Šta je novo?

LG Optimus Hub

E narode treba mi malo pomoc gde gresim? Particionisao sam karticu za da bi se aplikacije instalirale na nju. Skinuo sam programce app2sd card ali mi nije jasno zasto deo applikaci ostje i dalje u telefonu i koji ce djavo ovaj program kad ionako postoji opcija u samom meniju za prebacivanje aplikacija na karticu. Ovako mi je samo djabe otislo trecina mb bezveze....

Mogu li da od kumovog nepipanog Huba da napravim bakap i iskrtim kao stok rom?

Zavisi ali bez CWM i root-a nema nista sigurno... Mozda neko zna bolji nacin....

ajd neko nek napise nesto o flashovanju kernela....jel ima neki provereni da radi lepo, mozda overclock il da produzava vreme trajanja baterije...
vidim da ima svega i svacega pa ako je neko radio to, nek postavi neki provereni da ne za****m nesto stavljajuci svakakve gluposti...
hvala unapred...

Ja mogu da kazem da stable verzija CM 7.2.0 radi korektno. Jedino sto sam primetio jeste da kada se upali gps i ugasi dok se telefon ne restartuje on ostaje aktivan. To sam primetio jel mi je baterija nestajala za manje od dan.

Ja mogu da kazem da stable verzija CM 7.2.0 radi korektno. Jedino sto sam primetio jeste da kada se upali gps i ugasi dok se telefon ne restartuje on ostaje aktivan. To sam primetio jel mi je baterija nestajala za manje od dan.

JA sa mojim CM7.2 nemam taj problem. GPS radi super i ne ostaje upaljen u procesima posle gasenja.

umrla tema :( niko nista ne pise...evo ja da napisem da ako koristite neki cm rom, a i na stoku kontam da je isto, onda nikako ne bi trebali da instalirate facebook
aplikaciju jer radi jedno 5 procesa u pozadini i koci telefon pri otkljucavanju jako cesto...otkad sam je skinuo radi mnogo lepse...
sad preko dolphina se logujem, isti je skroz fb...
i pre koji dan se pojavio apdejt za viber koji isto to radi kao i fb, a do sada nije i ne moze nikako da se iskljuci da radi u pozadini i uvek je aktivan...
jel postoji neka sema da se to sredi??!!il cu samo da nadjem na netu stariju verziju...
instalirao sam brdo igrica na njega, ima blogova puno sa hvga igricama, nema sta nema...radi sve fino na njemu...
od nfs-a, pa asphalt, pa nba jam, pes, crysis, ma nema sta nema...jedino jos za fifu 12 ne mogu da nadjem odgovarajuci apk jer su na svakom nesto touch kontrole pomerene...

umrla tema :( niko nista ne pise...evo ja da napisem da ako koristite neki cm rom, a i na stoku kontam da je isto, onda nikako ne bi trebali da instalirate facebook
aplikaciju jer radi jedno 5 procesa u pozadini i koci telefon pri otkljucavanju jako cesto...otkad sam je skinuo radi mnogo lepse...
sad preko dolphina se logujem, isti je skroz fb...
i pre koji dan se pojavio apdejt za viber koji isto to radi kao i fb, a do sada nije i ne moze nikako da se iskljuci da radi u pozadini i uvek je aktivan...
jel postoji neka sema da se to sredi??!!il cu samo da nadjem na netu stariju verziju...
instalirao sam brdo igrica na njega, ima blogova puno sa hvga igricama, nema sta nema...radi sve fino na njemu...
od nfs-a, pa asphalt, pa nba jam, pes, crysis, ma nema sta nema...jedino jos za fifu 12 ne mogu da nadjem odgovarajuci apk jer su na svakom nesto touch kontrole pomerene...

Hajd baci linkove do blogova sa kojih si skinuo te igrice. Skidao sam dosta ali nijedna nije htela da radi na mom :mad:.
Sad teram DEAD SPACE. Znaci igrica je fenomen za mob.....
Takodje zna li ko gde ima da se kupi obloga za ovaj nas mob i zastitna folija?

Poslednja izmena:
Obloga ima u bulevaru k.a. 74 cini mi se, odmah pored grineta. U pitanju je silikonska. 400kinti valjda.

Hvala na linkovima drugari... Oblogu i foliju sam porucio pa kad stigne javljam kako cuci na ovom nasem telefoncicu.

Pozdrav drugari i ja sam postao vlasnik ovog lepog telefona.
Procitao sam skoro celu temu o telefonu i to me nateralo da ga uzmem.
Nego imam pitanje u vezi alarma na telefonu.
Da li neko zna koji alarm da skinem ,da kad ugasim telefon da telefon se upali i alarm zazvoni ?
Hvala unapred

Android to ne moze. Ugasen telefon sa Androidom = glupa kutija. :D

Stigao zadnji Android za naš telefon - Android 4.1 (Jelly Bean) . :)

5700d57d-9394-f0cf.jpg
5700d57d-93fb-bab6.jpg

http://www.mediafire.com/?ip77w6p1ib03iup

CM9 za naš telefon neće nažalost izaći :(

Jesi probao da instaliras ovo? Nesto mi ne uliva poverenje, kad nije ICS mogao otkud ovo sad?

Probao, i nista ne valja. Ne radi kamera, pola aplikacija se FC a sto je najvaznije ne radi mreza, wifi... U opisu stoji da je ovo neki cm9 tesko da ce biti 4.10 android za nas fon.

Poslednja izmena:
Pa nisi valjda mislio da će sve da radi prvi eksperimentalni rom i da sve radi? Biće za jedno mesec - dva onako da moze svaki dan da se koristi.

Nesto mi se cini da je CM7.2 za Hub - puna kapa. Ako CM9 nisu mogli da zavrse (CM ekipa odustala od nekih procesora, objavili na blogu) onda tek JB tesko.

Poz ljudi, jel mi neko moze dati tacan odgovor zasto ni jednu igru tipa, Dead Space, Dead Trigger, NOVA, itd ne mogu da pokrenem na svom Optimus Hub?! Uradio sam root po uputstvu sa 4. stranice, puno hvala na tacnim uputstvima :) , ubacio sam CM7.2 i sve sljaka jako fino samo moram da sredim taj add za market i to je to! Ali jos uvek ne mogu da poteram te igre, a nekad mi bas treba da ubijem vreme! Inace fon je kupljen u VIP-u! Hvala unapred!

Poz ljudi, jel mi neko moze dati tacan odgovor zasto ni jednu igru tipa, Dead Space, Dead Trigger, NOVA, itd ne mogu da pokrenem na svom Optimus Hub?! Uradio sam root po uputstvu sa 4. stranice, puno hvala na tacnim uputstvima :) , ubacio sam CM7.2 i sve sljaka jako fino samo moram da sredim taj add za market i to je to! Ali jos uvek ne mogu da poteram te igre, a nekad mi bas treba da ubijem vreme! Inace fon je kupljen u VIP-u! Hvala unapred!

Zavisi odakle skidas. Igre trebada su prave rezolucije a mozda su i sami fajlovi osteceni. Ja namom teram dead space vec odavno a sadi asfalt i fastfive. Zeza memala kartica a igre velike. Trazi igre hvga i ime igrice na youtube.
E sad meni treba pomoc oko video playera. Koji je dobar? Sad sam hteo gledati seriju strimovnjem i video samo laguje. Zasto je to tako?

Probao, i nista ne valja. Ne radi kamera, pola aplikacija se FC a sto je najvaznije ne radi mreza, wifi... U opisu stoji da je ovo neki cm9 tesko da ce biti 4.10 android za nas fon.

CM9 je drugo i njega sigurno neće biti za naš telefon .
Kao što ti reče Đilkoš ovo je prvo izdanje i dobro je uopše da se neko cima oko toga . Proradiće svi se nadamo ...

Evde piše šta sve ne radi :)

http://lgics.herobo.com/wordpress/?p=38

5700d4b6-6918-cb66.jpg

Poslednja izmena:
Ako za HUB radi onaj lik sto je trazio da mu se kupi Hub da bi odradio do kraja...

Hm momci treba mi vasa pomoc , ovaj telefon sam kupio pre 3 dana , wireless je lepo radio do sada , al danas ne mogu da se konektujem nikako , pise onemoguceno obezbedjeno pomocu wpa/wpa2 psk ... Ako neko zna neka mi pomogne oko ovog problema , potreban mi je wireless ... Pozdrav svima ... hvala unapred!!!

Hm momci treba mi vasa pomoc , ovaj telefon sam kupio pre 3 dana , wireless je lepo radio do sada , al danas ne mogu da se konektujem nikako , pise onemoguceno obezbedjeno pomocu wpa/wpa2 psk ... Ako neko zna neka mi pomogne oko ovog problema , potreban mi je wireless ... Pozdrav svima ... hvala unapred!!!

To znači da ti treba šifra :)
Drži dugo na nekoj od Wi-Fi mreža i onda podesi ili zaboravi (Forget ) mrežu :)
Skeniraj opet i ukucaj šifru :)

Pokusao sam brate sve ... iso sam i kod frenda da pokusam da se konektujem ali i kod njega nece , gledao sam po netu al ne za ovaj fon za neki drugi skidaju neke programe kako bi taj isti problem fixirali , molim sve koristike ovde ako ko zna , i ako je imao isti problem da pomogne ... danilo hvala sto si pokusao da mi pomognes ...

Nazad
Vrh Dno