Eto desilo se i meni , juce sam Brikovao telefon , ali zahvaljujuci pomoci dobrih ljudi sa XDA foruma resio sam oproblem veoma jednostavno....
Pokusavao sam da flesujem V20e upgrejrd , ali izgleda mi se nije lepo skinuo fajl i posle flrsovanja telefomn zaglavi posle LG znaka....Sta god da sam radio i pokusavao rezutat je bio isti....
Onda malo trazio po XDA forumu , pitao par ljudi sta da uradim i ppomogli mi dobri ljudi , rekli mi kako u servisima vracaju LG telefone na prvobitno stanje kad su brikovani....
Znaci procedura je sledeca , ako nedaj boze nekom zatreba.....
1.Iskljucite telefon i izvadite bateriju
2. Istalirate LGMobile Support Tool , ima na XDA forumu da se skine , i istalirate drajvere za nas telefon ako vec niste to uradili
3. pokrenete LGMobile Support Tool i povezete telefon preko usb kabla sa kopjuterom
4 . drzite volume + i power buton i LGMobile Support Tool ce poceti da prepoznaje vas telefon
5 kad je telefon prepoznat , u gornjem levom uglu klinete KORISNICKA PODRSKA/OPORAVAK TELEFONA (to je kad je LGMobile Support Tool na srpskom)
6. unesete ili IMME ili S/N da bi prepoznao vas telefon i krecete u proceduru oporavka telefona
7 Ponovo ce vam traziti da unesete ali sad oba podatka i IMME i S/N (ti brojevi vam se nalaze u telefonu , kad se baterija izvadi mogu se procitati)
8 LGMobile Support Tool krece da skida vas softver za telefon za nasu zemlj je V20a , i tada vratite i bateriju u telefon
To je cela procedura , sve odradjeno lepo , telefon ponovo ozivljen i sljaka ko da nista nije ni bilo.....