stevooo, jesi resio problem sa kdz fajlom?
Hehe....12 godina mraka....LOL....eeeeeeeeeee.......sve se da resiti :d........sto se tice brzine vip net-a, meni je ok net i ja ga nekad koristim za lap, super radi, nisam se setila da merim brzinu, bas cu da proverim...ali sta mogu da zakljucim iz price sa frendovima koji su kod mts/a tvrde da mts mnogo vise skida mb nego Vip za istu stvar, e to mi nije jasno![]()
Ma da, ok su oni mada me je malo uvredilo što me se nisu setili sa nekom ponudom kada mi je isticao ugovor. Očekivao sam to... Jedinu beneficiju u odnosu na korisnika koji padne sa marsa pravo u VIP imam što platim telefon kroz račun na "čak" 6 rata. Sada se ne sećam tačno ali bio je neki popust koji su mogli da koriste samo novi korisnici a lojalni klijenti tarife postpeid 325 poput mene su mogli samo da se kaju što su stari korisnici VIP-a. Toga na zapadu nema. Ne znam za VIP ali znam pouzdano za Telenor da primenjuje različite promocije za telefone u Srbiji a posebne u Norveškoj gde telefon koji ćeš ovde debelo platiti tamo ćeš dobiti za DŽ. Toliko o poslovnim i marketinškim kampanjama ino provajdera u Srbiji. Samo deri... dok ima šta.
Tako je!!! Gagu za predsednika!!!TO je tacno, ma ja nikoga ne favorizujem i ljutim se na VIP jer i ja kao stari korisnik nisam nista dobila, a novi su dobili 50 posto popusta na pretplatu, ma uzasssssssssssss......kad mi istekne ovaj ugovor , drugi po redu i ne budu li mi dali nesto povoljno razmislicu da li cu kod njih nastavljati ugovore.....
Tako je!!! Gagu za predsednika!!!
Šalu na stranu to je stvarno sramota. Tačno. 50% je bilo u pitanju. Nisam mogao odmah da se setim. Sreća njihova što je Telenor baš tada rasprodao sve Explorere na koje sam bacio oko inače osta Vip bez korisnika (uvređenog)...![]()
TO je tacno, ma ja nikoga ne favorizujem i ljutim se na VIP jer i ja kao stari korisnik nisam nista dobila, a novi su dobili 50 posto popusta na pretplatu, ma uzasssssssssssss......kad mi istekne ovaj ugovor , drugi po redu i ne budu li mi dali nesto povoljno razmislicu da li cu kod njih nastavljati ugovore.....
Lepo uzmeš telefon gde ti je najpovoljnije , dekodiraš , i uzmeš postpaid paket u bilo kojoj mrežiU mom slučaju u VIP—u telefon , a paket MixNetM za 550 kinti
(50% popusta) u MTS— u![]()
Cim placas dva racuna i nije neka kombinacija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari