D
Deleted member 46590
Guest
Jok, mornarica.Tenk ? [emoji23]
Jok, mornarica.Tenk ? [emoji23]
SFRJSevernu Koreju?
Da, ispisuje broj dana i sati power on time.
Ovo deluje kao photoshop. Nisam baš istrazivao ali je font neobičan i nedostaje total start/stop count i health mu nedostaje.
Dakle, prevara 1000%. Mrzelo ga da za svaki uradi ss verovatno (u najbolju ruku).
Posto ste bili lenji, vi sto pricate o tim hard diskovima i screenshotovima iz HD Sentinela, da okacite shot same aukcije, ja sada ne mogu da vidim o cemu se radi, jer lik trenutno nema ni jednu aktivnu aukciju. Ne znam koliko je puta potrebno ponoviti da kacite shotove onoga sto vidite interesantno na limundu, kako bi neko mogao to i da vidi u buducnosti.
Ja sam npr. bacio pogled kako kod mene izgleda u sentinelu. Ja koristim 'staru' verziju sentinela v3.50 Pro, i kod mene na 'overview' tabu pise npr:
Power on time: 1845 days, 6 hours
Estimated remaining lifetime: more than 100 days
Znaci ova druga stavka gore ^ za sve hardove koje imam pise 'more than 100 days'.
Hteo sam da proverim screenshotove od tog lika o kome ste pricali da 'fake-uje' hd sentinel screenshotove, i da uporedim da li 'mozda' on koristi (kao i ja) stariju verziju. ALI to ne mogu da ucinim jer ste vi svi LENCUGE!!!
***-e, kacite JBNE shotove!!!!
Sve su bile iste u svim detaljima osim nazivu diska. Mrzelo me da proveravam da li svaki naziv odgovara onom sto se videlo na nalepnici na disku.
Pogledajte prilog 230606
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari