Za mene je to veliki ustupak da bi koristio noviju verziju roma. Cm je iovako izbacio radio, a sad jos i kameru. Koja je svrha onda android telefona ako mu pola funkcija ne bude radilo.?
Ja se nadam da ce da srede da radi kako treba telefon, za kameru se i ne cimam bas toliko. Samo da ne jede bateriju i da ne zabada telefon... Vec sve da radi kako treba zvuk i ostale potrebene stvari.
Koja je poenta stavljati na ovaj mob (polu funkcionalni cm10), kad već postoji cm7, koji leti na njemu!?
Ne vidim niti jedan jedini razlog, sem eto, da se kaže - imam cm10 na fonu.
Slazem se, za sada telefon radi kako treba, mala promena interface-a i odmah pocnes da koristis fon kako treba... Cm7 je smorio opasno, a ako hocu bas da slikam ja cu da kupim foto aparat... Nadam se da necu nadji neku gresku... Jel znas mozda gde se iskljucuje screen off amimation ubi se trazeci?
Jel sredjeno offline punjenje ili mora da se puni dok se ne ugasi telefon?
Radi li kamera sa third-party aplikacijama?
Ma i da radi kamera kako treba nema neke vajde .
Realno nema ni blic tako da bi slika bila prihvatljiva na nasem telefonu mora da bude odlicno osvetljenje.
Tako da kome je kamera na ovom telefonu primarna stvar neka ne instalira CM10 .
Nisam video screen off animation
Samo stavi osvetljenje ekrana na minimum i baterija koliko mi se cini traje duze nego kod CM7, cak iako je takt procesora podignut .
Izasla je stabilna verzija JB CM10-STABLE-Unofficial-Piso94-22012013
gapps http://www.mediafire.com/?xow2zs9yaqsjxy9
Meni se ne svidja, ne radi kako treba nece home da radi, nece da mi radi link2sd sto mi je veoma potrebno.
Meni nece, instalirao sam rom sinoc jedno 5 puta i jednom radi, a dva puta se sjebao instalirao kernel i nece da radi wifi onda
nesto **** valjda ce da ga sredi da radi kako treba.
Meni sve to ok radi i pre ove STABLE verzije![]()
Da li znas mozda znasto nece da mi instalira talk kad instaliram gapps?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari