Pa L9 nema auto brightnes.
Ne znam samo kako to ima isti procesor kao S2 i zašto je display bolji...?
Gde to ima S3 za 280 jura nov pa jos sa garancijom ,reci mi i odmah ga kupujemOnda dodaj jos 35e i kupi S3. :trust:
Jel neko uspeo da rutuje 760 preko ovog guide. Koliko vidim nekima uspe, nekima ne. Ako neko moze da mi potvrdi ovo, da bih se upustio u za'ebanciju.
Dvojezgarni Cortex A9 procesor ima i S2 i L9. Displej ima veću gustinu tačaka i rezoluciju od amoled ekrana sa S2.
Ja sam matoro spadalo koje ima problem za svako rešenje, ali ne primaj ksrcu, ništa ličnoZbog ove poslednje rečenice nema potrebe da ulazim u dalju komunikaciju sa vama
Da je s2 klasa za ovako dobar tel. su teske reci.netacne.
Al ajd da ne flejmujemo..
Posle prvih 24h mogu reci da baterija nije losa, izdrzala je 18h od toga 5h sa upaljenim ekranom. Stvarno ne znam da li da odradim update na JB. Ono sto mi se ne svidja, je kamera i zvuk. Zvuk koji dolazi iz zvucnika cini mi se preslab, dok tokom razgovora je preglasan i morao sam da ga smanjim na pola. Da li je neko sa JB uspeo da se vrati na ICS bez problema?
Ne diraj ako ne moras. Ja sam isto izvlacio 5 sati sa upaljenim ekranom (40% brightness), a posle update-a na JB jedva izvlaci 3 sata. Naravno, uradjen factory reset.
Nasao sam Battery Stats Plus, i sad kad je pod nadzorom opet je na dijeti i ne srce ko blesav. Nisam uspeo da otkrijem sta ga je naterali da mi alavo pojede baKteriju.Better Battery Stats![]()
Samo da prijavim da ni onaj fabricki back up koji dolazi u telefonu ne radi, tako da se ne oslanjate na njega.
Jednostavno napise ili da arhiva nije dobra ili da nije citljiva, razocaravajuce, neupotrebljivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari