- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Da li vratiti na fabrička podešavanja pa ponovo probati?
Vredi. Isti problem postoji na ICS za LG Optimus 3D. To je bag.
Da li vratiti na fabrička podešavanja pa ponovo probati?
Ne. Sada sam ukapirao sta sam odvalio. Chrom mi se prijavljuje na dobrestvari.rs kao mobilni klijent i onda mogu da vidim preostalo stanje, koje je inace u flashu kad pristupas preko desktop klijenta. I mahinalno napisah da radi jer sa njim sam dobio info.Ja ne mogu pustatj flash sadrzaj vise preko Opere. Radi u Chromu u Operi jok. Skidao vise verzija flash playera.
u chromu ti radiš flash?
Vredi. Isti problem postoji na ICS za LG Optimus 3D. To je bag.
...
Nisam siguran da li bi pomoglo vracanje na fabricko?
Vratio, ali opet isto?
A odradio si i format memorije? Obrisi folder sa "coolris" u nazivu u Android folderu. To je cache za multimediju, možda pomogne (meni jeste).
Greška, više nije coolris na ICS. U folderu Android/Data obriši "com.android.gallery3d" i "media.provider" foldere. Na memorijskoj kartici su.
com.android.gallery3d - izbrisao
media.provider - ovog foldera nema
Tačan naziv drugog foldera je com.android.providers.media, sad pogledah. Ako njega nađeš, obriši ga. Posle restartuj telefon, pa vidi.
Jedino da prekopiras sta ti je potrebno sa te interne kartice i onda da je formatiras. Posle vratis nazad na internu karticu. Meni je to pomoglo. I sada mi skenira Media fajlove za 30sec-1min, i to samo pri restartovanju telefona traje toliko. A svi medija fajlovi mi se nalaze na eksternoj kartici.
Bag je definitivno u pitanju. Ako ti to ne pomogne,... nemam više predloga.![]()
Napisao sam gore kako sam "resio" problem:Jel resio neko problem sa Polaris office?
Probao sam i kingsoft za otvaranje dolumenata, ali on ne ume da otvori .pdf fajl sa tabelama, kao i neke .doc fajlove sa tabelama i izbacuje nekakve znakove.
Za sada sam nakrpio ovako da radi:
-think free office za xls,doc...
-adobe reader za pdf
Od polarisa sam digao ruke i ako sam nasao da je u telefonu verzija 4.2, znaci poslednja.
Nego, danas mi se instalirao bez pitanja Google+ i ovaj mesenger, android postaje bez kontrole:
On ima samo brisanje podataka sa kartice
Ljudi a sta ce oni koji imaju p768 za JB? Cekaju jos ili moze ovaj isti kao za p760?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari