Šta je novo?

LG Optimus Hub

Mene je suvise nerviralo to praznjenj baterije i status bar koji je non stop nestajao. da dodam da mi je ubijao settings.apk na pojedinim podesavanjima.
Zato sam juce seo i napravio sebi rom od stabilne verzije cm7. Ubacio sam beat audio, fontove, sredio dugme na slusalicama koje nije radilo sa stable verzijom. Promenio temu i ubacio moj settings.apk sa tabovima. Radi ko stena a ima sve sto i ovaj gore. Jedino nisam ubacivao int2sd. Za to treba malo brza sd kartica a i preveliki je to sok za nju ;).
Kome smetaju spanski nazivi to moze lako da se sredi, ako nadjem vremena ja cu to uraditi.

Ma znam da moze lako da se sredi, ali nemam vremena da se uhvatim sa peglanjem tih stvari. Kada kazez dugme na slusalicama, jel mislis na pojacavanje i smanjivanje zvuka u slusalici u toku razgovora?

Ne, ipak je moje znanje oko androida povrsno. A kad nisu uspeli ni cm developeri tesko da bih i ja ;)
Mislio sam na dugme na slusalicama, koje nije radilo na cm7 a meni treba. Radi play, pause, mute mikrofona prilikpm poziva kao i prekidanje poziva.

Španci (mada je ovaj lik izgleda Mexikanac :)) su zakuvali i sledeće:

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=415467

Dobar kompromis između poslednje nightly CM7 vezije i JB izgleda...stabilniji i po meni bolji ROM od Pisovog CM10, uverite se i sami...kamera radi ;)..postoje neke aplikacije koje treba izbaciti (tipa 2 kamere, Camera i Camera ISC, Holo Locker i Holo Locker Plus sl.), ali sve se da preurediti...probajte, pa se uverite i sami...prvi ROM kod koga mi nije kreširao dijalog za login na wifi mrežu...pozz

Poslednja izmena:
Ovaj poslednji ROM iz prethodnog posta je po meni najbolji do sada...jel ga probao još neko?

Evo bas se kanim da nesto petljam pa cu ga probati malo kasnije. Jel sve radi na njemu? Onaj prethodni sto si pominjao sam batalio jer mnogo memorije jede ma koliko ja prebacio na karticu.

Rom o kome pricate, da li mu je interfejs na engleskom ili spanskom ili pola-pola ?

Engleski, ROM je nalik na Piso-ov CM10 samo daleko bolji i stabilniji...sistem je 2.3.7 ali je ceo u fazonu JB... ne koristim ga dugo, tek 3 dana, ali ako i nadalje sve bude kao i dosad, definitivno ostajem na ovom ROM-u (naravno dok ovaj Mexikanac ne izbaci neki novi update :))...pozz

Hvala. Hajde neko ko je instalirao taj rom da pusti antutu bench.

Hvala na benchu. BTW: Po defaultu u notification baru nalazi se precica za wifi, bt, gps i zvuk. Hocu da dodam i za mobilni net. Kako to da odradim ?

Sve lepo radi, samo nema gaaps i marketa, tako da mi treba pomoc, ako moze link. Hvala unapred.

Izvinjavam se, sada sam nasao i gaaps, sve lepo pise samo treba citati :)

Poslednja izmena:
Za manipulaciju power wigdet-om:

Settings->CM settings->Interface->Notification power widget->Widget buttons i onda biraš...

Extra je ovaj ROM, preporuka za sve koji još uvek razmišljaju..pozz

Poslednja izmena:
Kakvog mesta, mislis na ram ili sistemsku particiju? Ma sve ti kung fu romovi su isti, malo sminke, tema i cao, nista revolucionarno ne donosi. JB je JB i njegove osobine se nece preneti na modovani istorijski GB... Probao sam do sad 10 romova i nista, sve isto, samo sam uspeo da zahebem sdext particiju i da ponovo sve aplikacije trazim i pakujem ponovo na istu. Sad sam na zadnjem cm7 nightly izdanju od 1 marta i mogu reci da radi ko sat. Sa mojim podesavanjima baterija gura bez problema dva dana, dodao sam jos beats audio, onaj fix za digme na sliskama, moj settings app i za sda nema problema...

