Šta je novo?

LG Optimus Hub

Uuu, lepa je, tako da ako neko bude naruciovao, molim da me kontaktira na pm, da se dogovorimo da mu dam novac.

Hehe....12 godina mraka....LOL....eeeeeeeeeee.......sve se da resiti :d........sto se tice brzine vip net-a, meni je ok net i ja ga nekad koristim za lap, super radi, nisam se setila da merim brzinu, bas cu da proverim...ali sta mogu da zakljucim iz price sa frendovima koji su kod mts/a tvrde da mts mnogo vise skida mb nego Vip za istu stvar, e to mi nije jasno :)

Ma da, ok su oni mada me je malo uvredilo što me se nisu setili sa nekom ponudom kada mi je isticao ugovor. Očekivao sam to... Jedinu beneficiju u odnosu na korisnika koji padne sa marsa pravo u VIP imam što platim telefon kroz račun na "čak" 6 rata. Sada se ne sećam tačno ali bio je neki popust koji su mogli da koriste samo novi korisnici a lojalni klijenti tarife postpeid 325 poput mene su mogli samo da se kaju što su stari korisnici VIP-a. Toga na zapadu nema. Ne znam za VIP ali znam pouzdano za Telenor da primenjuje različite promocije za telefone u Srbiji a posebne u Norveškoj gde telefon koji ćeš ovde debelo platiti tamo ćeš dobiti za DŽ. Toliko o poslovnim i marketinškim kampanjama ino provajdera u Srbiji. Samo deri... dok ima šta.

Poslednja izmena:
Ma da, ok su oni mada me je malo uvredilo što me se nisu setili sa nekom ponudom kada mi je isticao ugovor. Očekivao sam to... Jedinu beneficiju u odnosu na korisnika koji padne sa marsa pravo u VIP imam što platim telefon kroz račun na "čak" 6 rata. Sada se ne sećam tačno ali bio je neki popust koji su mogli da koriste samo novi korisnici a lojalni klijenti tarife postpeid 325 poput mene su mogli samo da se kaju što su stari korisnici VIP-a. Toga na zapadu nema. Ne znam za VIP ali znam pouzdano za Telenor da primenjuje različite promocije za telefone u Srbiji a posebne u Norveškoj gde telefon koji ćeš ovde debelo platiti tamo ćeš dobiti za DŽ. Toliko o poslovnim i marketinškim kampanjama ino provajdera u Srbiji. Samo deri... dok ima šta.

TO je tacno, ma ja nikoga ne favorizujem i ljutim se na VIP jer i ja kao stari korisnik nisam nista dobila, a novi su dobili 50 posto popusta na pretplatu, ma uzasssssssssssss......kad mi istekne ovaj ugovor , drugi po redu i ne budu li mi dali nesto povoljno razmislicu da li cu kod njih nastavljati ugovore.....

TO je tacno, ma ja nikoga ne favorizujem i ljutim se na VIP jer i ja kao stari korisnik nisam nista dobila, a novi su dobili 50 posto popusta na pretplatu, ma uzasssssssssssss......kad mi istekne ovaj ugovor , drugi po redu i ne budu li mi dali nesto povoljno razmislicu da li cu kod njih nastavljati ugovore.....
Tako je!!! Gagu za predsednika!!!
Šalu na stranu to je stvarno sramota. Tačno. 50% je bilo u pitanju. Nisam mogao odmah da se setim. Sreća njihova što je Telenor baš tada rasprodao sve Explorere na koje sam bacio oko inače osta Vip bez korisnika (uvređenog)... :mad:

Tako je!!! Gagu za predsednika!!!
Šalu na stranu to je stvarno sramota. Tačno. 50% je bilo u pitanju. Nisam mogao odmah da se setim. Sreća njihova što je Telenor baš tada rasprodao sve Explorere na koje sam bacio oko inače osta Vip bez korisnika (uvređenog)... :mad:

Al sto je najveca fora, ispali smo glupi, ne znam ko je ovde rekao da je uspeo da ostvari popust i da jedan ugovor nije uslovljen drugim, tako neka fora...ne znam sta mi je bilo da se ne bunim i ne pretim :d... Gaga predsednik :d

Upravo. Samo se ne nadaj mnogo. Smesni su sa ponudama. Nude ono sto im bude trenutno promocija za sve (nove) korisnike. Naravno, nisam prihvatio i odmah sam podneo zahtev za raskid ugovora. I u narednih godinu dana (postepeno) prebacujem 5 brojeva kod drugog provajdera.

