- Učlanjen(a)
- 18.03.2005
- Poena
- 1,185
Da si ti meni ziv i zdrav, imaju i prava i rade.
Kao što reče Aca...
A ti možeš da koristiš Limundo ili, kao što sam ja uradio, da ga ignorišeš.
Da si ti meni ziv i zdrav, imaju i prava i rade.
Kao što reče Aca...
A ti možeš da koristiš Limundo ili, kao što sam ja uradio, da ga ignorišeš.
@ArrowSat
Znači zbog "ugradnje" tog sistema je sortiranje čekalo. :d Prosto sam zapanjen da se tako nešto dešava. Nigde se ne navodi da skrinuju poruke ili da koriste bilo kakav sistem kontrole. Ako naleti neko dovoljno lud i sa dosta novca po strani može da ih šeta po sudovima godinama, a na kraju naplati zgoditak. Ovo što oni rade nigde nisam video, a taman posla čuo za tako nešto.
Jesi li uspeo da povratiš novac? :/
@RingeRaja
Mislim da je nemoguće ignorisati nešto što u Srbiji, na žalost, predstavlja standard OnLine aukcijske trgovine. Ja od sada biram da ih ne koristim iz razloga koje sam naveo, ali ne mogu da ih ignorišem.
Postavis cackalicu od 10din i kazes kupio ovo kod mene pa da se dogovaramo ....Pade mi na pamet fora kako moze lako da se dodje do kontakta, postavis aukciju na kupindu od 10din i prodajes nista, kazes nekom kupi to i eto razmene telefona![]()
Novac NIAKDA nisam povratio, od Limunda je poruka bila sledeća: ukoliko se odlučite da podnesete tužbu protiv dotičnog, na zahtev MUPa Limundo će Vam dostaviti tražene podatke.
E MNOGO im hvala, gola go..a i kupleraj najgore vrste, a o tome tek ne bih pričao koga i kako zapošljavaju, sve same devojke experti...
Brate kad već imaju ljudi para što ne zaposle nekoga ko zna da radi, a za snošaj lepo neka plate profesionalke i eto im posla procvetalog.
8.1.3. Članovi se obavezuju da sadržaj koji unose na Limundo.com servis neće biti oglasnog odnosno
reklamnog ili promotivnog karaktera. Limundo d.o.o. ima pravo da od Člana koji je uneo odnosno
postavio sadržaj oglasnog (reklamnog ili promotivnog karaktera) suprotno ovoj odredbi, naplati
komercijalni iznos naknade za učinjeno oglašavanje za period za koji je oglasna poruka bila dostupna na
Limundo.com servisu. Član se obavezuje da navedeni iznos isplati na račun Limundo d.o.o., pod
pretnjom prinudnog izvršenja u roku od 8 dana od dana dostavljanja fakture.
8.1.6. Član se obavezuje da nadoknadi svaku štetu koju prouzrokuje.
10.6.1. Prodavac ne sme tokom trajanja aukcije prodati, preneti ili na drugi način preneti na treće lice neko
pravo na Predmet izvan aukcije.
5.3 - u slučaju nedozvoljene obrade lica imaju prava na zaštitu podataka o ličnosti, kao i drugih prava koja im po zakonu pripadaju;
16.1. Limundo d.o.o. nije odgovoran za eventualnu privremenu nedostupnost Limundo.com servisa, niti za delimično ili potpuno nefunkcionisanje ili pogrešno funkcionisanje istog. Limundo d.o.o. nije odgovoran za tehničke probleme koji mogu dovesti do kašnjenja i/ili pogrešne obrade elektronskih podataka, uključujući i sistemski sat.
16.2. Za napred navedeno odgovorni su davaoci Internet usluga.
Već sam napisao pre par strana al ai opet.Prosto sam zapanjen da se tako nešto dešava. Nigde se ne navodi da skrinuju poruke ili da koriste bilo kakav sistem kontrole.
Sta se na kraju desilo sa prevarom kafanamarkovic?
Ima nekih info?
Kažu da prevare na Limundo aukcijskom sajtu nisu česte, ali da bi bili spremniji u "obračunu" sa prodavcima, poštenim ili nepoštenim, pročitajte neke "sudbine" i savete MONDA.
Iz Limundo tima Mondu tvrde da je broj prevara na sajtu manji 0,01 odsto od broja transakcija. Ako je tako, prosto je neverovatno da se u sledećem primeru samo na jednom slučaju našlo više oštećenih kupaca. Ili nije, ako je verovati brojnim drugim primerima kojih su puni razni internet forumi.
Na pitanje Monda koliko se članova žalilo na prevare u poslednjih godina dana i kako su one rešene u Limundu nije odgovoreno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari