Šta je novo?

LG Optimus L9

Znači kad ga uzmem na suncu treba da nabadam 100% osvetljenje?
Telefon nema mogućnost da sam prilagodi osvetljenje, to je veliki nedostatak.
Još jednom kažem da je OK telefon, ali S2 je klasa za njega.

Како бре нема могућност да сам намести осветљење, шта је онда auto brightnes

Ne znam samo kako to ima isti procesor kao S2 i zašto je display bolji...?

Dvojezgarni Cortex A9 procesor ima i S2 i L9. Displej ima veću gustinu tačaka i rezoluciju od amoled ekrana sa S2.

Ja ga nasao u oglasima, tj dao S4 za S3 +250e. Ne treba mi grejalica za leto :)

Anyway, uzeo sam i L9. Zakljucan na Telenor, decko iz Cacka poslao mi kod za 2 min i vec je otkljucan. Na ICS je, ostavicu ga par dana da vidim kako stoji sa baterijom.

Poslednja izmena:
Da je s2 klasa za ovako dobar tel. su teske reci.netacne.
Al ajd da ne flejmujemo..

Dvojezgarni Cortex A9 procesor ima i S2 i L9. Displej ima veću gustinu tačaka i rezoluciju od amoled ekrana sa S2.

Da, ali isto bi bilo reći da je motor u nekom BMW-u 2.0 sa 100 konja isto kao motor u Fiat-u 2.0 sa 100 konja. Specifikacija ista ali svi znamo da je motoru od BMW bolji.

Nemacka medicina je najbolja..Die Beste, ali odvozali ste daleko od poente teme, a lek za srkanje baKterije na JB jos nije pronadjen.
Hebo te Hitler i Beogradsko Mangupsko Wozilo kone reklamiras :)))

Zbog ove poslednje rečenice nema potrebe da ulazim u dalju komunikaciju sa vama

pa vidis da se covek zeza.
izgleda da smo mi vlasnici l9 duhovitiji,iliti zreliji;)

Pozdrav!

Da li je neko nasao dobru instalaciju za IGO Primo? Ja sam pokusavao, medjutim nisam uspeo.

Nego kako bese naziv programa koji treba da skinem da vidim sta mi je nocas za 7 sati koliko je telefon bio iskljucen oljustilo bateriju za 6% ?

Better Battery Stats:D

Posle prvih 24h mogu reci da baterija nije losa, izdrzala je 18h od toga 5h sa upaljenim ekranom. Stvarno ne znam da li da odradim update na JB. Ono sto mi se ne svidja, je kamera i zvuk. Zvuk koji dolazi iz zvucnika cini mi se preslab, dok tokom razgovora je preglasan i morao sam da ga smanjim na pola. Da li je neko sa JB uspeo da se vrati na ICS bez problema?

Procitao sam na netu da cyanogenmod 10.1 rom za lg l9 p768 ima problem sa kamerom tj da kamera ne radi na tom romu...Jel ima neki fix ili tako nesto posto bih ja uzeo p768 sa 8mp kamerom ??Pitam zato je jedan od razloga zbog kog bi uzeo ovaj telefon i taj sto ga cyanogen tim oficialno zastupa a to mi dosta znaci...

Poslednja izmena:
Posle prvih 24h mogu reci da baterija nije losa, izdrzala je 18h od toga 5h sa upaljenim ekranom. Stvarno ne znam da li da odradim update na JB. Ono sto mi se ne svidja, je kamera i zvuk. Zvuk koji dolazi iz zvucnika cini mi se preslab, dok tokom razgovora je preglasan i morao sam da ga smanjim na pola. Da li je neko sa JB uspeo da se vrati na ICS bez problema?

Ne diraj ako ne moras. Ja sam isto izvlacio 5 sati sa upaljenim ekranom (40% brightness), a posle update-a na JB jedva izvlaci 3 sata. Naravno, uradjen factory reset.

@borko mislis izasao je cyanogenmod rom koji podrzava 8mp kameru ili ? O kojim romovima pricas ? ako je CM bio bi zahvalan ako postavis link posto ja nigde ne mogu da nadjem...

Ne diraj ako ne moras. Ja sam isto izvlacio 5 sati sa upaljenim ekranom (40% brightness), a posle update-a na JB jedva izvlaci 3 sata. Naravno, uradjen factory reset.

Da li postoji neka stvar gde se vidi poboljsanje u odnosu na ICS?

moguce da je zakazani backup ka google servisima

Samo da prijavim da ni onaj fabricki back up koji dolazi u telefonu ne radi, tako da se ne oslanjate na njega.

Jednostavno napise ili da arhiva nije dobra ili da nije citljiva, razocaravajuce, neupotrebljivo.

@dimi
mislio sam na zvanicni update na jb za p768.
koliko mi je poznato,pre ovog na svim nezvanicnim romovima nije radila 8mp kamera.

Samo da prijavim da ni onaj fabricki back up koji dolazi u telefonu ne radi, tako da se ne oslanjate na njega.

Jednostavno napise ili da arhiva nije dobra ili da nije citljiva, razocaravajuce, neupotrebljivo.

Actually, radi :-D. Meni je spasio mnogo vremena i truda kad mi se telefon u džepu volšebno sam od sebe resetovao na fabričko stanje...

Vrh Dno