Šta je novo?

LG Nexus 5X

Koristim ja, odlican je i nisam jos nasao nijedan bug. No wipe ostavlja data na telefonu, dok je wipe format interne memorije sto sam ja i uradio.
Meni se bas svidjela instalacija, pokrenes .bat i sacekas da zavrsi, fleshuje ti i zadnji twrp i odradi root.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
A šta to ima na tom rom-u što ne može da se nabaci na stock 7.1.1 ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Dobijes pixel port u sustini sa stereo zvucnicima. Ima lista featuresa na xda.

Koristim ja, odlican je i nisam jos nasao nijedan bug. No wipe ostavlja data na telefonu, dok je wipe format interne memorije sto sam ja i uradio.
Meni se bas svidjela instalacija, pokrenes .bat i sacekas da zavrsi, fleshuje ti i zadnji twrp i odradi root.

Znaci wipe briše celu internu memoriju kao i kada se radi factory image

Sent from my Nexus 5X

Sve to već ima da se ubaci i ovako na stock ...
A "stereo" zvučnike na 5X mogu da okače mačku o rep [emoji3]

Ne znam odakle nekom ideja da verzija sistema 7 ima nesto sto moze da ubije telefon.Kao kad bi u laptop posle windowsa 7 ubacili 10 i zbog toga crkne ploca..zesce stvarno.

Sent from LG Nexus 5X

Poslednja izmena:
Šta ima da radi dobro, ne može jednostavno ...
6P za stereo zvuk [emoji2]

Ja sam koristio taj stereo mod i radio je pristojno, doduše na mm, ne znam da li na 7.0 radi.

Sent from my Redmi Note 3

Ja kod mene flesovao taj stereo mod, radi sasvim pristojno. Bukvalno nemate sta da izgubite flesovanjem toga (uvek mozete da vratite na stock). Ja sam zadovoljan. :)

Koristiti slušalicu kao zvučnik mi ne deluje kao dobro rešenje pogotovo što je kp garancija gotovo kod svih [emoji3]

Mnogo je veća jačina, jednostavno nije za to predviđeno ...

Poslednja izmena:
Ja se ne bojim da ce da crkne, zvucnik k'o zvucnik. Samo je utisan da kad pricas ne bude spikerfon. I da crkne ceo fon, kupicu ga opet :D

Kome je bitan zvuk i zvucnici, ko tog nagovori na 5x. Pa i zasluzio je da mu crkne... :D

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Što je najgore na 5x i nije toliko loš zvučnik .. viđao sam i mnogo gore ,npr Nexus 5

Bolje je sa tim modom (ja koristim dual mono), ali nije naravno ni blizu pravih stereo zvucnika.

Bolje je sa tim modom (ja koristim dual mono), ali nije naravno ni blizu pravih stereo zvucnika.

To ti je kao mikrofon spajati na port od slusalica na kompu i slusati muziku. Ako je to dobro, dobro je i ovo. Ne treba forsirati magarca da vuce ko konj.

A da je zvuk jako bitan na telefonu i te kako, pa *** ovo je telefon mora nekad i zazvoniti da se cuje kako treba, a ne ko tranzistor iz '48. :D

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ah to si ti stjepane, uvek zaboravim

Mene nervira zvuk u sluškama koji je prilično loš, a može da bude 10x bolji sa viperom. Međutim neka jeb*da da se instalira viper na 7.0, pa me mrzi. Mislim da mora čak i custom kernel da bude.

Zvuk na zvučniku mi totalno nebitan, kakav god da je meni je ok. Nikad u životu nisam slušao muziku na zvučniku sa telefona, znači koristim ga samo za zvono/notif/yt ponekad.

Izgleda da je najbolje resenje za sada koristiti Chromu za MM :)

Sent from LG Nexus 5X

Ma ne plasim se ja,imam instaliranu ovu betu nego nesto mi crpi bateriju vise nego sto treba :)

Sent from LG Nexus 5X

jok, evo ja opet na beti. bolje radi i manje troši bateriju def.

Pomenu neko za sex instaliranje vipera na 7.0.... Jel postoji neka metoda koja provereno radi, hitno mi treba, sutra idem na duzi put, a da slusam muziku na default NEMA SANSE :-D

Jok, moraš custom kernel, ili custom rom neki da imaš

Kamera je ocaj na ovoj beti.HDR ne radi posao uopste + mu treba mirnija ruka nego pre inace slika ne ispadne dobro.
Cim se vratim kuci za 10ak dana vracam na Chromu ili Pure Nexus.

Sent from LG Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ja mislim da je kamera na 7.1 dev preview bolja nego na 6.0.1 i 7.0.

Sent from my Nexus 5X

Nazad
Vrh Dno