Šta je novo?

LG Optimus Hub

Augusta Cesarca 18, (Zgrada OLYMP, Galerija, Lokal G7)
21000 Novi Sad ,Srbija
Tel: +381 21 451 186
Tel: +381 21 426 173

Verovatno ni ovo nije dozvoljeno

Hvala na infou i mene je ovo zanimalo...

Znaci dosle futrole, ili...? Jel salju, kako da uzmemo mi iz BG-a?

Sad nasto razmisljam... trebaju li nama zastitne folije kada imamo gorila glas displej... mislim shvatam ja znacaj to mi je sacuvalo tattoo-a... ali na Hub...

Majku mu, zamisli u Ns ima a u Bg nema, smrc, nepravda, znači opet ništa,a taman sam se ponadao :-(
Stevo, turi mu i foliju, ništa mu neće faliti

Poslednja izmena:
Pa nazovete u ponedeljak lepo i pitate da li mogu da vam posalju pouzecem... ne vidim gde je problem sto nema u BG mi iz NS smo navikli da pola stvari koje kod vas ima ovde nema i lepo narucujemo :)

LOL vi kao da nista culi za brzu postu, pa naravno da salju! Njima ovih dana treba da stignu, a kad stignu salju bilo gde, e sad jedino sto ne moze da se vide uzivo, al sta da se radi! Sto se tice gorila glass, ovo nije gorila definitivno, i nije bas tako otporan, evo gledam posle 3 meseca drugaricin tel, ima naznaka sitnih ogrebotinica! Tako da zastitna folija nije losa u svakom slucaju! Moje drustvo i ja smao pokusali smirglom da gulimo jedan tel od druga i isto ima jednu mali ogrebotinu. Tako da ovo nema veze sa gorila glass/om! :d

Cek, smirglom? Pa abrozivna zrna od kojih je napravljen smirg imaju ogromnu tvrdocu, i naravno da ce da zagrebe bilo sta.

Moje drustvo i ja smao pokusali smirglom da gulimo jedan tel od druga i isto ima jednu mali ogrebotinu. Tako da ovo nema veze sa gorila glass/om! :d
Ekstermni sportovi a?:smash:
Jel i drugar tako prošao u pokušaju da spase telefon od razuzdanih žena?:bottle:

Hm.....a jeste li vi gledali sta sve moze ona motorola defy plus na youtube i uopste gorila glass npr na samsung galaxy s plus, covek ga para vrhom noza....pa ziletom struze i nista....:d......drugar se nije zalio, a i sto bi, prosto je bio fasciniran mojim idejama :d....LOL.....posle je trazio da se menjamo, e to vec nije moglo :d...ipak je devojkama vise stalo do izgleda :d....njemu je ostalo da bude zadovoljan ekranom sa jednom malom ogrebotinom :d..

Pa... sta mislis cime se ostri taj vrh noza? Zrna smirgl papira su daleko tvrdja od vecine metala. Obican noz, zilet, makaze u vecini slucajeva nece zagrebati ni obicno staklo, dok bilo koji smirg hoce. Mozes da probas na parcetu stakla.

Pa... sta mislis cime se ostri taj vrh noza? Zrna smirgl papira su daleko tvrdja od vecine metala. Obican noz, zilet, makaze u vecini slucajeva nece zagrebati ni obicno staklo, dok bilo koji smirg hoce. Mozes da probas na parcetu stakla.

E pa to nisam znala :d ....ce da probam :d

Ja bio pre sat vremena u Augusta Cesarca 18, (Zgrada OLYMP, Galerija, Lokal G7), tu sam inače kupio futrolu za Hub ali neku univerzalnu pre dva meseca, i čovek nema pojma o futrolama za hub. Zvao je čak i magacin i nabavku tj. lokal G7 (inače je prodavnica sa strane bulevara) da proveri i kaže da zovem s vremena na vreme i raspitam se. Taj mi je odgovor zvučao prilično univerzalno kao ono biće, biće evo baš na granici carini se već dve godine. Tako da ludom radovanje za sada. Pre će kod vas u BG nego ovde kod nas...

P.S. Gago dođeš mi pivo za ovo "šipčenje" po gradu i jedan SMS za parking.:d

Pa evo svi koji sumnjaju ja mogu da im prosledim mail koji sam dobila od njihovog menadzera prodaje! Ne kapiram stvarno, meni je napisano, da stizu za par dana, to sam i napisala ovde, sto si sad isao tamo :p.....sigurno si nabacio malo boje, pa ces biti lepsi,sta se bunis :)

Ja sam iz prethodnih postova tako shvatio, sad kad malo bolje analiziram u pravu si. Nisi ti nigde rekla da su stigle. U svakom slucaju oni tamo blage veze nemaju sa nabavkom futrola ili im sef nabavke nije bio prisutan kada je prodavac zvao. Ali su konstatovali da medju robom koja im je upravo stigla nema toga sto nama treba. E sad se ja razmisljam... i predlazem da svako od nas pozove barem jednom prodavnicu i satro pita da li imaju futole pa ce im mozda "dunuti" da ih nabave.

Ja ako cujem da su na drugom mestu dobili ce javim... posto izgleda svima treba da stigne... lol

Javljajte, javljajte, pošto ovde u Nišu nema ništa za ovaj mob.

Na osnovu dobijene adrese nasao sam radnju, čak i njihov sajt, imaju prodaju i preko beta, tako da samo ostaje da stave na net i moći ćemo kupovati.....hvala predsednice ;)

Hehehe :)....evo ja ga pijem umesto tebe , moze?! ;)...ili da ti posaljem post netom ;)...joj da hoce stici te obloge, pa da onda svi nazdravimo!

E to za carinu ste u pravu :) evo moja obloga iz hong konga čeka u pošti na carinski pregled :)

11.05.2012 12:56:44 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
11.05.2012 13:11:11 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu

Ne mogu da verujem da je nekome sumnjiv paketić koji ima vrednost 8 dolara

Poslednja izmena:
Parabelum, al verovatno nisi uzeo telefon, pa si dobio 25 posto, tako je moglo, al ja sam htela i telefon i popust:d...sto je bilo logicno da mi daju....djolence, strpi se...mobihaus dobija za par dana silikone i razne futrole
Јесам Гаго, управо овај о коме овде пошемо.
Иначе ово ми је 3 уговор код ВИП-а!

Vrh Dno