Šta je novo?

LG Optimus Hub

Još jedna stvar - da li neko imam problema sa dijalogom za konektovanje na wifi mrežu? U svim verzijama CM10 koje sam probao pa i u ovoj poslednjoj, (bar kod mene) dolazi do izobličenja ovog dijaloga, potpuno se izobliči i smanji i nemoguće je konektovati se na bilo koju wifi mrežu..u ranijim verzijama je nakon ovog problema počeo da zeza svaki mogući dijalog po istom principu, a u ovoj stable verziji mi se ovo javlja samo u pomenutom slučaju..proceduru instalacije sam ispoštovao u svakom koraku...pozz i hvala na odgovorima...

Još jedna stvar - da li neko imam problema sa dijalogom za konektovanje na wifi mrežu? U svim verzijama CM10 koje sam probao pa i u ovoj poslednjoj, (bar kod mene) dolazi do izobličenja ovog dijaloga, potpuno se izobliči i smanji i nemoguće je konektovati se na bilo koju wifi mrežu..u ranijim verzijama je nakon ovog problema počeo da zeza svaki mogući dijalog po istom principu, a u ovoj stable verziji mi se ovo javlja samo u pomenutom slučaju..proceduru instalacije sam ispoštovao u svakom koraku...pozz i hvala na odgovorima...

E i meni se to jednom desilo , al se vrlo brzo posle sredilo . ;)

Meni sve radi odlično osim kamere , a baterija čak mislim traje duže nego na CM7 . Da ne pričamo koliko je bolji Jelly Bean od GB-a + bolje našminkano.:)

Uglavnom svi bitni programi mi rade ok , jedino sam promenio tastaturu kako bih imao više interne memorije . (Obrisao Swype , a stavio SwiftKey ).

Poslednja izmena:
Ipak sam morao da se vratim na cm7, on mi je trenutno jedino pouzdan da ce da radi kad god mi zatreba.
Meni je bateriju jeo na cm10 kad ukljucim wifi, ne znam zasto je to radio. U sustini radi kao zmaj cm10 samo da se posredi tu jos nesto i da se izbaci stabile version kako treba/

Ma sa par twekaova i cm7 moze da izgleda kao pravi jb. Jer realno gledano nas telefon i nije za jb, treba tu jos hardwerske snage + jos jaca baterija a nema ni pomaka u sredjivanju kamere.

Ma koja snaga...softver je katastrofalno neoptimizovan. CM 10 klizi na nasem telefonu samo treba da se neko uhvati i da sredi tih pa bagova, ali sam telefon nije nesto popularan u svetu pa nemaju ljudi motovaciju da se petljaju. Slicna prica je bila i za Tattoo pa je na kraju napravljen perfektno funkcionalan GB ROM za njega, samo je trebalo sacekati. Isto tako se nadam da ce CM 10 za HUB biti sredjen na kraju i funkcionalan.

Ja ne znam zašto samo kukate , kada Android 4.1.2 za naš telefon radi odlično :)

Kome je kamera glavna stvar na telefonu on neka ne instalira , a ostali slobodno probajte . Ja već par nedelja koristim CM10 i ne planiram da ga menjam ;)

Koji je problem sa kamerom. Samo kod snimanja ili i kod snimanja i kod fotografisanja ?

Jos nisam probao ovaj "stabilan" rom, ali kod prethodnih je bio kompletan problem sa kamerom, niti snima niti fotka. Navodno je problem resen sa nekom aplikacijom sa marketa, mislim da je nemus kamera, ali nisam stigao da probam.

Slabo radi kamera , ali ostalo radi lepo :)
Kao što rekoh kome je kamera potrebna i primarna na telefonu neka ne instalira CM10 ;)

Koliko ti traje baterija, kod mene se iz nekog razloga trosila brzo i nema sanse da sastavi dan.

Verovatno je problem do aplikacija koje ostanu "zaglavljene", meni je yahoo znao da baguje i ostajao upaljen u pozadini pa mi je baterija trajala jedva 16 sati. Kada sam se resio izbagovanih aplikacija baterija traje cak i do dva dana.

Instalirao sam zadnju verziju od 22 januara. Dajem mu jos jedu sansu. Medjutim, opet mi je lupio samar. Za tri sata na standby je pojeo 35% baterije i telefon se ugasio. Dobra stvar je sto se fon pali kad je prikljuci punjac tako da za to nema brige.

Instalirao sam zadnju verziju od 22 januara. Dajem mu jos jedu sansu. Medjutim, opet mi je lupio samar. Za tri sata na standby je pojeo 35% baterije i telefon se ugasio. Dobra stvar je sto se fon pali kad je prikljuci punjac tako da za to nema brige.

Smanji osvetljenje displeja na minimum, ugasi sinhronizaciju , Google praćenje uređaja , GPS ... ;)
Još sam nešto čačkao oko CPU-a i mogu ti reći da baterija ako ne traje duže nego na CM7 verziji onda je bar traje isto.

Poslednja izmena:
Jesam, to prvo radim, a fon je bio na standby, dakle nije ni koriscen. Sveze instaliran system bez ijedne app. Mozda je nesto bez veze, testiracu ga nekoliko dana. Reci mi koja su ti podesavanja za cpu?
Sto se tice kamere, radi sa aplikacijom fast burst u rezoluciji 640*480.

Danas gledam memorijsko stanje i zanimljiva stvar koju sam primetio je da su napravili dodatnu particiju za cach ali su ustinuli data. Zato nam ima oko 60 mb manje za data u odnosu na cm7. Ne znam da li se moze ovo nekako srediti da bude cash i data zajedno....

Ja jedino sto sam primetio je da ima vise opcija za podesavanje interfejsa, nema google app i zamenjene su neke aplikacije, ostalo je sve isto. Cak sta vise mislim da je utisak da se bolje ponasa piso-ov rom od ovoga.
Inace sutra stize novi rom od njega, na forumu pise "big day"? :smoke:

Jesam, to prvo radim, a fon je bio na standby, dakle nije ni koriscen. Sveze instaliran system bez ijedne app. Mozda je nesto bez veze, testiracu ga nekoliko dana. Reci mi koja su ti podesavanja za cpu?
Sto se tice kamere, radi sa aplikacijom fast burst u rezoluciji 640*480.

Ево слике подешавања

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360196628123.jpg
    uploadfromtaptalk1360196628123.jpg
    21.9 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
Zna li se sta je novo? ja kad sam citao, rekoh sebi garant sredio kameru. Medjutim nista od toga... :p

Lose vesti, Piso je zahebo stavr i kako kaze nece biti daljeg razvoja rom-a. Navodno mu je crko hard sa izvornim kodom i nema sanse da ga povrati. A ostalo je sve backupovao na vreme....:trust:

Malo pre sam flesnuo stock rom V10d. Sad mi je fon kao nov, bez root i cwm. :d

Ma i ja sam koliko puta flesovao razflesovao :D ali evo opet sam se vratio na CM7, samo sam ga raskupusao, izbacio sam neke glupe aplikacije poput ADW launcher, file menager, i jos po nesto sto mi ne treba...a instalirao sam gore pomenuti launcher i odusevio sam se, radi glatko, prelepo izgleda i ja sam zadovoljan za sada. Vidim da oni klinci na italijanskom forumu opet nesto kuvaju, pa ko zna sta ce da bude na kraju.

Nazad
Vrh Dno