Mogu i da uvedu pravilo sa skajp komunikacijom, pa da covek vidi u realnom vremenu kako sve radiKako mozes da dokazes da je ploca radila ako je licno ne ugradis?
Postoje samo 2 varijante, ili dolazi do tebe (prodavca) ili ti dolazis kod njega (kupca). Sve ostalo dovodi do ovih situacija.
Nisam znao da se ne sme slati ni link sa limunda?!?!
Takodje, ovim putem te obavestavamo da ce pocevsi od 01.10.2012.
doci do promena u visini provizija i uvodjenja novih kategorija
i potkategorija na Kupindu.
Provizija u kategorijama: Nega tela, Igre i gedzeti i
Dodatna oprema ce iznositi 8%.
Provizija u potkategoriji Mobilni brojevi ce iznositi takodje 8%
a u potkategoriji Oprema za mobilne 5%.
Ne kapiram sta imas protiv licitacija tipa "neispitano" i "ne znam da li radi"......takve stvari su neispravne, takve stvari se ne kupuju, to je neciji otpad i ovde ga uvaljuju....ko je glup i misli da se da pooravi neka licitira.
Mozda imaju skripte ali imaju i shabane koji citaju te poruke, naravno ne sve, ali neke citaju. Primetio sam da zavisi od vremena u kome saljes poruke.
Ja sam imao wornove do pred ban a nisam razmenjivao ni telefone ni mailove, ni linkove.
Navatali su me dok sam jos bio u fazi ubedjivanja prodavca da mi item proda van Limunda.
Potpuno se slažem sa tobom da je svako poređenje sa eBayom potpuno besmisleno, s obzirom na njihovu uporednu veličinu, ali i pravila, koja su kod Limunda vrlo upitna, dok su kod eBaya prililčno jasna i konkretna. Npr. svaki kupac na eBayu ima pravo zaštite za kupovine do 100$, gde, ako se dokaže da je prodavac prevario kupca ili je pošiljka izgubljena, a prodavac neće da uradi refund, eBay snosi troškove.Limundo je lokalni sajt za aukcije, a svako poređenje sa najjačim aukcijskim sajtom na svetu Ebay je suludo poređenje, kao i sama pravila igre i veličina takve kompanije, a kad smo već kod toga verovatno je 20-30% profita od Kineskih prodavaca, e tek da vidite šta oni i na koji način valjaju pa prodavci sa Limunda su male bebe za njih.
Ma cim vidis kao ne znam dal je ispravno, neispitano ali verovatno radi, to je 100% neispravno...nema tu sta da se razmislja. To sto neko misli da se proci jeftino, na kraju ga ispadnje skuplje. Sama logika ljudi na limundu je dosta upitna. Neke stvari ljudi licitiraju ko da su nove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari