Šta je novo?

LG Optimus L9

Preko lg pc suite programa na racunaru, treba povezati sa USBom ponudice ti sam kada ga upalis.

Okrenem LG podršku i požalim se da mi opcija poziv na čekanju ne radi tj. da mi izostaje zvučni signal tokom razgovora da me još neko zove u tom trenutku. I fino mi teta kaže da li ste ga vraćali na fabrička podešavanja, reko jok ja, i uputi me da i to uradim.
Uključim LG PC Suite uradim back up, zatim resetujem telefon i gle čuda poziv na čekanju radi.
Onda vratim back up i programe sa Play Store-a i pokušam ponovo i poziv na čekanju ne fercera i nisam pametan šta i kako da uključim da bi radilo kako treba, pa je svaki savet dobro došao :d

Onda ti neki program pravi problem.Instaliraj jedan po jedan.

Da li je normalno da mi L9 dok ga koristim , tacnije na netu dok sam veoma brzo svlaci procente baterije ?

Poslednja izmena:
Jos samo da kazes koje osvetljenje imas, koju konekciju koristis i da li si radio OC.

Osvetljenje mi je na 30% (50%) na dnevnoj svetlosti. 3G mrezu nikada ne gasim a WiFi mi je ukljucen non-stop dok sam kuci, auto sinhronizacija ukljucena

Iskljuci boldiranje, dobro ljudi vide ovde na forumu.

Jeste normalno je da ti trosi dosta i da se greje pri takvoj upotrebi.

Ja sam ga uzeo 14og marta u telesmoru uz paket,zadovoljan sam svim mogucnostima sto nudi,rutovao sam fabricki JB isti dan kada se i pojavio,koristim directiry bind program za velike data fajlove(igrice uglavnom),sd karticu 16gb sam uzeo class 6,sve radi perfektno,jedini problem imam sto je vrlo sporo kopiranje kada se poveze preko kabla sa kompom,a karticu kada ubacim u xperiju x8 koja je stara dve-tri godine i povezem kablom kopiranje je duplo brze,verujem da ce biti jos verzija JB-a do kraja godine,ipak je ovo prvi koji nam je dosao za ovaj uredjaj. 🙂

P.S. Sto se baterije tice,morate paziti na osvetljenje,3g mrezu i koliko silujete telefon,takodje sam procitao ,da ako zelite da ocuvate bateriju ne treba dozvoliti da ide ispod 20% nikada,i jednom mesecno ga ispraznite da ne moze da se upali i napunite je 100% pa koristite,to su neki "sitni" saveti koje ja znam. Ostalo koga i sta zanima neka se javi,rado cu pomoci. 🙂

I sta bi na kraju. Da li valja JB ili da se ostane na ICS ?
Ja sam i do sada bio zadovoljan dobijenim za uloženi novac, a sad kad je došao JB još mi se više sviđaju sitnice koje su ubačene.
Jedino mi ne radi Polaris Office, ali tu je Kingston Office i stvar rešena. Toplo preporučujem, a siguran sam da će biti još dorada-zakrpa i da će vremenom da bud sve bolji i bolji.

Ja sam i do sada bio zadovoljan dobijenim za uloženi novac, a sad kad je došao JB još mi se više sviđaju sitnice koje su ubačene.
Jedino mi ne radi Polaris Office, ali tu je Kingston Office i stvar rešena. Toplo preporučujem, a siguran sam da će biti još dorada-zakrpa i da će vremenom da bud sve bolji i bolji.

Potvrdjujem napisano, samo sto meni radi Polaris 🙂
Verujem da ce u narednuh par updateova, da ipeglaju sve i da ce da leti.
Ja sam zadovoljan za sad.

Polaris Office 4 radi odlicno na JB i nemam frku sa zagrevanjem.mozda je do serije fon.-a.inace jede bat.ali je sve ukljuceno od sinh.do wifi.

Poslednja izmena:
jel velika razlika u kameri izmedju dva modela??p760 i p768???posto ovaj p768 ima kao 8 mp kameru al ne mora da znaci da pravi bolje slike...
a cena je tu negde pa ne znam koji da uzmem...nfc me ne zanima uopste...
ajd neko ko je upoznat nek odgovori, dosta mi je hitno...

Ljudi posle update-a zvanicnog na 4.1 u application manageru imam The Little Prince i Polar Bear instalirano. Sta je to obzirom da ih nema u aplikacijama, ni u live wallpaperima, ni u temama?

To su aktivni wallpaperi.

Nego jedno pitanje za sve koji su uradili update na JB - koji browser koristite? Dok sam imao ICS, koristio sam Operu mini, koja je savrseno radila i najvise mi odgovarala. Sada na JB ne radi ni jedan derivat opere kako treba (ni mini, ni mobile ni beta), mozilla nije nesto, a trenutno koristim Dolphin browser koji je najslicniji Operi mini,izuzev sto zauzima oko 80 mb i mislim da trosi vise bateriju, ranije sam izvlacio oko 4.5 sata display on, sada jedva 3 sata. Kakva su vasa iskustva?

Poslednja izmena:
I mene opera zeza i mini i maxi, za sada koristim stock browser.

Ni meni nije radio, ali sam ga onda reinstalirao i proradio je.

Koristim stock browser i opera beta (ne radi pouzdano jos uvek).

Sve ove muke oko aplikacija koje rade/nerade su zato sto nije apgrejdovano od nule.

meni licno pored potrosnje baterije kada je enablovan BT strasno smeta jos jedan feature JB

Kada koristite neku app (recimo calculator ili prepisujete iz nekog dokumenta) i ekran se ugasi pritiskom na home taster ICS pali ekran i ostavlja aktivnu app, a JB retardirano baca app u pozadinu i otvara home screen.
Jel ima neko resenje za to?

POzz izvinjavam se za off,da li neko moze da pusti link mapa evrope za igo 9.6.7 to jest ovaj koji koristi nasi telefoni provereno?

Nazad
Vrh Dno