Ја за продужетак уговора добио 25% попуста на следећих 6 месечних претплата!

Sta bi za nase silikonske obloge ? oce neko da porucuje vise komada preko ebay-a ili da se snalazim na druge nacine?

Parabelum, al verovatno nisi uzeo telefon, pa si dobio 25 posto, tako je moglo, al ja sam htela i telefon i popust:d...sto je bilo logicno da mi daju....djolence, strpi se...mobihaus dobija za par dana silikone i razne futrole

Ko god produzi ugovor i uzme telefon ima pravo na 25% popusta u narednih 6 meseci. Ovo treba da se napomene i pita ako slucajno zaborave.

Lepo uzmeš telefon gde ti je najpovoljnije , dekodiraš , i uzmeš postpaid paket u bilo kojoj mreži :) U mom slučaju u VIP—u telefon , a paket MixNetM za 550 kinti
(50% popusta) u MTS— u :)

Poslednja izmena:
Lepo uzmeš telefon gde ti je najpovoljnije , dekodiraš , i uzmeš postpaid paket u bilo kojoj mreži :) U mom slučaju u VIP—u telefon , a paket MixNetM za 550 kinti
(50% popusta) u MTS— u :)

U cemu je onda fora da uzmem tel u Vipu, a u MTSu ugovor, pa da onda placam dva ugovora :d...inace meni je tel najpovoljniji bio u Vipu samo su ga oni i imali! :d...i onda eto tel za dinar, a ugovor na 2 god smart 1100...i placam oko 1450 din...sta da se radi...bitno da mi je tel super i da sam zadovoljna, joj sto mi se dopada kako se vidi na Suncu, na Tattoo nista nisam mogla da vidim....:d.....

Karticu iz VIP—a sa minutima dao
sam devojci pošto je ona ta mreža ,a ja lepo ostanem na staroj kartici i broju :) Uzmem postpaid 550 dinara i imam 300 minuta 600 poruka i megabajta ;) Mislim da nema bolje kombinacije :thumbup:

Poslednja izmena:
Cim placas dva racuna i nije neka kombinacija ;)

Ma sacekacu Gago nije frka ,samo mi javi kad dobiju ,pa da vidimo sta i kako :)))

halo drugari, ima li ista od silikonskih obloga, prijavljujem i moju zenu..i ona je postala vlasnik optimus huba,

Na žalost, kod mene u Nišu još ništa nema za ovaj mob.

A jel zna neko kako da se ukljuci vibracija kad stize poruku izlomih se ne mogu da izvalim :S

Nadam se da ce nas predsednica obavestiti kada roba stigne! ;-)

Heheh naravno da hocu, evo sutra cu proveriti :d.....sve za moje drugare :d.....vibracija u podesavanjima pa ides na zvuk i tu imas vibraciju, sad pricam iz glave nije mi ovde tel, ako se ne snadjes, pisem sutra :d

Da gago stoji mi to da je ukljuceno uvek ,ali kad mi stize poruka ne vibrira :S

za vibraciju kad stigne poruka,
udji u poruke, pa onda postavke (settings valjda :)) pa onda imas dole negde postavke obavestenja i stikliraj "vibracija", to je valjda to

Poslednja izmena:
Stiklirano je jbm mu misha ,sta znam :S sve sto postoji sam pokusao i nece ****** :S samo mi se cuje ton a vibracija nista :S

Postavila sam pitanje za silikonske obloge, cekam odgovor, pa da vam prenesem...sto se tice vibracije za poruke, proverila sam za poruke, licno koristim handcent program i u okviru njega u podesavanjima ima da se oznaci vibracija da se uvek pali, a ako koristis njegov program za poruke isto tako, znaci u settings i tamo se stiklira...nije mi jasno onda kako kod tebe nece...cackaj ti to malo :)...

Futrole stizu za koji dan, poslate su u doticnu radnju, al ne znam kako da saopstim ime, jer mi se ovde brise post :d Inace bice TPU futrole i zastitne folije !

Poslednja izmena:
Sredio sam ,setih se da sam stavio na Go Power Master super save mode ,i zato nije htelo ,a ubi se pokusavajuci :D haos :) kad izadju futrolice baci koju slikicu ovde ako budes uspela :) ako ne videcemo koja je to radnja :D

Nazad
Vrh Dno