Uspeo sam i to da mu odradim. Nego sad imam jos jedan problem, sinoc sam se bio iznervirao sto mi pojavljuje tu gresku, pa sam ja onda sam cakao, ne znam ni sam gde i po kojim aplikacijama i samo se secam da mi je nesto ponudilo backup i ja kliknem ok, telefon se ugasi i stade. Tad sam pomislio da sam mu jebao mamu, ali se posle kracek vremena upalio i krenuo sve ispocetka, prikazao mi onaj carobnjak za pocetno podesavanje telefona, kao kad se prvi put ukljuci telefon i na njemu nije bilo nista od aplikacija koje sam mu ubacio, znaci sve je pobrisao sa telefona, sad je kao kad sam ga uzeo. Sta se to desilo? Ajde, ok, to i nije neki problem, ne uzbudjujem se previse, ionako 70% tih aplikacija koje sam ubacio nisam pokrenuo vise od tri puta, a i dobro mi je doslo da mu ispraznim svu memoriju, pa sad kad namestim da ide sve na karticu da ostane cist fon. Nego se javio sad drugi problem, neki programi koji su hteli na karticu ranije ja sam ih prebacivao i oni su sad ostali na njoj, tj. oni folderi i fajlovi sto prave aplikacije pri svojoj instalaciji. Znaci sve sto je bilo na fonu je obrisano, a ono sto je na kartici je ostalo i sad ispada da ja na telefonu nemam ni jednu aplikaciju (sem rom managera, koga sam malo pre ubacio i odradio cr), a na kartici mi i dalje stoje ti folderi i fajlovi bivsih aplikacija i zauzimaju mi prostor. Sad bih ja to hteo sve da pobrisem, ali ne se ne secam sta je od tih foldera i fajlova visak, tj. hocu da kazem da kada smo uzeli telefon kartica nije nila prazna, nego je imala vec neke foldere u sebi. Tako da se bojim da ne obrisem nesto sto je bitno pa da ne napravim jos neko vece ******. Jel ima neko od vas neko elegantno resenje za ovaj problem, posto predpostavljam da se to desavalo i drugima. I da pitam jos za particionisanje kartice, posto nisam bas najbolje razumeo. Ima u rom manager-u opcija Partition SD Card i kad kliknem na nju izbaci mi Ext Size pa da biram 128MB, 256MB ili 512MB (to je valjda, koliko sam ja skapirao memorija koju zelim da pridruzim memoriji telefona sa kartice, tj. da se ponasa kao memorija telefona, jel da?). Jel moze tim postupkom da se odradi particionisanje? Jos ova dva problema da resim i prestajem sa gnjavazom, obecavam...😀