Šta je novo?

LG Optimus L9

Radi, JB.

uploadfromtaptalk1363385238397.jpg

Meni ne radi:
Briga mene za polaris, nego sto ga ne mogu zameniti drugom aplikacijom...

Prilozi

• Screenshot_2013-03-15-23-21-08.png
    Screenshot_2013-03-15-23-21-08.png
    71.9 KB · Pregleda: 159
  • Screenshot_2013-03-15-23-22-45.png
    Screenshot_2013-03-15-23-22-45.png
    49.5 KB · Pregleda: 144
Poslednja izmena:
Pokušaj sa Kingston Office programom, meni je otvarao neke programe u .ppt formatu koje Polaris nije mogao.
Ja sam i dalje na ICS i radi bez problema.

Ja sam ovim imam problem,probao na 2 sveza sistema (W7 i W8),sa svim drajverima i sl,uvek pukne program.
PS:i sa Lg Suite-om isto..

I have done it, it is a bit complicated on win8, you have to do next steps:
1. After opening "UpTestEX_mod2_marwin" as admin, do all the steps 3GQCT, EMERGENCY, kdz, and then hit the up there Tool/B2C Client Set up,then pop up will apear hit it ok.
2. Now go on Normal Web Upgrade Test and hit UPGRADE START. then magic will start

Mrzi me prevoditi ovako kasno...uspeo sam da updatujem ovako..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2085344&page=20

Poslednja izmena:
LG androidi ne mogu da se brikuju.

KOme zabode na apdejtu iz lg suita, samo neka nastavi sa LG mobile tool-om, odabere update ili emergency recovery i to je to. :)

I meni ne radi polaris, ali imam kingston.
Postoji li način da se vrati na oficijelni ICS?

A zasto bi se vracao? Evo posle tri dana koriscenja imam samo reci hvale za JB.Sve radi kao treba i to radi veoma brzo, vidno brze nego ICS.

Meni se tokom noći ugasio što mi se nikad do sada nije desilo, nešto je posrkalo bateriju koja primetno kraće traje nego na ICS. Takođe, nešto su prčkali sa onim statistikama o potrošnji baterije, pa mi je ekran sad tek negde 4. potrošač, a najveći su Cell Standby, WiFi, Android OS, a to mi je prosto nemoguće...

Meni se tokom noći ugasio što mi se nikad do sada nije desilo, nešto je posrkalo bateriju koja primetno kraće traje nego na ICS. Takođe, nešto su prčkali sa onim statistikama o potrošnji baterije, pa mi je ekran sad tek negde 4. potrošač, a najveći su Cell Standby, WiFi, Android OS, a to mi je prosto nemoguće...

I kod mene isto.

Takodje nema ni uvida u detaljan prikaz baterije. Bice da su malo pozurili sa ovim JB. Bice skoro opet neki update. Nadam se.

Pre 15ak minuta update sam moj L9 na JB. Prvi utisci su pozitivni. Svidjaju mi se promene sto se UI tice. Top bar mi se svidja kako su uradili, Qslide mi ne smeta toliko. Trenutno updateujem Polaris pa da vidim da li ce da radi.
Kasnije u toku dana, iznecu svoje utiske :)

Edit: Polaris radi super. Sve aplikacije mi rade koje su instalirane.
Edit 2: Kako da promenim ovo sa slike? Da izbrisem ovo pisanje 'prstom' i da prebacim zarez na levu stranu? Na ICS sam tu oradio, ali nikako da se setim kako ili to ne moze na JB?

Prilozi

• 2013-03-16-12-19-00.jpg
    2013-03-16-12-19-00.jpg
    127.5 KB · Pregleda: 114
Poslednja izmena:
Edit 2: Kako da promenim ovo sa slike? Da izbrisem ovo pisanje 'prstom' i da prebacim zarez na levu stranu? Na ICS sam tu oradio, ali nikako da se setim kako ili to ne moze na JB?
Odstikliraj "handwriting" u podesavanjima tastature - sibol zupcanika sa leve strane spejsa. A ako saznas za zarez, pisi ovde OBAVEZNO! Izlude me novi polozaj i manji space. Ne skida mi se iz nekog tripa druga tastatura, ali ako ovo ne resim ili se ubrzo ne naviknem moracu.

Odstikliraj "handwriting" u podesavanjima tastature - sibol zupcanika sa leve strane spejsa. A ako saznas za zarez, pisi ovde OBAVEZNO! Izlude me novi polozaj i manji space. Ne skida mi se iz nekog tripa druga tastatura, ali ako ovo ne resim ili se ubrzo ne naviknem moracu.

Sa ovim nista nisam dobio... Za zarez mi ne ide nikako, ubija me mali spejs, sve kucam tacku.
Koja je procedura za ubacivanje neke nove tastature?

Ja verujem da ce da bude uskoro novi update.. Ima jos toga da se ispegla

Sta bre da se pegla, radi sve savrseno :)

Ko zna sta sve imate na telefonima, stavite BBS pa vidite sta radi preko noci. Telefon sljaka do jaja.

Pa eto na primer ne radi Polaris Office i nema ga u application manageru, inace radi skroz super telefon, samo neki bugovi da se isprave

Sta bre da se pegla, radi sve savrseno :)

Ko zna sta sve imate na telefonima, stavite BBS pa vidite sta radi preko noci. Telefon sljaka do jaja.

Potvrdjujem!

Sto se tastature tice, koje vi koristite? Preporuka za neke nalik fabrickoj samo da ima veci spejs i da je zarez sa leve strane? Ili neka nalik Galaxy S2?

I napravili su promenu sa vremenskom prognozom, sada je Accuweather umesto yahoo :p

Ja ne mogu pustatj flash sadrzaj vise preko Opere. Radi u Chromu u Operi jok. Skidao vise verzija flash playera.

+1 da sve radi ok i svidja mi se sto su ubacili notifikaciju za sms na svaka 2 minuta ako ne procitas poruku, jos kad bi imalo za propusten poziv bilo bi super.

Ubacio sam drugu sd karticu class 10 i opet mi čita karticu očajno sporo, sigurno više od 10 minuta?
Sve ostalo radi super, polaris i ne treba, ali ovo čitanje sd kartice je baš frustrirajuće.
Da li vratiti na fabrička podešavanja pa ponovo probati?

Ubacio sam drugu sd karticu class 10 i opet mi čita karticu očajno sporo, sigurno više od 10 minuta?
Sve ostalo radi super, polaris i ne treba, ali ovo čitanje sd kartice je baš frustrirajuće.
Da li vratiti na fabrička podešavanja pa ponovo probati?

Probao ja al nije do toga. Nesto su sjebali sa tim skeniranjem zestoko

Ma bacio sam bezveze 1600 din!

Vrh Dno