Брате ја сам читао али ипак нисам успео да га "опоравим"!Da si čitao temu uštedo bi 30 €![]()
mozda si nesto instalirao sto ti trosi resurse telefona.
Da si čitao temu uštedo bi 30 €![]()
Telefon se koristi samo za pozive i internet preko usb tetheringa, tako da sumnjam da je do toga.
Vrv se zabaguje ponekad. Pomislih da mu mozda ubacim cm7.
Da li neko zna kako da instaliram aplikacije na cm7 koje nisu sa marketa.Probao sam da ih zipujem i prebacim na telefon pa da ih iz recovery moda instaliram (install zip from sdcard)
počne proces ali na kraju piše "instalation aborted" ..??
Lol. Sto ih zipujes?
Treba samo da prebacis .apk file na telefon i normalno ga instaliras pritiskom na njega i pritiskom na install
Pre toga moras u podesavanjima telefona da ukljucis unknown sources.
Ja danas stavio zadnji CyanogenMod (http://download.cyanogenmod.com/?device=e510) , i ubacio nove verzije svih programa![]()
Instalirana zadnja verzija programa Beautifull Widgets (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelup.beautifulwidgets)
i nova tastaura SwiftKey Flow (http://www.swiftkey.net/flow/)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Procesor stavljen na 245 Mhz i sve radi savršeno i brzo tako da je ovo neki maksimum koji može da se izvuče , naravno gledajući klasu i cenovni rang našeg telefona![]()
Kako ti radi taj CM? Jel sve radi, kamera, USB konekcija,.....
Radi odlično već duže od godinu dana![]()
Sve preporuke , bukvalno da bi naš telefon dobro radio mora da se instalira CM7![]()
Radi odlično već duže od godinu dana![]()
Sve preporuke , bukvalno da bi naš telefon dobro radio mora da se instalira CM7![]()
Sad ga stavio. Ne radi mi mobile internet, USB mass storage. Neznam dali sam nesto zeznuo prilikom instalacije ili ....
Стигао са сервиса, заменили плочу и упуцали софтвер.Ja sam moj morao da nosim u servis jer sam ubio bootloader i to me kostalo 30€. :-(
Nadam se da ces uspeti da resis na drugi nacin i drzim ti palceve. Srecno!
Sta si radio telefonu kad si sprzio plocu?Стигао са сервиса, заменили плочу и упуцали софтвер.
Апарат био под гаранцијом, није ме коштало ништа!
Елем сада имам други проблем.
Контакте сам сачувао на СД као vcard.
Када су ми вратили фон са сервиса са картице сам контакте увезао на фон и све је ту.
Међутим сада уопште немогу контакту да залепим слику или мелодију звона!?
Јел зна неко о чему се ради и како то да решим?
Svim vlasnicima naseg telefona zelim srecnu Novu 2013. godinu
Брате одрадио сам РУТ по упутствима одавде и партиционисао картицу.Sta si radio telefonu kad si sprzio plocu?
Ako si dobio stock rom a verovatno jesi, onda se u kontaktima pojavljuju i brojevi sa sim kartice a njima ne mozes da dodelis nista. Pogledaj da li ispred kontakta ima ikonica sim kartice ili telefona? A mozda su ti ubacili neki brand os. Ko zna ovako napamet sta je u pitanju....
To ti je u stvari update stock roma na 2.3.6 gde je izbrisan jedan driver i malo editovan egl.cfg fajl, sto je dalo da UI radi graficki procesor i zato malo vise vuce bateriju. Nista spektakularno.Hteo bih još da čujem iskustva vezana za modifikovanu 2.3.6 verziju (by Michael ver. 3.0), tj. da li arči bateriju kao što sam video po nekim forumima i kako se uopšte pokazala ova verzija..ne verujem da ću uopšte da prelazim na nju, ali rekoh bolje da pitam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari