Šta je novo?

LG Optimus Hub

Znam da nije nista posebno ali posle nekoliko prica o ubijenim telefonima, ovim potupkom a i sam sam dva puta ubijao samsunga, nije mi bilo svejedno. ;). Ovaj launcher je stvarno munja kako radi.
E sad mi treba da neko na cm7 uradi antitu benchmark test i postavi rezultat ovde...

Jel to cist cm7 bez ikakvih twekova i zezancija{ kustom kernel itd}.

Hm zanimljivo, na satbilnoj cm7 verziji rezultat je upola manji. Kad sam izbacio android drajver za grafiku tek je onda rezultat kao kao tvoj.

Postoje li vidljive razlike izmedju cm7 stable i poslednjeg nightlyja? (cm-7-20130201-NIGHTLY-e510.zip)

Koji kernel da ubacim za klokovanje ovog fona ?

fusix kernel rev3. Imas ovde nekoliko strana nazad u mom postu,
ili idi na xda i tamo trazi na pretrazi

Nece biti nista telefonu, ali ne dobija skoro nista u perfomansama, osim prazne baterije koja curi ko luda ako se poveca takt.

U sustini na to sam mislio. Juce mi je pukao cm7 nigtly pa sam se vratio na CM7 stable. Nervira me onaj bag sa pojacavanjem odnosno smanjivanjem zvuka u slusalici tokom razgovora...a nikako da ga rese.

e ljudi mala pomoc...odradio sam factory reset na fonu i sad nece da mi udje u recovery...ne mogu da formatiram sd karticu ni nista, uvek mi samo izbaci zuti background i pise emergency mode!!!!
sta je to i kako da ga napravim???!!!posle toga kad izvadim bateriju i stavim nazad fon radi sasvim normalno, al ne mogu da namestim recovery i da formatiram sd karticu za link2sd...

sa rom menagerom sam probao i vise puta al nije hteo...i onda sam odradio sa onim root toolboxom opet sve iz pocetka i proradio je nekako...nemam pojma koji mu je bio djavo, vec sam mislio da je skiknuo...
dobar ovaj next launcher, hvala na preporuci onom ko je stavio...

Kako vam se svidja ovaj settings.apk Ima malo jos da sredim neke precice ali to je to i bas je mocno. Pratio sam tutorijal sa xda. A kao sam procitao niko nije uspeo da natera da radi na cm7. Sto je bas cudno ili ja nisam dobro razumeo eng.
pozzz

Prilozi

• screenshot-1361569574114.png
    screenshot-1361569574114.png
    32 KB · Pregleda: 132
  • screenshot-1361569582335.png
    screenshot-1361569582335.png
    30.1 KB · Pregleda: 116
  • screenshot-1361569614349.png
    screenshot-1361569614349.png
    35.3 KB · Pregleda: 116
Evo link...
Kod:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1900505

Jesam, lik je premestao data i jos neke foldere na sd karticu i to za posledicu ima da rom zapinje pri koriscenju. Uporedjenju sa Pisovim romom dosta je sporiji, bar kod mene je tako bilo na cistoj instalciji...

Ima i ROM koji ne mora na SD karticu, u sustini kartice su nam spore pa zbog toga koci. Mene mrzi da se smaram sa tim CM10 pokusajima kada ne rade kako treba, jos uvek ima bagova pri koriscenju, pa kada i ako to srede onda cu da probam/testiram, do tada CM7.

Klasa 6 bi trebalo da radi. 6 MB/s za citanje i 4 za pisanje.

Da li je neko imao problema sa CM10 "slim" ROM-om pri debug-iranju aplikacija na istom? Ovaj ROM mi se dopao, zbog manjeg zauzeća interne memorije, ali je nemoguće debug-irati i uopšte pokrenuti aplikacije iz Ecplisa, kada se svaki put restar-tuje telefon...Ako neko zna fix za ovo, neka podeli sa ostalima...

@Stormbay, Kejdovski Slažem se, CM7 je ipak dosta pouzdaniji...Ovo što je Piso izbacio kao "stable" je daleko od tog epiteta, treba ROM da prođe sjaset testova da bi se nazvao tako, ali dobro, svaka čast za trud...

Surfovao malo u potrazi za novim ROM-ovima i naišao na neke Špance koji su zakuvali sledeće:

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=558068 (gtranslate naravno :))

Evo nekih spec.:

"
- Very smooth.
- Nemus Launcher
- Bootanimation own.
- Bootsound own
- Platlogos own (give several touch on "Android version" and "MOD Version")
- New interface.
- Task Manager as the stock of the Samsung Galaxy Ace entirely in Spanish. (ovo me brine, nadam se da je samo TM na španskom :))
- Beats Audio + Alsa what makes it sound amazing.
- Adrenaline Engine 4.4.
- High speed reading of the SD.
- Fix running headphones buttons
"

Upravo skidam ROM, testiraću ga narednih dana...ako se još neko upušta u ovu pustolovinu, neka podeli svoja iskustva..

Ima još dosta interesantnih tema na istom forumu:

http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=684

pa ko voli, nek' izvoli...pozz

Poslednja izmena:
Ja ga isprobavam i za pocetak mogu da kazem da radi dobro...

Lepo radi za sada, ali me malo zivciraju natpisi u podesavanjima koji su na spanskom ili na kom vec....

Stalno mi force close google procese....

Poslednja izmena:
Probao sam, nije lose, lepo nasminkan rom. Jedino me nervira status bar. Pohvala za reseno mic dugme. I reko bih da malo brze skida bateriju...bar to je prvi utisak!

Slazem se oko baterije, posebno ako je ukljucen wifi. Mada to je normalno kod romova koji imaju sve i svasta dodatno instalirano. Mene je najvise odusevilo za externu karticu sto automatski instalira aplikacije na particiju.

Resio sam problem. Baterija malo brze odlazi ali nije nista strasno, lepo izgleda, lepo radi. I dalje mi ide na zivce nekolicina spanskih naziva u settings ali sta je tu je :D Sa Holo launcherom izgleda potpuno kao ICS.

Nazad
Vrh Dno