ha, ha, po toj logici, javno preduzeće tržnica je krivo, ako Mika svakom svom kupcu pomorandži ubaci i po koju suvu i trulu.
nemam ama baš nikakav interes da branim bilo koga.
Vi koji ste prevareni, morate biti svesni da je to sve rizik trgovine, sa ovim ne kažem, niti mislim da je to u redu, ali to je tako, poštenja u takvoj trgovini skoro da i nema.
Ljudi su uzimali kredite za pokretanje mini proizvodnje pod patronatom države koja je odabrala proizvođača mašina, (10-20 hiljada evra) pazarili mašine, i kada su ih "namontirali", ne rade, i to ne da im nešto fali, nego uopšte nema nade da će proraditi, jer je to gomila lepo izvarenih i ofarbanih cevi, pumpi i ventila najnižeg kvaliteta koja nema ama baš nikakvu ulogu, nema procesa koji može da se obavi. Ima i takvih prevara i počinioci naravno ne odgovaraju.
Par puta sam tamo kupovao i to sitnice koje ne mogu nikako pronaći u svom širem okruženju (tipa, delovi za mini železnicu, neki rasad, semena i sl.) nikada preko 1 crvene, jer to je samo internet buvljak, a tehničku robu kupovati na buvljaku :wall:, jedino sitni serviseri za rezervne delove i to na kilo.
sa pravom se ljutite, ali ljutite se na sebe najviše, niko nije dužan da vas štiti više nego što vi sami štite sebe,
u napred uplaćivati 15 crvenih nekom kafana na račun, ejjj, sada vam to verovatno drugačije zvuči.
Ima i komentara koji podsećaju na one "jednom sam se napio od vodke i više je nikada nisam probao", a zapravo nije vodka kriva što ne znaš da piješ polako i umereno.
da li ste možda pomislili da se možda nije nešto desilo toj osobi, ili mislite samo na keš 😛
prijavite nadležnim organima, tužite, ali ne očekujte mnogo, i nikako ne uzimajte "pravdu" u svoje ruke, moglo bi vas koštati mnogo više.