Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Predjoh na ICS uspesno - najzad. 🙂 Videcemo kako ce se pokazati.

Cek jel ovo sad zvanicno, ili je jos uvek neka in progress faza? Moj fon jos na servisu cekam da stigne nova ploca isto da je iz ruke u ruku predaju, kako su brzi ima da docekam update na JB:smackbum:

Kad ovako dobro radi beta verzija kako li ce tek zvanicna finalna? Jeste sa zakasnjenjem ali je odlican posao napravio LG. Osecaj kao da je drugi telefon.

A možete li da promenite pozadinu lockscreen-u? Ne prihvata ništa što nije fabrički. 🙂

Uf kada sam čekao ovoliko na ICS sačekaću još par dana ili meseci da izađe iz bete pa da flešnem konačno ICS na makinu.

Mislim sdanemoze druze,sredjivao sam l7,l9 i O2X na ICS ni tamo nije moglo samo fabricki,i svi imaju isti Lg wiuz ICS.

Baš čudno i bezvezno. 🙂 Naći ću ja načina da promenim ove dečje lockscreen slike.

Još jedna mana - kapacitivni tasteri stalno svetle dok se dodiruje touchscreen. Mogu da se ugase trajno i može da se menja trajanje osvetljenja. Ali nisam našao način da radi kao na GB-u.

Poslednja izmena:
i ja sam fleshnuo ics kdz metodom, uspeo sam da ga unbrickujem danas, imo sam problema kad sam podigao zvanični GB uopšte nisam imao sistemsku memoriju, ali je to resheno kad sam mu nabacio ICS, koji za sad deluje ful, mada ga još nisam posebno čačkao
Dali mogu da odradim restore onoga sto sam beckapovo pre flashovanja ICS-a,

Poslednja izmena:
i kod mene se mogu menjati lockscreen slike bez problema, znacu v21a pa preko njega ics rou u .bin formatu u sve radi

Nasao sam resenje za Lockscreen. Odradio sam Clear Data za Gallery i Lock Screen Settings i ponovo odabrao wallpaper za Lockscreen. I najzad je prihvatilo promenu. Na XDA ima jos ljudi sa ovim problemom, pa sam javio i tamo.

Jel moze neko da postavi detaljno upustvo za ubacivanje ICS-a sa backup-om stock rom-a verzija 2.3.5 (V21a) ? 🙂

Unbrickovo sam i ja mog optimusa i uspesno flesao ICS 🙂 Prvi utisci su stvarno odlicni, cini mi se da telefon nikad nije bio tako smooth, i sve je brzo, ne laguje...bas sam se prijatno iznenadio, odlican ROM , preporuka svima da flesnu 😀

Masinac da li imas update od 20mb? kada ga pokrenem nista se ne desava.

Screenshot_2013-03-13-02-43-13.png

Poslednja izmena:
Moze pomoc kako odraditi restore beckapovanih aplikacija, dal je to moguce kad telefon sad nije rotovan na ics

Moze pomoc kako odraditi restore beckapovanih aplikacija, dal je to moguce kad telefon sad nije rotovan na ics

Mislim da ti to ne bi bilo pametno. Bolje ručno instaliraj aplikacije kako ne bi doslo do nekog konflikta. Ali ako bas zelis, to mozes odraditi preko Titanium Backup-a ili CWM-a (samo Data particiju vratiš).

^ vraca samo app, a ne app + data preko titaniuma

ili mi se čini, ili baterija stvarno mnogo bolje drži, jutros u 07,00 sam skinuo sa punjača koristio ga danas solidno a sada ima još 45 procenata, što je misaona imenica bila ranije na GB

I ja sam primetio da nekako duze drzi al reko mozda mi se samo cini pa nisam hteo nista da pisem, naime jutros sam se igrao malo, dopisivao i slusao ziku na youtube , i posle dva sata je bio na 50% ali je Display ON bio dva sata + WiFi ON svo vreme...sad je display ON na 2h 45min i baterija je na 40%...cini se da je mnogo bolje od GB, a sigurno je mnogo bolje od CM10 koji mi je posle sat ipo display on vikao da je na 15% 😀

A touch kako vam radi? Meni je prilično osetljiviji bio na GB-u.

Za backup jednostavno odes u recovery --> backup and restore -->backup , i pustis ga da uradi svoje 😀 ..sad imas bekapovan ceo ROM sa svim sto trenutno imas na njemu.

Sledece je da moras da flesas bernieve fajlove ( LINK ) s tim sto ne flesujes nv1.img i nv2.img. Kada si to uradio jednostavno skines CM10 ROM , kopiras ga na root sd kartice , restartujes u recovery i ides na wipe data, wipe cache, advanced --> wipe dalvik cache , zatim install zip from sd card --> install from sd card (ako ti ne file na sd, ako nije onda ides na "..from internal" ) i odaberes zip fajl koji si skinuo i prebacio na sd root. Posle toga je sve automatski i kad zavrsi tvoje je da restartujes telefon i to bi bilo to. Imaj na umu da prvi boot zna da potraje i ako ovo nikad nisi radio onda detaljno iscitaj xda da ne brickujes telefon.
Jel isti princip i za ubacivanje novog ICS-a ? Ako nije problem samo da neko iskuca uputstvo za pochetnike, ne bih da pretvorim posao od 30min u posao od 3 dana :/

A touch kako vam radi? Meni je prilično osetljiviji bio na GB-u.
Touch radi odlicno, nemam problema sa njim.
Jel isti princip i za ubacivanje novog ICS-a ? Ako nije problem samo da neko iskuca uputstvo za pochetnike, ne bih da pretvorim posao od 30min u posao od 3 dana :/

Nije isti princip, to je bio princip za ubacivanje bernies files i CM10, za flesanje KDZ ako si na GB postupak sa svim slikama mozes naci na ovoj temi , kad otvoris videces da je sve lepo objasnjeno i naslikano tako da ne mozes da pogresis.

ICS KDZ skini sa ove teme

Jel se to meni cini ili je kvalitet slika dosta poboljsan na ICS? Danas sam malo slikao i rekao bih da je mnogo bolje nego pre..

Nazad
Vrh Dno