Prvo da vas pozdravim sve, odlican forum nisam se pre ni potrudio da ga nadjem ali sada kada sam to uradio odusevljen sam, samo napred
E sad, ono vaznije, proslog petka sam update na JB odradio preko zvanicnog LG sajta, sve regularno, skidao mi nekih pola sata, restartovao i onda krenuo na instalira JB da bi stao na 5 % tako stajao neko vreme i onda mi izbascio poruku da izvadim bateriju i pokusam da nastavim instalaciju posto je navadno doslo do neke greske. Elem, ja to uradim i ono krene lepo, instalira za 10-ak min i voula JB 4.1.2 v20b instalirana, da ste me videli, decijoj sreci nema kraja

Treptereo sam ko bozicna jelka (usput sam uspeo da zakasnim na posao), ali ustvari, ispostavilo se da je tu krenula moja agonija, dok sam bio na poslu, cvakam ja njega non stop, isprobavam, vidim da je promenjena vibracija, nije vise yahoo wheather, mogu aplikacije da se prebacuju na sd, novi live walpapper ( odusevili me beli medvedi ), font promenjen, to me nikako nije odusevilo... Itd, ne mogu se svega setiti. Ono sto sam ja onda primetio to je da se telefon poceo cudno brzo grejati posle nekoliko min upotrebe, dok mi je iskljucen fon skidao mi podobar procenat baterije, ujutru kada sam ustao samo sto sam otkljuco mob da ugasim alarm i pustio poruku SKINUO mi 4% baterije, sve u svemu vidim ja da on poceo da skida ko blesav, spustim ekran na 30%, iskljucim wi-fi, prebacim na gsm mrezu, iskljucim sihronizaciju, itd i on uz minimalno koriscenje uvece oko 20h je na nekih 45%.... Ja se iznerviram, odem u zvanicni servis u Bg-u, kazem da iznesem problem oko brzog grejanja i potrosnje bat nakon update, i oni mi zadrze mob i sutradan vrate na ICS i vrate mi. E sad, znam da sam smorio sa ovolikim pisanje ali razumite me, ovo mi je prvi post, stanje je sledece sa bat, skinuo sam ga sa punjaca u 7:30h jutros do sada mi je na 54% u trenutku pisanja pri cemu osetim da se ugreje posle minuta koriscenja, potrosnja je sledeca ekran ekran 43% koriscen je 1:20h, android os 12%, pozivi 10%, neaktivnost 10%, pozivi oko 20ak min, nekoliko desetina poruka, malo fb, nata i to je to... E sad, pitanje za sve vas jer to normalna potrosnja i da se tako lako zagreje, mislim da se pre to nije tako brzo desavalo... e, da, ekran mi je na 50%, upaljen veci deo dana wf-fi, i tako.... DA LI JE OVO NORMALNO, PODELITE VASA ISKUSTVA, NAJVISE ME ZANIMA BATERIJA, FALA UNAPRED LJUDI