Šta je novo?

LG Nexus 5X

U 6p temi neko ne okacio pixel kameru apk. Na zalost na mm nece da se instalira. Da li je probao neko na N verziji?

Pozdrav svima, od danas sam clan na forumu a od juce vlasnik Nexus 5x. Nabavio sam ga preko KP za 200e sa futrolom i staklom u neotpakovanoj kutiji, naravno bez garancije.
Za sada sam odusevljen telefonom, jedino baterija ne uliva poverenje bez obzira sto se kod mene za prvi dan pokazala sasvim ok u odnosu na vasa iskustva. Da dodam da nisam zahtevan korisnik, wifi non stop, viber, whats app, poneka sitnija igrica.
Screenshot_20161103-004628.png

Jedini problem koji imam je taj da na youtube ne ucitava dobro snimke iskljucivo preko WiFi, pustim snimak ucita se malo i tu stane ucitavanje dok video ne dodje do tog trenutka, zatim zastane ucita opet za 10-15 sekundi i sve u krug. Citao sam da je problem do rutera, ali nikako da resim taj problem, imam telekomov adsl. Ako je neko imao taj problem, zamolio bih ga za pomoc.
Pozdrav

Probaj da uključiš Bluetooth koliko god glupo zvučalo

Pozdrav svima, od danas sam clan na forumu a od juce vlasnik Nexus 5x. Nabavio sam ga preko KP za 200e sa futrolom i staklom u neotpakovanoj kutiji, naravno bez garancije.
Za sada sam odusevljen telefonom, jedino baterija ne uliva poverenje bez obzira sto se kod mene za prvi dan pokazala sasvim ok u odnosu na vasa iskustva. Da dodam da nisam zahtevan korisnik, wifi non stop, viber, whats app, poneka sitnija igrica.
Pogledajte prilog 213775

Jedini problem koji imam je taj da na youtube ne ucitava dobro snimke iskljucivo preko WiFi, pustim snimak ucita se malo i tu stane ucitavanje dok video ne dodje do tog trenutka, zatim zastane ucita opet za 10-15 sekundi i sve u krug. Citao sam da je problem do rutera, ali nikako da resim taj problem, imam telekomov adsl. Ako je neko imao taj problem, zamolio bih ga za pomoc.
Pozdrav
Probaj da mu postavis staticku ip na telefonu, ili kanal wifi-ja na ruteru. Svakako nece odmoci :)

Ово је послао 6п!

Koliko je samo ogavan prevod na srpski

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni je juce i pre neki dan yt na sbb-u radio katastrofa, te nece da ucita klip, mada imali su nekih radova

Loše vreme, svi kući - dotrajala infrastruktura se raspada ... Isto i ovde juče :)

Nego malo istraživao oko ovih stereo / mono rešenja i došao do zaključka da je dualmonoV2 najbolji ...

DualMonoV2 info & download - http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66828159&postcount=341

Explanation of different approach to sound mod on Nexus 5X:

Surround will make the earpiece speaker act as the left, and the main speaker will act as the right.

Dual mono will push both left and right signals to both speakers THE BEST ONE FOR ME

Tweeter mod will put a highpass filter (high frequency only) on the earpiece speaker while "i believe" delivering a dual mono experience.*

Crossfade, im not sure. I must have missed that one..

Jeste bolji zvuk, ali je to daleko od pravog stereo sistema kao kod 6p npr
Osim toga primetio sam da je povremeno počela da puca youtube aplikacija :)

Poslednja izmena:
Resio sam problem oko youtube. Stvarno radi bez problema kada ukljucim bluetooth, ali nije resenje da ga svaki put ukljucujem kada zelim da koristim youtube.
Menjao sam kanale, sigurnost i dosao do zakljucka da youtube normalno radi samo kada na ruteru podesim WEP sigurnost. Jeste najslabija sigurnost, ali uz skriveni SSID bi trebalo da bude ok.

Pucanje youtube aplikacije je do 7.1.1 i meni se to dešava...

Nemoguće, nije mi se nijednom desilo dok nisam čačkao mixer_paths.xml fajl ...

Mada ti imaš 6p, tako da je i to moguće :)

Zadnja dva dana imao sam više force close YouTube aplikacije nego prethodnih 7 meseci ukupno za sve aplikacije... Nešto baš zeza...

E onda moguće da je to ...
Ova verzija je kod mene :

Screenshot_20161103-154624.png

Ja sam na MM i nije mi pucala vec jednostavno mi nije lepo ucitavala snimke. Znam da je problem bio do rutera, jer su mnogi imali taj problem. Sada je sve ok.

Još bolje ako je do nje :)
Generalno youtube aplikacija je uvek super radila tako da sam bio ubeđen da je do ovog čačkanja oko drugog "zvučnika" ...

Meni nije pukla yt aplilacija nijednom na 7.1.1.

Sent from my Nexus 5X

Možda nešto drugo utiče na aplikaciju da krešuje. Slične pixel modifikacije imamo Danilo i ja, pa je možda i do toga...

Šta imamo pixel launcher i jedan red u build.prop fajlu :)

Ma nije ni bitno, videćemo kad izađe nova verzija aplikacije ...
Ne puca stalno pa da je toliki problem ;)

Edit:
Evo ga opet :

6d1e9af878d96995488af08e778abfa0.jpg

Ponovo se pokrene youtube aplikacija i sve normalno :)

Poslednja izmena:
puca i kod mene al samo je otvorim ponovo i radi, ništa strašno

***, taman nabedim devojku da uzme 5X, i nema ga nigde! Tj ima 32GB, ali nigde ice blue, ili beli ili crni.

Znaci prvo je gledala u logic shopu(NIKADA NEMOJTE DA IDETE KOD OVIH!), ljudi nisu normalni, neljubazni, jedno kazu preko telefona drugo uzivo, ne znaju kad im/da l' im stizu telefoni, na sajtu pise garancija 2god, uzivo kazu god dana, na sajtu cena jedna uzivo druga itd. Zaobici u sirokom luku!
Posle hermes zvali, samo 32gb, samo beli.
Sad Vladimira zovem, samo 32gb, samo beli. Ne zna da li ce dobijati u skorije vreme 16gb.

Da l' ne moze da se nadje bas nigde 16GB ice blue, eventualno beli? I da ima sigurnu garanciju, makar tih god dana. U Vladimira sam polagao najvise nade jer znam da je uvazavao garancije od ljudi sa foruma bez problema, sad ne znam sta vise da radim.
Na kraju ga nece ni uzeti koliko se iznervirala zbog mrtvog logic shopa.
Sta mi je ciniti, ima li jos ko siguran, a da ima 16/ice blue? (a po mogucstvu da je iz Bga)

Poslednja izmena:
Pogani logic Shop .. onu skraćenu tamo što radi treba tući mesecima.

Vladimir je ok mada se ja ne uzdam u njegovu garanciju.

Ja sam isto hteo za devojku ali sam odustao, ice blue 32gb, tražim ga već 20 dana i ništa... Uzeću z5c ili iphone se...

Znaci evo sad sam zvao i onog Ivana iz Apatina, on nema nista apsolutno, ni 16 ni 32, nece ni dobijati u skorije vreme vrv.
Au ***.

to je bilo ono
- mnogo mi je lepsi samsung, ovaj je odvratan i jos je plastican skroz!
- ali ima ga i u plavoj varijanti, ona deluje lepo i unikatno
- dobro onda, uzecu njega, ali samo u toj boji!

:d

Pa ne proizvodi se više verovatno. Pitanje kolika je dostupnost u Mađarskoj/Nemačkoj odakle već dovlače... Uzmi beli kada se pojavi...

Pa cenim da je poslednji serijski upravo ovaj moj 609. Mada kada sam cimao Vladimira on je odmah krenuo da mi se žali kako mu je nabavna cena skočila na 235,240e. Verovatno se ne isplati više nabavljati ga

Nazad
Vrh Dno