Probaj da mu postavis staticku ip na telefonu, ili kanal wifi-ja na ruteru. Svakako nece odmociPozdrav svima, od danas sam clan na forumu a od juce vlasnik Nexus 5x. Nabavio sam ga preko KP za 200e sa futrolom i staklom u neotpakovanoj kutiji, naravno bez garancije.
Za sada sam odusevljen telefonom, jedino baterija ne uliva poverenje bez obzira sto se kod mene za prvi dan pokazala sasvim ok u odnosu na vasa iskustva. Da dodam da nisam zahtevan korisnik, wifi non stop, viber, whats app, poneka sitnija igrica.
Pogledajte prilog 213775
Jedini problem koji imam je taj da na youtube ne ucitava dobro snimke iskljucivo preko WiFi, pustim snimak ucita se malo i tu stane ucitavanje dok video ne dodje do tog trenutka, zatim zastane ucita opet za 10-15 sekundi i sve u krug. Citao sam da je problem do rutera, ali nikako da resim taj problem, imam telekomov adsl. Ako je neko imao taj problem, zamolio bih ga za pomoc.
Pozdrav
Surround will make the earpiece speaker act as the left, and the main speaker will act as the right.
Dual mono will push both left and right signals to both speakers THE BEST ONE FOR ME
Tweeter mod will put a highpass filter (high frequency only) on the earpiece speaker while "i believe" delivering a dual mono experience.*
Crossfade, im not sure. I must have missed that one..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari