Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da, na stock 7.0 i 7.1.1 beti. Na MM-u radi bez problema. Ali kvar se dešava i na 6P modelu, tako da u ovom slučaju, izgleda da za isti nije kriv (samo) LG vec, rek'o bih, big Google. "Malo" je čudno da isti kvar pogađa (Nexus) telefone, dva različita proizvođača.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne znam koliko vredi garancija nama što smo uzeli sa kp, ako počnu masovno da crkavaju. Da li uopšte ima veze rut i koji Rom se koristi. Ili ploče crkavaju bez obzira na sve.

Sent from my Bullhead using Tapatalk
Ja sam bio na stock-u, bez root-a. Desilo mi se par dana posle update-a. U servisu su promenili ploču, uređaj je iz servisa došao sa MM, odmah sam prešao na 7.0 i od tada sve radi bez problema.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Radi senzor kao na pixelu sa poslednjom verzijom one fp aplikacije.

Ово је послао 6п!

Koje fp aplikacije?

Taman skupim pare da kupim 6p,a sad nemogu da prodam 5x.

Ja sam bio na stock-u, bez root-a. Desilo mi se par dana posle update-a. U servisu su promenili ploču, uređaj je iz servisa došao sa MM, odmah sam prešao na 7.0 i od tada sve radi bez problema.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Kako si prvi put radio update sa MM na N, preko OTA ili si flesovao factory image?

Da ne nestaje mozda tad neka greska? Nije mi jasno zasto crkava. Ja uvek flesujem factory image, i da kucnem u drvo, radi savrseno, za sad.

Meni nije jasno kako softver može trajno da ubije ploču, šta joj radi?

Ma vi, što ste sigurni da će vam crći telefon brzo, prodajte dok još možete da uzmete neke pare [emoji3]

Evo ja nudim 200€ za 2 telefona - poštena ponuda kada se zna da će "sigurno" crći ploča u narednom periodu :D

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma prodace se, nego sto realno nema sad sta da se kupi bez dodavanja nekih velikih para..

ok rešio sam da ga ubijem :D koji je najstabilniji rom+kernel za MM? i noob pitanje, hdr+ na kuvanim romovima radi na kameri?

Ja koristim PureNexus (na n5 i 5x) sa njegovim kernelom. Mada video sam da oni preporucuju Franco i jos jedan, zaboravih ime.

Chroma 6.0.1 - http://forum.xda-developers.com/nex...-chroma-11-08-2015-lockscreen-navbar-t3244199
PixelROM 7.1.1 - http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/rom-pixelmod-lg-nexus-5x-t3486862
Pure Nexus 7.0 - http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/development/rom-pure-nexus-layers-fi-wifi-calling-t3244601

Odaberi neki od ta 3 :)
Moja opcija je stock 7.1.1 zadnji + nekoliko pixel dodataka...
Stavi Chromu ako ti nije cimanje da si na starijoj verziji sistema ;)

EDIT:
http://forum.xda-developers.com/and...gerprint-to-unlock-t3466549?_utm_source=1-2-2
Sad radi kao na pixel-u:
Add fast swipe event detection

Poslednja izmena:
već jesam na MM :D hteo da proverim onaj drain. znači ide chroma, hvala!

Pure rom ne valja na 6.0.1 ?

Stvarno radi lepse od 5X na stock 7.1.1. Kamera je miljama daleko, fali mi fp, ali ekran i brzina rada su na istom, ako ne i bolji.Baterija je mnogo jaca,u istim uslovima u kojima je Nexus drzao 3h30min sota,ovaj ne spusta ispod 5. Ako mi nekim cudom srede Nexusa, njega cu prodati, necu da rizikujem opet.,iako jeste bolji telefon kad se sve uzme u obzir.

Poslednja izmena:
Valja Pure na 6.0.1, taj i koristim. Meni je on uvek radio bolje od Chrome i na n5 i 5x.

To je dobro čuti . Ako me ne bude mrzelo možda ga vratim na 6.0.1 :)

ja sam se vratio na 6.0.1 i imao je opet one probleme sa android os wakelock-ovima na wifi i prestalo je. Iskreno ne znam sta sam tacno uradio. postoje dve mogucnosti: prva je da sam bezveze promenio dinamicku adresu u staticku na ruteru i potom opet vratio na dinamicku (solucija 1) ili je poslednji apdejt google photos to popravio. ostacu na 6.0.1 dok ne izadje stabilan 7.1.1 jer mi je sad malo i frka zbog ovih prijava umiranja nexusa na netu :D inace kvalitet fotografija NIJE bolji na MM, naprotiv (i jos je bolji sa onom modovanom kamerom), ali su bukvalno nijanse u pitanju. Na nugatu su malo ostrije i svetlije sto se meni licno vise svidja.

Ovaj mali plastikander je uber mob, Samsuni u kanc koče, laguju, juče se S6 restartova sam od sebe a moj malac radi kao Doxa, krv sam im pio juče :D .

Nazad
Vrh Dno