Mislim na sistemsku particiju, ostavlja vise mesta za aplikacije. Sada sa svim meni potrebnim aplikacijama imam skoro 90MB slobodno sto ranije nije bio slucaj. Ne kazem da je neka revolucija sa ovim ROMom ali eto, to malo sminke mi se svidja kako mu stoji a opet nije neki raspad kakvih ima pa sam za sada na njemu. Cuvam backupe drugih ROM verzija na sd kartici pa kada me smori vratim i tako u krug vrtim. Betas audio sam odmah izbacio jer ne radi kako bi trebalo da radi, koliko znam to su sve modovi jer beats nije pravljen za GB pa zato i ne koristim, DSP menager uz malo podesavanja da je isto mnogo dobar zvuk ali naravno dosta toga zavisi i od slusalica. Ja koristim ove i prezadovoljan sam (jedini handsfree koji sam koristio je original od HTC Tattoo dok kabal nije riknuo, od tada ne koristim handsfree samo sluske).

Ok ekipa, kako vam se svidja ovo? Sat je postavljen na centralni deo i settings.apk sa tabovima!!! :smash:
Ako nekog zanima fajlovi su zakaceni u zip arhivi. Instalacija je prosta, prvo kopirajte settings-my tab.apk u /system/app i preimenujte je u Settings.apk zatim kopirajte SystemUI.apk i pregazite postojecu sa ovom aplikacijom. Dozvole ce ostati iste. Ali pre svega naparvite back up sistema ako nesto bude poslo po zlu mada ne bi trebalo. Kod mene nije. Jedino morate restarovati fon kad budete kopirali SystemUI jer ce se non stop pojavljivati FC za status bar. Posle restarta radi sve ok i nema problema...

Aplikacije
FAJLOVI

Prilozi

• screenshot-20130307-091730pm.png
    screenshot-20130307-091730pm.png
    184.9 KB · Pregleda: 159
  • screenshot-20130307-091947pm.png
    screenshot-20130307-091947pm.png
    114.9 KB · Pregleda: 152
  • screenshot-20130307-092512pm.png
    screenshot-20130307-092512pm.png
    112.4 KB · Pregleda: 151
  • screenshot-20130307-092014pm.png
    screenshot-20130307-092014pm.png
    119.1 KB · Pregleda: 148
Isti taj modovani CM7 koji sam vam preporučio pre 10-ak dana kod mene (bar za sada) radi kao sat...čak i CM7 stable mi je bug-ovao već posle par dana debuggiranja, a ovaj samo vozi iako svaki dan raidim na njemu, baterija traje solidno...Ja i dalje ostajem na ovom ROM-u dok ne izađe eventualno neki novi CM7 nightly...pozz

ljudi, ja vec nedelju dana, pokusavam da podesim, i nadjem verziju fm sprit, ... pre mi nije trebao sad treba, ali nikako ni jedna da radi, probao ssam skoro sve verzije koje sma nasao od februara 2012. Pa ako bi neko bio ljubazan da podeli apk samnom.

Radi svaka verzija, ali moras pre toga da u audio podesavanjima stiklirati za metod msm7x30sysfs/Legend. I da, radi samo preko slusalica, zvucnik ne radi jos uvek...

Poslednja izmena:
nema da pise tako, imam msm7x30sysfs lg ima samo lg, i ima ono cm mod ali ni na jedno od toga ne radi, kad odaberem neki drugi msm7x30sysfs tipa htc ili samsung samo se resetuje

nema da pise tako, imam msm7x30sysfs lg ima samo lg, i ima ono cm mod ali ni na jedno od toga ne radi, kad odaberem neki drugi msm7x30sysfs tipa htc ili samsung samo se resetuje

Skini verziju koju sam ti poslao u pm. U njoj odaberi msm7x30 HTC i radice ti... Zavisi od verzije u nekoj ima u nekoj nema ovo gore iz prethodnog posta...

Hvalaaa, sredjeno i radi ki besan. inace aj usput da napisem, sa zadnjom verzijom cm od 01.03 chesto u radu dobijem beli ekran sa sa tackicama ko shum (ko kad nema slike na tv) i tak oostane dok bateriju ne izvadim. verovatno su nesto petljali sa driver, ili sam opet ja izuzetak. ali takodje moze biti da mu ne prija int2ext+ skripta pa se glupi, na verziji od februara sve ok radi. jel ima ko slican problem.

Zeza te ili ta scripta, koja kod mene nije htela da radi kako treba, pucao mi rom svaki put kad je instaliram. Ili si instalirao rom preko starog pa se kolju fajlovi od starog. Inace ovaj nightly od 1 radi dobro i za sad nemam primedbi. Baterija traje extra...

pa jel koristish sad sta za extend internal partition, dvoumio sam se izmedju ove i s2e ali mi memorijska iceo tel ne funkcionisu sjajno kad je na memoriskoj fat32 i ext4. ovako sa ext3 sve radi ok.

Vrh Dno