D
Deleted member 46590
Guest
Farma svinja bi bila prikladnija !
Pa i jeste !!!Ovo kao kod cige na buvljaku...![]()
Najveći problem je što ne mogu da se izbore sa prevarama a naplaćuju usluge. Buvljak je buvljak, makar bio i na intenetu.Limundo propao skroz.
Ljudi koji tamo rade ocigledno nemaju trunku znanja da privuku prave prodavce i kupce.
Sve sto vidim je elektronski otpad i polovna obuca.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Pa bar nije prevarant, samo je neozbiljan.
Pa 69 njih nije prevario (ako ocene nisu lažirane). Izuzev vremana potrošenog i nerviranja, nije nikoga oštetio.koristi nevazeci broj telefona, laze kupce i ne salje im ono sto su izlicitirali... kako to nije prevarant?
https://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Elektronika/Gotovi-uredjaji/5-misterioznih-artikala-u-MISTERIOZNOJ-KUTIJI-elektro-/56083547
Za ovog člana kontam da je mislio na to što je od 31 ocene 27 dao isti lik, taj koji prodaje bušilicu, a bušilici taj navedeni član izgleda podiže cenu.. :dI o čemu se radi ovde ?
Za ovog člana kontam da je mislio na to što je od 31 ocene 27 dao isti lik, taj koji prodaje bušilicu, a bušilici taj navedeni član izgleda podiže cenu.. :d
Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk
aco, nemoj da si lenj. Edituj i okaci shotove.
Tenk ? [emoji23]Šta je tu problem, obična igračka ? Ja sam za 7mi rođendan dobio pravu pušku, mada je bila floberka ali puca prave metke a za 9i rođendan pravi pištolj, 6.35 Browning Baby. Da vidiš tek šta sam dobio za 18ti !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari