Šta je novo?

LG Optimus L9

Da vidimo za šta će sad da se kuka 😀 sad vam je Phobiazz objasnio i kako da se vratite...

Ja ne mogu da verujem da toliko kukate za ICS-om, a mrzi vas da citate XDA....

Imate tamo linkove za sve fabricke romove koji su izasli i offline kdz flash metodu...

Ima posla, ali moze da se odradi.

jesi probao kako rade custom romovi? Cm10.1 paranoid itd?

Novi momenti, danas sam uspeo da izguram skoro 4 sata screen on (?!), i jos sam pri tome jedno 40-ak minuta igrao igrice, koje sam predhodno skinuo i instalirao (recimo oko 100 mb), i to samo zato sto sam umesto 2G ukljucio wi-fi! Inace, kad je ukljucen 2G, screen on izvuce jedva nekako 3 sata, i to samo surf, a ako igram nesto, pada na 2.5 sata i manje. Da li je stvarno moguce da 2G toliko vise trosi bateriju iako je full signal (3G ne smem ni da pomislim)?

BTW, nisam uradio downgrade na ICS, osvetljenje je preko dana bilo oko 60%, ali ga tada nisam nesto mnogo koristio, mozda sat vremena, inace je stalno na 40%, sync i widgeti su isti kao i pre, poslao i primio 20-ak sms, razgovarao 10-ak min.

Poslednja izmena:
Ovako ide trosenje od najmanjeg ka najvecem:

Bez upaljenog wifi-a ili mobilnog interneta > wifi > 2g upaljen net > 3g upaljen net

Još kad se uzme u obzir "kvalitet" 3g signala u našim mrežama, pa telefon stalno mora da menja 2g/3g i skače od jedne do druge bazne stanice... dobro da ne posrče bateriju za sat vremena...

Pozdrav, da li moze mat folija za ekran da se ogrebe ?
Svi pricaju da ona ne ostavlja tragove i ne grebe se, a meni se sve to desava!
I da li neko zna koja je kvalitetna!?

^^ Verovatno ti baterija onda traje dosta "dugo" 😀

Skoro sam uzeo telefon u telenoru, izgleda da vise nema update za JB !
A interesuje me da li iGO moze da se instalira i na ovaj moj telefon a da ga ne rootujem ili nesto to me slicno...

Naravno da ima update, samo moraš da ga povežeš na PC i preko LG Mobile Support Tool (ili kako se već zove) da odradiš update.

iGo može i bez roota, pretraži net za odgovarajuću verziju (960x540 valjda).

Da li bi neko ostavio link do tog pc suite-a?
Ja nešto ne nalazim. 😛
Hvala unapred.

Hvala puno.
Treba mi drajver i taj softver, sa ovog linka?
Čisto tradi informacije, da li ide apdejt kao ota?
Danas sam uzeo telefon pa bih da uradim apdejt pre nego instaliram šta mi treba.

Tu je sve što ti je potrebno, a ota pojma nemam šta je, nisam baš toliko upućen u te PC nazive :type:

Tu je sve što ti je potrebno, a ota pojma nemam šta je, nisam baš toliko upućen u te PC nazive :type:

OTA - Over The Air - update koji skidas direktno na telefon iz About Device/Software update i instalira se bez priključenja telefona na PC.

To sam i ja napisao...

Pa ne zale se svi na JB vec samo pojedini.JB radi savrseno i ,poznavajuci LG, skoro pa siguran sam da daljih apdejta nece biti.

Ne znam ni da li je bilo nekog da je hvalio JB.

Meni se na JB desio da 2x umre mobilni načisto, šta mu je ne nisam otkrio, jednom sam ga isključio i stavio na punjač sa tip 30% snage baKterije i on ništsa, ne reaguje na punjač, neće da se upali, a drugi put se punio, ujutru ga skinuo i on mrtav... u oba slučaja proradio je tek kad sam ga rastavio na delove tj. skinuo bateriju :smash:

Hvala za Over The Air 🙂

To se i meni desilo par puta, ali sam uspeo da otkrijem da je u pitanju bila aplikacija koja je zakucavala telefon (Hangouts), a ne sam JB.

Evo odradio apdejt i čini mi se da sve radi kako treba.
Malo se još ne snalazim, ipak sam prešao sa Cyanogenmod 7 na ovo, kako se reguliše broj ekrana, moram da instaliram launčer ili može i nekako drugačije?

Hvala. Instalirao sam adw pa tu lepo znam gde je šta.
Bio mi je uključen srpski, sad sam promenio ne znam ja to po naški, šta ćeš...
Pretpostavljam sa za uklanjanje qslide treba root?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno