Šta je novo?

LG Optimus Hub

Od čoveka koji pravi ovaj ROM - http://www.androidworld.it/forum/lg...-unofficial-lg-optimus-hub-79287/index41.html

Sve će raditi ok samo će slike sa kamere biti u max rezoluciji - 640x480! :beer:

DOWNLOAD
----------------
ROM: CM10-Unofficial -17.01.2013 - http://www.mediafire.com/?5mr0sibcla9x74v

Gapps: Gapps - http://www.mediafire.com/?gumixbd9i2jciei

INSTALACIJA (Google Translate)
----------------
Enter ROM (if you also want the kernel) in SD,
reboot the phone in recovery,
on the first screen select wipe data / factory and select Yes,
then go to the advanced screen,
select wipe Dalvik cache and select Yes,
then return to the first screen go mount
selected format boot and format system (be careful not to select format sdcard, however there is always the screen Yes / No)
return to the first screen, go to Install zip from sdcard,
select the zip of the ROM, give it Yes, after you boot!
If you have the kernel, install it after reboot, because some who have installed together with the ROM, have had problems with WiFi!

Za mene je to veliki ustupak da bi koristio noviju verziju roma. Cm je iovako izbacio radio, a sad jos i kameru. Koja je svrha onda android telefona ako mu pola funkcija ne bude radilo.?

Za mene je to veliki ustupak da bi koristio noviju verziju roma. Cm je iovako izbacio radio, a sad jos i kameru. Koja je svrha onda android telefona ako mu pola funkcija ne bude radilo.?

Radio ne slušam preko telefona (imaš https://play.google.com/store/apps/details?id=tunein.player ako ti je baš radio neophodan ) , kamera je ionako na našem telefonu slaba tako da nije neka šteta ...

A prednosti - ima ih mnogo ...
Mene više brine baterija koja se za sada prazni brže nego kod CM7 ;)
Koliko vidim najviše ode na displej , testiraću još par dana pa javljam rezultate :beer:

Poslednja izmena:
Mora ici brze kad je cpu na max skoro non-stop. Bilo bi extra kad bi postojala neka jaca baterija za nas telefon, tad bi bilo ok. I nije mi jasno zasto uzima 50 mb interne memorije kad na sistemskoj ima sasvim dovoljno memorije.
A sto se tice kamere dok je ne srede ja ga ne koristim, i ne verujm da ce vecina.

Nije na maksimumu - 245 MHz , izgleda da je problem bio u displeju (smanjio sam osvetljenje i sada je baterija dosta dugo na 100%) ;)

Ja se nadam da ce da srede da radi kako treba telefon, za kameru se i ne cimam bas toliko. Samo da ne jede bateriju i da ne zabada telefon... Vec sve da radi kako treba zvuk i ostale potrebene stvari.

Poslednja izmena:
Koja je poenta stavljati na ovaj mob (polu funkcionalni cm10), kad već postoji cm7, koji leti na njemu!?
Ne vidim niti jedan jedini razlog, sem eto, da se kaže - imam cm10 na fonu.

Pa rade neke app koje nece na cm7, to stoji da je cm7 najbrzi rom do sada koji je napravljen... Ali malo smara onaj njegov interface... Ne pomaze ni jedan launcher niti tema.

Ja se nadam da ce da srede da radi kako treba telefon, za kameru se i ne cimam bas toliko. Samo da ne jede bateriju i da ne zabada telefon... Vec sve da radi kako treba zvuk i ostale potrebene stvari.

Baš to kamera na ovom telefonu je ionako žalosna , tako da i nije neka šteta ako budu slike 640x480 .
Ostatak radi skroz super što se mene tiče , a tek treba da izađe STABLE verzija CM10 :beer:

Koja je poenta stavljati na ovaj mob (polu funkcionalni cm10), kad već postoji cm7, koji leti na njemu!?
Ne vidim niti jedan jedini razlog, sem eto, da se kaže - imam cm10 na fonu.

Kako ti znaš da je polu-funkcionalan ?
Logika ti je loša , ti verovatno imaš na kompu XP , a možeš da imaš Win7 ili 8 kao primarni OS ?

Meni na primer treba Android 4.1.2 zbog testiranja aplikacija , a i mala promena interfejsa nije loša ;)

Par sličica

2ujm43d.png
35a4014.png
1q366b.png
22dezl.png

29ddex.png
9jf2ig.png
nv4gu1.png

Slazem se, za sada telefon radi kako treba, mala promena interface-a i odmah pocnes da koristis fon kako treba... Cm7 je smorio opasno, a ako hocu bas da slikam ja cu da kupim foto aparat... Nadam se da necu nadji neku gresku... Jel znas mozda gde se iskljucuje screen off amimation ubi se trazeci?

Slazem se, za sada telefon radi kako treba, mala promena interface-a i odmah pocnes da koristis fon kako treba... Cm7 je smorio opasno, a ako hocu bas da slikam ja cu da kupim foto aparat... Nadam se da necu nadji neku gresku... Jel znas mozda gde se iskljucuje screen off amimation ubi se trazeci?

Ma i da radi kamera kako treba nema neke vajde .
Realno nema ni blic tako da bi slika bila prihvatljiva na nasem telefonu mora da bude odlicno osvetljenje.
Tako da kome je kamera na ovom telefonu primarna stvar neka ne instalira CM10 .

Nisam video screen off animation :)
Samo stavi osvetljenje ekrana na minimum i baterija koliko mi se cini traje duze nego kod CM7, cak iako je takt procesora podignut .

Poslednja izmena:
Testiram CM10 2-3 dana i za sada je ok, samo jedan bug, tj. jednom mi se desilo da prilikom konektovanja na wifi mrežu pukne dijalog za log-ovanje na istu (potpuno se izobliči dijalog, morao sam Back-om da odem do home screen-a i potom je bilo sve ok), ali kažem samo jednom za sad. Inače i ja svakodnevno koristim tel. za debagiranje aplikacija, pa ćemo da vidimo dokle će da izdrži. Prošla verzija CM10 (od 18.12.) je počela da puca po svim šavovima nakon nedelju dana korišćenja u ovom ubitačnom režimu...

Inače, CM10 je havarija brz, extra interface, za bateriju ne mogu da tvrdim jer mi je svakodnevno povezan na ručunar, pa ćemo da vidimo i tu stable verziju...

Jel sredjeno offline punjenje ili mora da se puni dok se ne ugasi telefon?

Poslednja izmena:
Ma i da radi kamera kako treba nema neke vajde .
Realno nema ni blic tako da bi slika bila prihvatljiva na nasem telefonu mora da bude odlicno osvetljenje.
Tako da kome je kamera na ovom telefonu primarna stvar neka ne instalira CM10 .

Nisam video screen off animation :)
Samo stavi osvetljenje ekrana na minimum i baterija koliko mi se cini traje duze nego kod CM7, cak iako je takt procesora podignut .

Kad iskljucis ekran ono se gasi kao na starim televizorima a ne odjedno da se ugasi, na to sam mislio ja gledao i ne mogu da nadjem.

Kakvi su utisci ? Sta je jos ostalo nenastelovano (ako sam razumeo kamera i google voice ?).

Meni se ne svidja, ne radi kako treba nece home da radi, nece da mi radi link2sd sto mi je veoma potrebno.

Meni nece, instalirao sam rom sinoc jedno 5 puta i jednom radi, a dva puta se sjebao instalirao kernel i nece da radi wifi onda
nesto **** valjda ce da ga sredi da radi kako treba. I nemam G Talk instaliran kad instaliram gapps a ne znam kako da ga nadjem i instaliram.

Poslednja izmena:
Da li znas mozda znasto nece da mi instalira talk kad instaliram gapps?

Talk iskreno mi nije ni potreban tako da ga nisam ni instalirao .
Sigurno su ga izbacili iz Gapps-a da bi se smanjila veličina paketa (da bi bilo više interne memorije) ;)

A ovo ostalo što te zeza stvarno mi nije poznato .
Samo prođi ove korake i trebalo bi da radi sve kao kod mene

INSTALACIJA Android 4.1.2 (Google Translate)
----------------
Enter ROM (if you also want the kernel) in SD,
reboot the phone in recovery,
on the first screen select wipe data / factory and select Yes,
then go to the advanced screen,
select wipe Dalvik cache and select Yes,
then return to the first screen go mount
selected format boot and format system (be careful not to select format sdcard, however there is always the screen Yes / No)
return to the first screen, go to Install zip from sdcard,
select the zip of the ROM, give it Yes, after you boot!
If you have the kernel, install it after reboot, because some who have installed together with the ROM, have had problems with WiFi!

Poslednja izmena:
Sve sam radio po instrukcijama, ali ponekad kao da je file ****** i nece da ga instalira kako treba. Sad posle drugog puta instalacije radi kako treba.

Kako se pokazao CM10 sa, a kako bez fusX kernela što se tiče trajanja baterije?

Nazad
Vrh Dno