Znaci ovi nisu normalni, par puta sam prijavljivao prodaju mreza i agregata za hvatanje ribe, koje su ZABRANjENI za prodaju i koriscenje (mreze samo za registrovane alase) i oni su ili kulirali ili mi trazili da dokazem da je to greska, pa sam morao da im trazim zakone...
Prekjuce naidjem na lika koji prodaje neki ribolovacki rekvizit sa laznim informacijama i ocito sa isteklim rokom trajanja, visestruko, i pritom ceni XX puta vise, napisem mu PP da nije u redu da laze ljude i da je to do sad istrulelo pa ako naleti na neku budalu koja da te pare za tu trulez ima da mu dodje na vrata...
Lik to prijavi i meni daju neki "rang" za narednih 6 meseci, jer sam VREDjAO I PRETIO prodavcu!!! Vec 3. dan ratujem sa njima da mi dokazu da sam ikako vredjao i pretio, i dobijam genericke odgovore, ali teram inat dok mi ne dokazu lepo stavka 1. uvreda, stavka 2. pretnja prodavcu, naravno njegov oglas stoji iako sam opsirno objasnio gde su lazni podaci o poreklu, starosti, stanju... Vazna je samo provizija!!