Nisam bas mogo da zakljucim iz vasih odgovora da li particionisanje moze da se uradi iz rom managera, sa opcijom partition sd card? I ako moze koliko jos ima da se "guli", kad izaberem koliko cu memorije koliko jos koraka ima i da li treba nesto specijalno da se radi ili samo kliknem npr na 512MB i to je to (prvo backup kartice)? I da li posle moze da se namesti da aplikacije pice same na karticu bez menjanja roma, cuo sam za neki link2SD ili kako li se vec zove i kako funkcionise to cudo? Ne bih mu jos uvek menjao rom, dok ne izadje neki novi stock ili barem dok se ne uputim jos kako se to radi posto se dosta gubim oko tih stvari (ja ni ovo prosto ne mogu bez problema da zavrsim), a i bojim se da ne s****m fon. Evo danas je po prvi put zabrljavio od kad sam ga uzeo, do sad je radio perfektno. Kad sam ga otkljucao ekran je bio beo sa ljubicadtim tackicama, kao kad nestane slika na tv, samo sto su tackice bile ljubicaste a ne crne. Necu da kazem da to ima neke veze sa root-om i cr, ali se to do sada nije pojavljivalo. Da, tako je bilo dok mu nisam izvadio bateriju, pa ukljucio ponovo.