- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Predjoh na ICS uspesno - najzad. 🙂 Videcemo kako ce se pokazati.
kako su brzi ima da docekam update na JB:smackbum:
Mislim sdanemoze druze,sredjivao sam l7,l9 i O2X na ICS ni tamo nije moglo samo fabricki,i svi imaju isti Lg wiuz ICS.A možete li da promenite pozadinu lockscreen-u? Ne prihvata ništa što nije fabrički. 🙂
Mislim sdanemoze druze,sredjivao sam l7,l9 i O2X na ICS ni tamo nije moglo samo fabricki,i svi imaju isti Lg wiuz ICS.
Nećemo mi to dočekati. 😀
Zvaničan update je u pitanju.
Moze pomoc kako odraditi restore beckapovanih aplikacija, dal je to moguce kad telefon sad nije rotovan na ics
Nemam, video sam tvoj post i uradio update check al nista ne nalazi, kaze da sam na poslednjoj verziji.
Nemam, video sam tvoj post i uradio update check al nista ne nalazi, kaze da sam na poslednjoj verziji.
Jel isti princip i za ubacivanje novog ICS-a ? Ako nije problem samo da neko iskuca uputstvo za pochetnike, ne bih da pretvorim posao od 30min u posao od 3 dana :/Za backup jednostavno odes u recovery --> backup and restore -->backup , i pustis ga da uradi svoje 😀 ..sad imas bekapovan ceo ROM sa svim sto trenutno imas na njemu.
Sledece je da moras da flesas bernieve fajlove ( LINK ) s tim sto ne flesujes nv1.img i nv2.img. Kada si to uradio jednostavno skines CM10 ROM , kopiras ga na root sd kartice , restartujes u recovery i ides na wipe data, wipe cache, advanced --> wipe dalvik cache , zatim install zip from sd card --> install from sd card (ako ti ne file na sd, ako nije onda ides na "..from internal" ) i odaberes zip fajl koji si skinuo i prebacio na sd root. Posle toga je sve automatski i kad zavrsi tvoje je da restartujes telefon i to bi bilo to. Imaj na umu da prvi boot zna da potraje i ako ovo nikad nisi radio onda detaljno iscitaj xda da ne brickujes telefon.
Touch radi odlicno, nemam problema sa njim.A touch kako vam radi? Meni je prilično osetljiviji bio na GB-u.
Jel isti princip i za ubacivanje novog ICS-a ? Ako nije problem samo da neko iskuca uputstvo za pochetnike, ne bih da pretvorim posao od 30min u posao od 3 dana :/
Touch radi odlicno, nemam problema sa njim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari