Evo da se i ja pridruzim ovoj maloj skupini ljudi...Ponosan sam vlasnik ovog telefona skoro godinu dana.Pratim odavno XDA, pratim i AndroidSrbija forum,a ubuduce cu svracati i ovde. Nema nas mnogo ali tu smo da pomognemo jedni drugima. Pozdrav svima!
Pogledajte prilog 96129
Pozdrav svima na ovoj temi, O3D sam kupio nekad u februaru ove godine, zanimljiv fon, ali od samog pocetka sam u problemima. Prvo sam imao (a imam i dalje) problem sa zutim mrljama po uglovima ekrana, dobio sam ga sa v21a verzijom, nisam imao problema da kucnem u drvo sa GC i slicnim situacijama, ali svako malo sam morao restartati fon, browser se sam zatvarao ni zbog cega, elem samo problemi. Onda sam preko KDZ-a uradio update na v21e i situacija je bila neznatno bolja. Onda sam ubacio Promethius ROM i kernel (1.4-1.5) e tu nastaju problemi baterija je neiskoristiva, fon se svako malo gasio, restartao, ludnica. Posto mi je ovo prvi Android odnesem kod druga koji radi u LG servisu i sad opet imam v21a, kernel 2.6.35.7+ i baseband L6260_MODEM_SIC01.1042.00 i opet sam na pocetku sa problemima i zadnjih pola godine imam telefon koji sam podobro platio a ne koristim ga ni za sta. Cak ni vrijeme na njemu ne mogu da ubijem. Dok cekam mozda update na ICS koji mozda bude mozda ne bude pomagajte ljudi sta da radim, sta mi je ciniti?Kao sto sam vec rekao, ovo mi je prvi Android nesto sam skapirao, nesto nisam ali ne znam kako da sve ovo dovedem u red. Hvala vam za pomoc.
Pozdrav svima na ovoj temi, O3D sam kupio nekad u februaru ove godine, zanimljiv fon, ali od samog pocetka sam u problemima. Prvo sam imao (a imam i dalje) problem sa zutim mrljama po uglovima ekrana, dobio sam ga sa v21a verzijom, nisam imao problema da kucnem u drvo sa GC i slicnim situacijama, ali svako malo sam morao restartati fon, browser se sam zatvarao ni zbog cega, elem samo problemi. Onda sam preko KDZ-a uradio update na v21e i situacija je bila neznatno bolja. Onda sam ubacio Promethius ROM i kernel (1.4-1.5) e tu nastaju problemi baterija je neiskoristiva, fon se svako malo gasio, restartao, ludnica. Posto mi je ovo prvi Android odnesem kod druga koji radi u LG servisu i sad opet imam v21a, kernel 2.6.35.7+ i baseband L6260_MODEM_SIC01.1042.00 i opet sam na pocetku sa problemima i zadnjih pola godine imam telefon koji sam podobro platio a ne koristim ga ni za sta. Cak ni vrijeme na njemu ne mogu da ubijem. Dok cekam mozda update na ICS koji mozda bude mozda ne bude pomagajte ljudi sta da radim, sta mi je ciniti?Kao sto sam vec rekao, ovo mi je prvi Android nesto sam skapirao, nesto nisam ali ne znam kako da sve ovo dovedem u red. Hvala vam za pomoc.
Koji mi je najbolji nacin da ga apdejtujem na v21e a da u istom apdejtu dobijem i kernel/baseband koji ide sa v21e? ima li neki tutorijal, na masini mi je Win 7 64 bit? hahahahahaha dobra je ova.Stvarno je zalosno sta LG-jeva indolentnost napravi od hardverski odlicnog fona.
http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP920/AITAML/V21e_00/V21E_00.kdz - 21e KDZ
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1287236 - Upustvo za flesovanje KDZ , samo prati slike i nema sta da pogresis..
Kad kliknem na upgrade start pojavi se pop-up i kaze Already running LG Mobile Phone Software Update..., do te slike je sve OK, instalirao sam drivere, instalirao sam B2CApp, msxml i stavio na on windows enabler. Hvala svima jos jednom za veliku pomoc.
Hvala, to sam sredio, kod mene samo neki problemi, sad krene update, raspakuje kdz i pojavi mi se prozor close application, check online for solution, i jos nesto, zatvorim aplikaciju i nista se ne desi, update ne prodje. Da li je problem sto koristim windows 7 ili?
Uradio sam i nije moglo opet i onda prebacim fon iz jednog usb porta u drugi i proradi i uradi update. Hvala. E sad novo pitanje, hocu sa megatronom rootati v21e ili s necim drugim?
Narode znam da smaram, da je njih brdo slicno pitalo, ali nikako nemogu da se snadjem jer mi je engleski katastrofa, mada sam vise telefona imao, rootovo i fleshovo ih, ali mi je ovo bas.... telefon mi je root i ima taj 21a, tako da imam problema ko i ostali. Mislio sam da sacekam taj famozni ics, misleci da telefon sam bez prikljucka na komp radi apdejt, ali koliko vidim mora nesto da se fleshije neki kdz. Pa reko kad to vec mora da ubacim i taj 21e. Bio sam na xda, ali imali negde to brate mili lepo na srpskom objasnjeno. Takodje sam skinuo neki zip file sa neta sa 21e binom i valjda nekim programima za flesh ali.... unapred hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari