Meni ne radi:
Briga mene za polaris, nego sto ga ne mogu zameniti drugom aplikacijom...
Ja sam ovim imam problem,probao na 2 sveza sistema (W7 i W8),sa svim drajverima i sl,uvek pukne program.
PS:i sa Lg Suite-om isto..
Probaj ovo, radi provereno i automatski snima 20 zadnjih razgovora instaliras i ne razmisljas o tome dok ti ne zatreba:
https://play.google.com/store/apps/...sMSwxLDEsImNvbS5hcHBzdGFyLmNhbGxyZWNvcmRlciJd
@StormScion
Polaris office ne moze ni da se disabluje ni da se deinstalira.
Rekao bih da ce uskoro morati malo da okrpe ovaj JB.
Meni se tokom noći ugasio što mi se nikad do sada nije desilo, nešto je posrkalo bateriju koja primetno kraće traje nego na ICS. Takođe, nešto su prčkali sa onim statistikama o potrošnji baterije, pa mi je ekran sad tek negde 4. potrošač, a najveći su Cell Standby, WiFi, Android OS, a to mi je prosto nemoguće...
Trenutno updateujem Polaris pa da vidim da li ce da radi.
Edit: Polaris radi super. Sve aplikacije mi rade koje su instalirane.
Kako si ga updatovao?
Odstikliraj "handwriting" u podesavanjima tastature - sibol zupcanika sa leve strane spejsa. A ako saznas za zarez, pisi ovde OBAVEZNO! Izlude me novi polozaj i manji space. Ne skida mi se iz nekog tripa druga tastatura, ali ako ovo ne resim ili se ubrzo ne naviknem moracu.Edit 2: Kako da promenim ovo sa slike? Da izbrisem ovo pisanje 'prstom' i da prebacim zarez na levu stranu? Na ICS sam tu oradio, ali nikako da se setim kako ili to ne moze na JB?
Odstikliraj "handwriting" u podesavanjima tastature - sibol zupcanika sa leve strane spejsa. A ako saznas za zarez, pisi ovde OBAVEZNO! Izlude me novi polozaj i manji space. Ne skida mi se iz nekog tripa druga tastatura, ali ako ovo ne resim ili se ubrzo ne naviknem moracu.
Sta bre da se pegla, radi sve savrseno
Ko zna sta sve imate na telefonima, stavite BBS pa vidite sta radi preko noci. Telefon sljaka do jaja.
Ja ne mogu pustatj flash sadrzaj vise preko Opere. Radi u Chromu u Operi jok. Skidao vise verzija flash playera.
Ubacio sam drugu sd karticu class 10 i opet mi čita karticu očajno sporo, sigurno više od 10 minuta?
Sve ostalo radi super, polaris i ne treba, ali ovo čitanje sd kartice je baš frustrirajuće.
Da li vratiti na fabrička podešavanja pa ponovo probati?
Ja ne mogu pustatj flash sadrzaj vise preko Opere. Radi u Chromu u Operi jok. Skidao vise verzija flash playera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari