Znaci postoji velika verovatnoca da moze i nama da se desi
Google Pixel has a feature that expand/collapse notification panel via swipe fingerprint sensor, However detect swipe on fingerprint sensor requires hardware support, so I thought of an alternative to clicking/swiping on the Fingerprint Sensor to toggle notification panel.
Mozes da podesis da spusta na pritisak. Ne treba root pa probaj.Ček, a jel radi kada se prevuče prst na dole preko FP da spusti notification panel? Zbog veličine moba je praktično, ovo ostalo me ne zanima.
na 6p mislim
Jel postoji neka aplikacija da prebacim fajlove sa Nexus-a na komp? Napravio sam TWRP backup, ali nemam kabl (cekam da stigne sa aliexpressa) da povezem sa racunarom i prebacim?
Backup zauzima skoro 7GB, a ja uspevam preko par aplikacija da prebacim samo 3.35GB.
Razmatram kupovinu fona, pa me zanimalo da li moze kao na pixelu da se spusti notification panel, jer je 6p ogroman.Mozes da podesis da spusta na pritisak. Ne treba root pa probaj.
Ово је послао 6п!
Kazem ti, na dodir uz taj program moze. Nije da se svuce dole, ali dodir i radi.Razmatram kupovinu fona, pa me zanimalo da li moze kao na pixelu da se spusti notification panel, jer je 6p ogroman.
Kojoj beti? 7.1
Sent from my Nexus 5X
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari