aukciji da šalješ samo posle uplate, onda jesi prekršio.

Znam, znam, nego odavno nisam ništa postavljao za prodaju, a nisam znao da su u međuvremenu zabranili uplatu pre slanja, tako da sam nakon njihovog maila da je to protiv pravila ponovo pokrenuo aukciju sa LC i nema frke ;)

Gde sam ja zakljucio da im je ista adresa? Ako za tebe nema bilo direktnog ili indirektnog dokaza samo ti kupuj` od njega...
Ja sam malo pobrkao lončiće za adresu :d a za dokaz sam mislio da za LT nema dir. dokaza pa ništa ni ne preduzimaju.

Greška u koracima ;)

Ma mogu da preduzmu da hoce. Recimo naprave neki lazan nalog sa velikim brojem pozitivnih ocena (ili zamole nekog clana sa duzim pozitivnim stazom) da mu posle kupovine na limundu ili kupindu na ovaj drugi posalju PM da hoce da kupe tu karticu, ako kaze da je prodata star je jasna.

Znaci ovi nisu normalni, par puta sam prijavljivao prodaju mreza i agregata za hvatanje ribe, koje su ZABRANjENI za prodaju i koriscenje (mreze samo za registrovane alase) i oni su ili kulirali ili mi trazili da dokazem da je to greska, pa sam morao da im trazim zakone...
Prekjuce naidjem na lika koji prodaje neki ribolovacki rekvizit sa laznim informacijama i ocito sa isteklim rokom trajanja, visestruko, i pritom ceni XX puta vise, napisem mu PP da nije u redu da laze ljude i da je to do sad istrulelo pa ako naleti na neku budalu koja da te pare za tu trulez ima da mu dodje na vrata...
Lik to prijavi i meni daju neki "rang" za narednih 6 meseci, jer sam VREDjAO I PRETIO prodavcu!!! Vec 3. dan ratujem sa njima da mi dokazu da sam ikako vredjao i pretio, i dobijam genericke odgovore, ali teram inat dok mi ne dokazu lepo stavka 1. uvreda, stavka 2. pretnja prodavcu, naravno njegov oglas stoji iako sam opsirno objasnio gde su lazni podaci o poreklu, starosti, stanju... Vazna je samo provizija!!

Znaci ovi nisu normalni, par puta sam prijavljivao prodaju mreza i agregata za hvatanje ribe, koje su ZABRANjENI za prodaju i koriscenje (mreze samo za registrovane alase) i oni su ili kulirali ili mi trazili da dokazem da je to greska, pa sam morao da im trazim zakone...
Prekjuce naidjem na lika koji prodaje neki ribolovacki rekvizit sa laznim informacijama i ocito sa isteklim rokom trajanja, visestruko, i pritom ceni XX puta vise, napisem mu PP da nije u redu da laze ljude i da je to do sad istrulelo pa ako naleti na neku budalu koja da te pare za tu trulez ima da mu dodje na vrata...
Lik to prijavi i meni daju neki "rang" za narednih 6 meseci, jer sam VREDjAO I PRETIO prodavcu!!! Vec 3. dan ratujem sa njima da mi dokazu da sam ikako vredjao i pretio, i dobijam genericke odgovore, ali teram inat dok mi ne dokazu lepo stavka 1. uvreda, stavka 2. pretnja prodavcu, naravno njegov oglas stoji iako sam opsirno objasnio gde su lazni podaci o poreklu, starosti, stanju... Vazna je samo provizija!!

Ovo potpisujem sve, nikakv odgovor ne daju nego JA SAM 100% siguran da oni iamju neke sablone za resavanje problema i nesporazuma...ja bi vole i bas bih zestoko smejao da ih neko prijavi zbog takve stvari, i zbog te ultramegagiga hyper kompjutere sa hackovanim operativnim sistemom....daj, nek svako instalira sta god hoce ili u pm neka se dogovore kakv ce sistem biti instaliran negi ***, to ide javno...

Треба бити упоран,слободно се наоружај законима и требало би да те послушају. Добијају много порука дневно и некад одговоре само "аутоматски",просто напамет.
Буди упоран да ниси вређао и надам се да ће све бити океј. Јави шта се десило.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno